Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 07:30:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите - 6 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част (Прочетена 134307 пъти)
Дидето
Баш Майстор
Отг: Клуб на бебеправещите - 6 част
«
Отговор #105 -:
ноември 26, 2008, 14:03:14 »
неисках да ги казвам тези неща за които споменах но имах предвит да го погледнеш от тази страна щом не е станало явно не е трябвало ако беше станало и свършеше с лош край ами ако стане а накрая му има нещо на бебо по невнимание на лекари ами ако стане нещо с маиката ДА НЕ ДАВА ГОСПОД НА НИКОГО ТЕЗИ НЕЩА ето това имах впредвит ама не да ги мислиш а просто да се утешиш че не станало и този път
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #106 -:
ноември 26, 2008, 14:19:52 »
диде
, мила,
честно казано след повече отгод. такива извинения вече не миминават през главата;
иначе не съм се отчаяла; но малко се притеснявам; само това;
иначе ти благодаря за опитите да ме успокоиш;
аз прегледи си правя редовно; това ми е второ цито за тази година; иначе досега съм си 1 група;
и ми се пукат фоликули;
но виж, милото не знам как е с качеството на малките немирници;
тъпото е, че не мога да излизам по всяко време от работа, за да ходя по прегледи и пр.;
освен това не знам тази късна овулация дали е еднократно явление или си е постоянно късна;
това означава, че ЛФ ми е 7 дни, а нормално трябва да е 14;
на прегледа ясно се виждаше спуканият фоликул, а отделно и новият, зареден и чакащ; докторката ми ги показа;
Активен
Вероника
«
Отговор #107 -:
ноември 26, 2008, 14:33:02 »
Момичета, гостенка_82, Божа работа е това
Навремето нито са чували за ЧХГ, нито за фоликули, нито за нищо и са нямали проблеми. Аз отдавна разбрах, че колкото по-малко знаеш, толкова по-добре.
Сещам се за случай с наши познати.
Около 3-4 години не може да забременее жената - лудо ходене по лекари и търсене на инфо. докторите им казват, че много трудно ще забременее защото имала еди какво си на яйчниците (не помня какво) и дори функционира само единия. Всеки месец се гледа за фоликули. Започва здрава "работа" когато е възможно зачеването- направо се беше стигнало до там, че секса беше по задължение. Не става и нестава. Един слънчеве ден, мъжа бил командировка и като се прибрал имало ..... просто от любов и то в месец в който не бил функциониращя яйчник (пак казвам не помня точно какво беше с единия и другия яйчник) и хоп - бременна, ражда им се момиченце .....НО не е само това година и половина по-късно, те не правят опити защото знаят, че ще е трудно ное жената пак бременна и то ............ с двуяйчни близнаци
Та така мили дружки. От много проблеми и тичане и следене на овулация и т.н, жената си забременя когато мислеше, че не може, а на всичкото отгоре после и от др яйчник бебе имаше.
Така, че ......... Господ си знае работата.
И на мен ми е гадно, че 2 пъти забременявам и още преди да усетя и осъзная какво става ги губя ама, по добре така, отколкото после да е по=зле.
Трябва повече позитивизъм за бебеправене и по-малко ровене за инфо - това е моята рецепта,
Аз след Нова година подновявам опитите!
Съжалявам за дългия пост - Успех на всички!!!
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #108 -:
ноември 26, 2008, 14:35:26 »
Както знаеш пречината не е само в жената такаче ти може да си готова и да чакаш ама ако малките човечета са бавни или е някаква друга причина в него по добре да се иследва и тои за да сте сигорни коя е можеби причната да не се получава знам че е неприятно особенно за мъжете ама вече статистиката показва че 50 на 50 проблемите се дължат както на единия така и на другия партнор а не като преди имали проблем значи е в жената
Така че мила нека се иследва и тои и скоро да доиде щастливия момент
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #109 -:
ноември 26, 2008, 14:37:07 »
Вероника напълно те подкрепям в това мнение и аз така смятам
Активен
gostenka_82
«
Отговор #110 -:
ноември 26, 2008, 14:45:12 »
Диди, Вероника,
благодаря ви за успокоението;
ние до сега не сме търсили доктори, прегледи и пр.; даже бебеправенето си е било спонтанно и не по график;
затова съм горе-долу спокойна;
просто ме обвзе момент на страх....
Диди, ние мислехме той да си провери малчуганите, но нямаше как, нали мислех, че ову ми е някъде 14-ден и тогава активно;
после пък се оказа на моя преглед, че се е спукал моят малчуган - действахме;
а те нали искат от 3-5 дни на сухо и .... така;
сега, докато аз давам заето, ще го пратя да провери как е положението;
ама пустите клиники не правят в събота и неделя май
Активен
Вероника
«
Отговор #111 -:
ноември 26, 2008, 14:47:37 »
Мила ако става въпрос за страх, питай мене
Аз какво да си мисля, като ние не се пазим горе-долу от както се познаваме и за толквоа време (около 2 години и половина) 2 пъти съм забременявала и то без успех.
Мене много ме е страх, ама много и въпреки това дълбоко в себе си съм спокойна - незнам зао, просто вярвам, че не мие дошъл момента.
Активен
gostenka_82
«
Отговор #112 -:
ноември 26, 2008, 14:56:06 »
Рони
,
аз също съм така; всъщност съм вътрешно спокойна, но и ме е страх;
най-вече от това, че ако има проблем, докато се моткаме може да стане късничко вече;
аз определено по-нямам от какво да се страхувам; все пак моето са само притеснения от нещо, което може да е, но може и да не е;
моментна слабост е моето
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #113 -:
ноември 26, 2008, 15:31:29 »
Здравейте и от мен
Искам да ви кажа че е хубаво да се направят поне минимални изследвания но не и да се задълбава в нещата.Естествено ако има проблем той трябва да се установи и лекува.Дори и двамата да нямат проблеми не винаги това означава че бебето ще е налице веднага.Има много причини които могат да влияят върху това да не става бебчето.Това не са само овулацията или сперматозоидите а още куп неща.
Пратете мъжете си на спермограма за да знаете че всичко е наред.Направете си изследвания които всяка жена трябва да си прави независимо дали иска да забременява или не.И после се обичайте и правете любов с мъжете си.Опитвай се да се абстрахирате от стреса на ежедневие и да се храните и живеете здравословно.И ще станете родители.
А ако недай си боже имате проблем не унивайте а продължавайте да се борите.В това някой да има проблем няма нищо срамно.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #114 -:
ноември 26, 2008, 23:01:22 »
Аз май и този и другия месец оставам в клуба. Имах овулация, ама не пробвахме, ами то не става по задължение да правиш секс , някак си се губи очарованието и удоволствието. Но Вероника и Гери са прави, не трябва да се отчайваме и да става мания , защото още повече ни стресира. И да не забравямае все пак , че Господ ни е създал все пак да се възпроизвеждаме.
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!
«
Отговор #115 -:
ноември 27, 2008, 00:21:41 »
Не знам дали тук трябва да задам този въпрос ама не видях никъде във форума информация за цветната бременност! Просто искам да попитам дали някой знае нещо по въпроса, какви са симптомите!!! Ние доста упорито работих ме този месец за бебче обаче ми дойде , но ми закъсня един ден, направих си тест беше отрицателен. Но за пръв път не ми течеше много даже ми свърши на петия ден, а това никога не е било при мен. винаги ми е било по 7 дори 8 дни и с доста обилно кървене. И продължават да ме болят гърдите. Не знам може прекалено вече ми се иска да съм. Ако някой знае нещо по въпроса моля ви да споделите.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #116 -:
ноември 27, 2008, 00:43:51 »
Аз малко неканена се появявам в темата, и реших първо да отговоря на последния пост.
_MuMeTo_
ето 2 материала по твоя въпрос
http://semeistvo.rozali.com/bremennost-problemi/p7789.html
и тук
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=1010
А сега причината за която влязах в темичката-
Момичета вярвайте, че по Коледа стават чудеса и бебеправете!
Миналата година при мен се случи това коледно чудо, което сега е на 3 месеца и 6 дни!
Пожелавам ви успех на всички до една!
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!
«
Отговор #117 -:
ноември 27, 2008, 01:18:50 »
Благодаря ти! Дидка
Активен
tonitta
«
Отговор #118 -:
ноември 27, 2008, 08:38:35 »
gostenka_82
много съжалявам, че така се получи този месец, но всичко ще си дойде с времето!
Все пак кратката лутеална фаза може този месец да е била причината,а не "немирниците" на мъжа ти :girl_wink:Това понякога говори за нисък прогестерон...Възможно е дори да е станало чудото,но да не сте разбрали поради този факт.Ето една статия за лутеалната фаза:
http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=print&sid=191
Но пък не е задължително да е и тази причината,просто има и такъв вариант....
Успех следващия път и дано да е било просто инцидентно
Дидка
аз като стане въпрос за Коледата и чудесата все за теб се сещам @}->--Ще видим тази година кой ще те последва
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #119 -:
ноември 27, 2008, 09:07:38 »
_MuMeTo_
за да си спокойна си направи още един тест, но според мен не си бременна,щом ти е текло 5дни и теста е отрицателен.
gostenka_82
според мен може би е време да започнете с изследванията - спермограма при мъжа ти, а при теб полови хормони, хормони на щитовидната жлеза и фоликуметрия няколко поредни месеца. Това ми е личното субективно мнение, но за мен една година е доста време. Важно е и да си попаднала на точния лекар, защото не всички гинеколози са добри в тази материя.
Вероника
не знаех, че имаш два спонтанни аборта, много съжалявам, за което
Пак лично мнение, но не чакай да се случи трети път
Колко кюртажа може да понесе матката ти
Вече знаеш, че можеш да забременееш, потърси причината, поради която не можеш да задържиш
Момичета аз имам един мисед аборт в 16г.с
Направила съм всички изследвания, за които знам или са ме посъветвали. Хвърлих доста пари. Искам да знам, че ако пак се случи съм направила всичко което зависи от мен! Останалото си е Божа работа!
На всички пожелавам по едно коледно чудо като на Дидка!
«
Последна редакция: ноември 27, 2008, 09:21:10 от mariana
»
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]