Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 19:33:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интересни филми - 2 част  (Прочетена 160630 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #120 -: май 21, 2009, 15:46:36 »

"Кубът на страха"-първия филм,има и кубът 2!Аз о свалях от замунда!Има и трети филм,но без субтитри!Дано да ти хареса,на мен ми беше доста рзличен и итересен!
А днес видя,че са пуснали сбтитри на "Той не си паа по теб",изглежда много добър!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 21, 2009, 19:48:51 »

Препоръчвам филмчето Нова в града.Много се смях на него и който харесва романтични комедии ще му хареса.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 21, 2009, 20:29:00 »

Нова в града, как му е оригиналното име, че нещо не мога да го намеря в замундата?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 21, 2009, 21:17:28 »

Ани, аз го намерих под "New in Town".  give_rose
« Последна редакция: май 21, 2009, 21:19:07 от ellie_bellie » Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 22, 2009, 07:06:40 »

Мерси много сега ще го потърся и да се сваля за довечера да ме чака....
Активен
summer
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юни 04, 2009, 16:40:23 »

Горещо препоръчвам на всички харесващи сериали от типа на Ориндж каунти да гледат Клюкарката - GOSSIP GIRL! Страхотен е!!!!  good
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 05, 2009, 02:08:04 »

Здравейте и от мен.... да ви препоръчам  и аз едно филмче, понеже съм голям кимоман  Ashamed ... казва се "Мобилна връзка" (Cellular)...Филмчето е екшън но на мен ми хареса smile Участва и Ким Бейсингър

Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 10, 2009, 12:30:45 »

Снощи гледах Love N Dancing , хареса ми, лекичък , развлекателен, не е с върховен сюжет, но който обича такива романтични филмчета мисля че ще му допадне - приятен е.
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 20, 2009, 16:36:01 »

За тези които се замислят дали да гледат Терминатор - спасение (избавление), определено си изгубих 100 минути от живота. Мога да кажа, че май цялата зала не беше очарована. То не се разбра кога кое и  какво става и тъкмо се надяваш да започне сюжет и същина и той филма свърши  NO.

Мога да препоръчам филма с Никълъс Кейдж the Knowing  - много ме разтресе този филм, а за ефектите да не говорим колко са реални. Препоръчвам го с 2 ръце.

За първи път пиша в тази тема и се чувствам малко като аутсайдер, защото повечето гледам предпочитате романтични и леки филмч1ета, но все пак за всеки си има по нещо, нали  girl_wink.

Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 21, 2009, 09:04:38 »

Аз да ви кажа снощи гледах филма Бебе на борда - много як филм, много ми хареса. Препоръчвам го на всички  good good good
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 21, 2009, 09:10:44 »

О момичета горещо ви препоръчвам филма "Последния ергенски запой" - онзи ден го гледахме ама на кино, но е много забавна комедия. По заглавието може да ви стане ясно за какво става дума
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 21, 2009, 15:59:36 »

За тези които се замислят дали да гледат Терминатор - спасение (избавление), определено си изгубих 100 минути от живота. Мога да кажа, че май цялата зала не беше очарована. То не се разбра кога кое и  какво става и тъкмо се надяваш да започне сюжет и същина и той филма свърши  NO.

На мен пък ми хареса,само е трябва да си гледала и другите части,защото това дефакто е първия филм,и ако някой не е гледал останалите части ще се чуди как така сина е по стар от бащата и двамата не се познават focus sarcastic И защо Арни е лош,като в другите е добър blush
Препоръчвам за домашно гледане 'На 17 отново' tease
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юни 28, 2009, 20:39:29 »

Мога да препоръчам филма с Никълъс Кейдж the Knowing  - много ме разтресе този филм, а за ефектите да не говорим колко са реални. Препоръчвам го с 2 ръце.

За първи път пиша в тази тема и се чувствам малко като аутсайдер, защото повечето гледам предпочитате романтични и леки филмч1ета, но все пак за всеки си има по нещо, нали  girl_wink.

А от къде свали "The knowing",защото аз в замунда и арена го чакам от доста време!?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 28, 2009, 20:41:55 »

аз съм го сваляла от замунда.Филма не е лош но не ме и впечатли особено.
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 29, 2009, 11:45:03 »

Knowing  с Никълъс Кейдж го гледах на кино, но може и на TV да няма същото въздействие.
Сега видях, че го има в www.p2pbg.com
Там съм намирала филми които ги няма в Замунда.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: