Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 19:40:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интересни филми - 2 част  (Прочетена 160643 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: ноември 22, 2009, 00:33:40 »

Да, страхотен филм, наистина. Аз си изревах очите на него  l_bye_girl
Аз мога да ви препоръчам Couples retreat

Много е забавен, но същевременно ме накара да се замисля за доста неща.
Един от любимите ми филми е The Fall

Режисьорът е индиец, правил е също и The Cell с Дженифър Лопез.
Историята е взаимствана от "Йо Хо Хо" на Валери Петров. Филмът е много иноваторски, сниман е дълги години по различни краища на света, т.е. ефектите са минимални, но филмът е изключително красив за гледане, така че препоръчвам да го гледате на блу рей, ако е възможно.
« Последна редакция: ноември 22, 2009, 00:36:17 от ellie_bellie » Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: декември 09, 2009, 14:02:14 »

Поредицата 'Здрач'   blum Дълго време се навивах да гледам първа част(гледах я едва преди седмица  blush ),а вчера гледах втора и вече нямам търпение за 3-та  smile. Като цяло 'Новолуние'(понеже той сега е по кината),може да ви се стори леко скучен филм,но края му си заслужава  yahoo  За първи път съм впечатлена толкова много от края на даден филм. :'((точно от какво няма да ви кажа,за да ви е интересно да гледате) smile
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: декември 11, 2009, 22:03:29 »

Много силен филм!!! Според мен е много добър!!! good

много ми хареса филма , благодаря !!! give_rose give_rose give_rose

давайте нови мнения

гледахме 2012 , ама нещо много измислено ми се стори !!!  diablo
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: декември 12, 2009, 12:39:35 »

Аз снощи изтеглих и гледах филма "Точно по пладне".

Филмът е доста интересен... Нещо смесено е между драма, романтичен и мистерия. Препоръчвам ви го  good
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: декември 13, 2009, 19:11:49 »

Момичета, току-що доизгледах филма Hachiko: A Dog's Story (заглавие на Български: Хачико: Кучешка история (2009)).

Препоръчвам ви с две ръце филма. Заслужава си. Аз от години не бях плакала така на филм, както сега (срам не срам, признавам си...).  Филмът е направен по известна истинска история, която се е случила в Япония, през 20-те години. Куче, което всеки ден изпраща и посреща господаря си на гарата. Господарят му умира внезапно. Тогава кучето в течение на 9 години, всеки ден в 5 часа отива на гарата за да чака господаря си който пристигал с последния влак.... Няма да разказвам нищо повече. Който се заинтригува - да тегли и да гледа smile
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: декември 13, 2009, 19:30:09 »

Аз не го препоръчвам на по-чувствителните !
През цялото време,всички в кното плакахме,много ,много е тъжен филма и истината е ,че които има или е имал кученце знае какво е,а тази тъжна физиономия на Хачико,не мога да я забравя
Аз и една седмица след като гледахме филма,не мовех да спра да плача,така че,момичета ,които от вас са по-чувствителни ,по-добре не го гледайте
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: декември 13, 2009, 19:33:59 »

StAsSi честно да си кажа нямах търпение да кажа за какво става реч в този и да си го дръпна,но щом е толкова тъжен и carol споделя,че не е за по-чувствителни се отказвам.Аз съм си голяма ревла и много чувствителна най-вече към животинки,а и още по-малко,че си имам в нас.Ще чакам предложения за  други филми! good
П.с.предложете някой коледен филм! blush
« Последна редакция: декември 13, 2009, 19:36:08 от rosit@ » Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: декември 13, 2009, 19:36:28 »

Аз не го препоръчвам на по-чувствителните !
През цялото време,всички в кното плакахме,много ,много е тъжен филма и истината е ,че които има или е имал кученце знае какво е,а тази тъжна физиономия на Хачико,не мога да я забравя
Аз и една седмица след като гледахме филма,не мовех да спра да плача,така че,момичета ,които от вас са по-чувствителни ,по-добре не го гледайте
Абсолютно те подкрепям. Права си. Филмът е много тъжен...
Но Роси - ако питаш мен. Гледай го... И аз съм от по-чувствителните и тази година загубих домашния си любимец  cray cray cray, но въпреки всичко изгледах филма и не съжалявам. Страшно добре е пресъздадено всичко и е много поучително.
Според мен от филма могат да се въздържат бременните и хората с по-слаби сърца. Но естествено, вие си знаете - всеки сам решава.
Но наистина е добре да знаете, че ще падне плач задължително  cray
« Последна редакция: декември 13, 2009, 19:41:45 от StAsSi » Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: декември 13, 2009, 19:38:37 »

Роси,всички мои ознати,споделиха ,че много са плакали.
Аз срам не срам да си призная,циврих през цялото време,по едно време мъжа ми ми предложи да излезна навън,започнах да се задавам от толкова рев,а като го погледанах и той беше облян в сълзи.... Offtopic
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: декември 13, 2009, 19:54:57 »

Роска, а иначе ето няколко готини Коледни филмчета -
- Четири коледи
- Приятелите на Дядо Коледа

Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: декември 13, 2009, 21:51:00 »

гледах миналата седмичка този филм, леко и готино филмче !!!!

Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: декември 24, 2009, 17:37:41 »

Aватар ,задължително ви препоръчвам да го гледате на кино екран. Отидох супер предубедена,че 3 часа ще заспя от скука и с огромна доза нежелание,нищо че идеята да го гледаме толкова скоро след като излезе беше от части моя  Wink И макар да бях уморена,а филма беше от 23:30ч.-трите часа минаха неусетно и през цялото време гледах с широко отворени очи  shok Историята не напряга и самия филм разтоварта и не обременява емоционално  Yes
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #177 -: декември 28, 2009, 12:24:06 »

На мен много ми хареса филма "The proposal" - комедия, романтика и не натоварващ...

Но любимия ми филм (който е много стар, но държа да си го похваля) е "Sweet november". Този филм съм го гледала 100 пъти и всеки път успява да ме разчувства много.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #178 -: декември 28, 2009, 12:37:59 »

Aватар ,задължително ви препоръчвам да го гледате на кино екран. Отидох супер предубедена,че 3 часа ще заспя от скука и с огромна доза нежелание,нищо че идеята да го гледаме толкова скоро след като излезе беше от части моя  Wink И макар да бях уморена,а филма беше от 23:30ч.-трите часа минаха неусетно и през цялото време гледах с широко отворени очи  shok Историята не напряга и самия филм разтоварта и не обременява емоционално  Yes

Аз бих казала, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА 3Д !!! Съвсем различен е ефекта. Иначе ми се струва много като обикновена анимация, но със стереото си направо вътре. Великата работа  judges judges judges
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: декември 28, 2009, 13:07:16 »

да само на 3д !
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: