Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 00:28:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 141540 пъти)

seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: ноември 05, 2008, 17:27:26 »

zlatomira , стискам палци всичко с бебчето ти да е наред и да няма проблем. Да споделиш утре.
Аз се върнах от ФМ. Хубавата новина е, че с бебчо всичко е наред -  слушахме му сърчицето и го гледахме за аномалии. Докторът каза, че всичко е повече от идеално. Все още си е момченце  girl_wink. Големичко е - върви с една седмица напред. Лошото  беше, че за да мина 20 минутен преглед ми се наложи да чакам 2 часа и половина diablo, въпреки че имах записан час и че освен мен имаше още едно момиче. Доктора дори излезе и да обядва /знам, че и те са хора, но все пак - да не раздават тогава часове по обяд!!!/. Поради тази причина и татакото изпусна вълнуващата среща с бебчо, защото се наложи да се върне в офиса  cray. А освен това не ми дадоха нито снимка , нито филмче. Добре че новините за бебко са добри, защото иначе щях да съм много разочарована. А и тръпката да си видиш бебчето толкова реално е наистина голяма.
успех на elfina, дани и на всички, на които им предстои тази вълнуваща среща - дано вие имате снимков материал за показване  girl_wink .
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: ноември 05, 2008, 19:22:38 »

Не се ядосвай seny важното е , че бебчо е добре и всичко ви е наред girl_wink
И мен досега никога не са ме приемали в дадения час, все трябва да чакам beating
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: ноември 05, 2008, 20:03:24 »

zdr.и от мен.Днес бяхме на консултация,Докито слуша тоновете само,супер бързо мина преглега.Каза,че според нея по тоновете пола е женски.После ходихме при един друг лекар в нашия град,при който ходят всички бременни,за пола .Прегледа ме и каза че според него е момиченце Girl_hide danceg.Така се зарадвахме и двамата с милото,че напаво не вярвахме.Дано е наистина бебка......
Иначе аз съм добре,др.месе ще съм на изследвания.
Златомирка,не се тревожи,за бебока ,те понякога обичат да мързелуват.И нашата е по активна и повече ритници раздава,но понякога хич не и се мърда.На мен са ми казвали че ако неусещаш бебето повече от 24 часа,трябва да се обадиш на докито,но ти си утре така или иначе на лекар.Хапни малко шоколад и пийни количка и може да се поразбуди.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: ноември 05, 2008, 21:34:06 »

Сени при кого ходи на ФМ. Колко е вече прегледа преди бил 80 лв, сега обаче май станал по-скъп
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: ноември 05, 2008, 22:39:24 »

Goldi, моята докторка каза, че в 22-24г.с. е хубаво да се види дали сърчицето на бебчо се развива добре и за това ме прати при д-р. Иван Велковски в Трета градска /която се води Национална кардиологична болница мисля/. Като се поразрових из форумите разбрах, че е голямо светило в детската кардиология - много го хвалят. Беше много мил и през цялото време обясняваше какво гледаме. Прегледа ми струва 60лв. Единственото, което не ми хареса беше чакането преди това  nea . И разбира се бях малко разочарована, че не ми даде снимка и филмче, но в крайна сметка важното беше ,че видяхме бебчо, който се развиа добре и няма проблеми със сърчицето, а него ще си го гледкам колкото искам живот и здраве след няколко месеца като се роди  girl_in_love.
hrisig, честита малка госпожица  give_rose . Щом двама доктори са го казали, значи сигурно е така.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: ноември 05, 2008, 22:53:30 »

Моята ФМ беше при д-р Томова и струваше 90лв. Можело е да ми запише снимки на диска, който носех, но само ако предварително бях и казала. За съжаление само таткото видя добре бебо, защото обърнатият монитор беше в другия ъгъл на стаята, а пък аз съм късогледа..ама здраве да е, нали си го усещам вече как се движи heart
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: ноември 06, 2008, 09:05:04 »

За д-р  Томова съм чувала само добри отзиви, даже по принцип момичета се двоумят между нея и д-р Марков. Благодаря ви за инфото good
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: ноември 06, 2008, 10:50:13 »

Бъдещи мамачета, току-що се връщам от 4Д-то.И не мога да опиша колко съм щастлива- наистина неповторимо преживяване е!  yahoo Всичко с бебко е наред- и по  размери си отговаря на седмиците. С таткото ще чакаме този щъркел stork-boy ! Знаех си,че ще е момче.Ооооо и имаме снимков материал и диск.И мъничкият / също като нас с татко му/ не е фотогеничен.  Wink blum
 Златомира,давай отчет- как сте с бебко?! Не се тревожи- и от други мами съм чувала,че бебковците са спокойни за по-дълго време.
 Seny, не съжалявай за снимковия материал.Важното и основното е,че бебчо е добре и всичко се развива нормално.
 hrisig, хайде дано и следващия път се потвърди за момиченце.И да се развива добре......
 dani81, хайде утре и от тебе отчет чакаме.
 *Elle* ,а вие с бебчо как сте?

Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: ноември 06, 2008, 11:02:18 »

elfina, честита СИНЯ новина!  give_rose
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: ноември 06, 2008, 11:08:23 »

Честита  синя новинка на  elfina  и розова на hrisig! Bravo

Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: ноември 06, 2008, 13:21:59 »

Здравейте и от мен бъдещи мамчета  Ние се връшаме от преглед всичко ни е  наред.Тежим 1.600кг и сме дълги около 42 см , като стана дума за пола вика "миии май момиченце" и после ме :"пита аз последния път какъв пол казах?" ,  викам ми момче и тя:" еми значи момче остава" викам на акъла си бабина ти трънкина, каквото излезе пък в крайна сметка.На 2 декември излизам в майчинство и чак тогава съм на преглед пак.Днес ми правиха изследвания, та да видим утре какви ще са резултатите.Каз да продъллжавам с фолиевата киселина и с матерната.
когато попитах докторката, че понякога рита по много пъти на ден, понякога много малко тя каза важното е да го усещаш всеки ден.Това и бяха думите...
Това е за сега от нас

Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: ноември 06, 2008, 13:32:34 »

zlatomira бебчо колко е порасналлл Girl_hide ще разберем май най-накрая мъж ли е или девойка. А за усещането, незнам при мен може би защото е рано...но вече два дни не го усещам..дано да нямам повод за притеснение
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: ноември 06, 2008, 19:01:28 »

Златомира, наг-важното е , че бебчо е добре smile
Сени, не се ядосвай за прегледа, най-важното е, че всичко с бебето е наред good
Елфина, честити сини гащи give_rose
Хриси, щом 2ма доктори виждат бебка така ще е !

Лека вечер  give_rose
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: ноември 06, 2008, 22:27:15 »

elfina, честита синя новина!!!
 hrisi, честити розови гащи smile
 Златомира, браво Bravo много добре вървите smile
 Ние с юнака тръгнахме на йога за бременни и освен как да ни е по-леко раждането се учим как даобщуваме един с друг, докато още е в мен, освен това си го усещам, особено вечер е много активен heart
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: ноември 07, 2008, 10:01:17 »

Bravo *Elle*  !! Привествам начинанието ти.  good Де да бях и аз последователна..... blush с радост бих посещавала йога. Аз сега се чудя дали да не запиша курс за бременни.?! Смятам,че ще ми е полезно и ще бъде приятно.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: