Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 04:30:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Годежен пръстен - 2"  (Прочетена 259145 пъти)

Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #405 -: август 09, 2010, 18:11:49 »

Моят пръстен е с камък - цирконий, от бяло злато. Много си го харесвам, а това че трябва да бъде с диамант задължително не го разбирам...Ами ако човек няма възможност цял живот ерген ли да стои? Или пък да купи диамант с размер на карфица, а не един по-евтин, но за сметка на това хубав пръстен? Не отричам красотата на диаманта и това човек да го купи ако има възможност, но не и на всяка цена. Все пак важно е предложението да е от сърце и изпълнено с любов, нали така?  heart  give_rose
Активен
sisoni
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #406 -: август 12, 2010, 10:57:29 »

Здравейте момичета,

Ето че дойде и моят ред да се включа в тази тема. Получих моя пръстен на 26.07. и съм безкрайно щастлива. Пожелавам го на всички, които все още не са изживели този прекрасен момент!
Активен
Ammira11
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #407 -: август 16, 2010, 18:36:53 »

Здравейте момичета и честито на всички настоящи и бъдещи булки.Ето ме и мен и моя първи пост тук.С моя приятел сме заедно вече 7 години и преди по-малко от месец получих годежния си пръстен.Трябва да си призная,че тайничко го подозирах и не бях особенно изненадана когато ми го подари.Сам по себе си пръстенът е от Altinbas бяло и жълто злато като жълтото почти не се забелязва тъй като е от задната страна,и 9 камъка,цирконии най вероятно..Та формата му не е от типичните годежни пръстени,но аз самата съм си нетрадициона така че идеално се връзва lol

* Picture 037.jpg (34.02 KB, 480x482 - видяно 536 пъти.)
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #408 -: август 19, 2010, 13:32:38 »

Аммира11,  welcome-2 Много е хубав пръстенът, макар и формата му да не е типична, но според мен важното е какво послание носи и че е подарен с много любов, а не дали е в подходящата форма или с правилните камъни! Честито и ти желая лека и приятна подготовка smile
Активен
Ammira11
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #409 -: август 19, 2010, 23:31:43 »

Права си Тiama,благодаря ти.
Аз съм на същото мнение,все пак любовта не се измерва по каратите,нали?!
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #410 -: август 22, 2010, 09:22:13 »

Момичета искам да ви се оплача, но и да ви предупредя. Не влизайте в морето с бижутата, ако трябва и халките си махнете. Аз загубих в моерто своя годежен пръстен. Звучи тъпо, но е факт. Точно предния ден ми разказа една приятелка, че си е загубила халката и аз бях изумена как е възможно, не я ли усеща.
Е, не се усеща. Играхме на топка във водата и зибщо не съм усетила кога е фръкнал. Чак на плажа като погледнах го нямаше. Толкова ме е яд, не мога да ви го опиша. Добре, че е мъжо да ме успокоява. Слава богу съм си го снимала smile
А и мъжо обеща по-хубав  sad
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #411 -: август 22, 2010, 09:55:28 »

Katrine, много съжалявам за тази неприятна случка  sad Представям си колко ти е криво, съдейки по себе си и как бих реагирала, предполагам, че си го приела доста тежко, но все пак са ти обещали дори по-хубав  good Ще имаш възможността да ти поставят 2 пъти пръстенче smile
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: август 26, 2010, 12:32:07 »

Това е моя годежен пръстен ,получих го на 3 юли 2010 г.
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: август 26, 2010, 14:54:21 »

ето го и моя пръстен. бяло злато и цирконии и много любов и много мъки за милото. Ходене до Плевен 6 пъти и без аз да разбера smile

* 40393_1362219859507_1351891535_30871894_8018963_n.jpg (64.77 KB, 540x720 - видяно 1403 пъти.)
Активен
raqraq
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #414 -: август 26, 2010, 16:21:45 »

Katrine, напълно те разбирам.  give_rose Замисли се над това:  Всяка изгубена или открадната ценност е изгубено или откраднато нещастие. Очакваме скоро да покажеш новата си придобивка, подарена с още по- голяма любов.
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #415 -: септември 04, 2010, 10:15:41 »

Здавейте! Съвсем отскоро съм във форума, но смятам, че е много полезен и всички сте много мили.  blush
Затова реших и аз да споделя за моя годеж. Приятеля ми реши да ме изненада с малка екскурзия до Милано за нашата годишнина (6та поред). Честно казано тайничко подозирах какво е намислил, но въпреки това много се изненадах като ми връчи малката кутийка.(Качила съм снимка на пръстена - бяло злато и няколко мънички диамантчета) yahoo Не бяхме говорили сериозно на тема годеж, но то се случи някак естествено, понеже ние буквално израстнахме заедно.
Сватбата обаче решихме да оставим чаааааааааааааааааак за 2012.....  l_bye_girl Знам, че така е най-разумно, понеже още ни е рано, но съм страшно нетърпелива. Историите и опитът на всички момичета тук са срташно вдъхновяващи  give_rose и знам, че ще организирам всичко точно както си го представям, но ще трябва доста да почкам...  girl_impossible
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #416 -: септември 04, 2010, 10:42:59 »

Добре дошла сред нас и честитооо  welcome-2 Изобщо не бива да се притесняваш, че сватбата ще е през 2012  good Важното е, че се обичате и вече сте заявили желанието си да бъдете заедно. Моето положение е сходно и базирайки се на личния си опит, ти казвам, че няма да усетиш кога ще мине времето  good Ние се сгодихме в края на октомври 2009, но поради финансови причини трябваше да поизчакаме със сватбата и затова я планираме за юни 2011. И както имаше супер много време изведнъж останаха 9 месеца и ние вече започнахме организацията smile Ще имаш предостатъчно време да изчетеш форума и да организираш перфектната сватба smile
П.С. Пръстенът е прекрасен  good
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #417 -: септември 04, 2010, 13:09:33 »

Тiama, много ти благодаря за милите думи!  give_rose С удоволстие чета всякакви темички от форума и обещавам да разказвам и за моя опит като започна да реализирам идеите си! Приятна организация на сватбата ти, сигурна съм, че всичко ще е прекрасно!   good
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #418 -: септември 05, 2010, 17:18:54 »

Благодаря ти много, миличка  give_rose Дано наистина бъде така smile
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #419 -: септември 07, 2010, 12:05:31 »

Здавейте! Съвсем отскоро съм във форума, но смятам, че е много полезен и всички сте много мили.  blush
Затова реших и аз да споделя за моя годеж. Приятеля ми реши да ме изненада с малка екскурзия до Милано за нашата годишнина (6та поред). Честно казано тайничко подозирах какво е намислил, но въпреки това много се изненадах като ми връчи малката кутийка.(Качила съм снимка на пръстена - бяло злато и няколко мънички диамантчета) yahoo Не бяхме говорили сериозно на тема годеж, но то се случи някак естествено, понеже ние буквално израстнахме заедно.
Сватбата обаче решихме да оставим чаааааааааааааааааак за 2012.....  l_bye_girl Знам, че така е най-разумно, понеже още ни е рано, но съм страшно нетърпелива. Историите и опитът на всички момичета тук са срташно вдъхновяващи  give_rose и знам, че ще организирам всичко точно както си го представям, но ще трябва доста да почкам...  girl_impossible
Добре дошла сред нас!!!
А мога да ти кажа, че пръстена ти е уникален!!!  Bravo
Незнам само ти как ще издържиш до 2012 smile Ще видиш колко бързо ще се зарибиш за всякакви дребни и малки детайли четейки форума  и повярвай в един момент може да ти се прииска събитието да е по-рано.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: