Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 04:59:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Годежен пръстен - 2"
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Годежен пръстен - 2" (Прочетена 259197 пъти)
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
Отг: "Годежен пръстен - 2"
«
Отговор #405 -:
август 09, 2010, 18:11:49 »
Моят пръстен е с камък - цирконий, от бяло злато. Много си го харесвам, а това че трябва да бъде с диамант задължително не го разбирам...Ами ако човек няма възможност цял живот ерген ли да стои? Или пък да купи диамант с размер на карфица, а не един по-евтин, но за сметка на това хубав пръстен? Не отричам красотата на диаманта и това човек да го купи ако има възможност, но не и на всяка цена. Все пак важно е предложението да е от сърце и изпълнено с любов, нали така?
Активен
sisoni
Новак
«
Отговор #406 -:
август 12, 2010, 10:57:29 »
Здравейте момичета,
Ето че дойде и моят ред да се включа в тази тема. Получих моя пръстен на 26.07. и съм безкрайно щастлива. Пожелавам го на всички, които все още не са изживели този прекрасен момент!
Активен
Ammira11
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #407 -:
август 16, 2010, 18:36:53 »
Здравейте момичета и честито на всички настоящи и бъдещи булки.Ето ме и мен и моя първи пост тук.С моя приятел сме заедно вече 7 години и преди по-малко от месец получих годежния си пръстен.Трябва да си призная,че тайничко го подозирах и не бях особенно изненадана когато ми го подари.Сам по себе си пръстенът е от Altinbas бяло и жълто злато като жълтото почти не се забелязва тъй като е от задната страна,и 9 камъка,цирконии най вероятно..Та формата му не е от типичните годежни пръстени,но аз самата съм си нетрадициона така че идеално се връзва
Picture 037.jpg
(34.02 KB, 480x482 - видяно 537 пъти.)
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #408 -:
август 19, 2010, 13:32:38 »
Аммира11,
Много е хубав пръстенът, макар и формата му да не е типична, но според мен важното е какво послание носи и че е подарен с много любов, а не дали е в подходящата форма или с правилните камъни! Честито и ти желая лека и приятна подготовка
Активен
Ammira11
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #409 -:
август 19, 2010, 23:31:43 »
Права си Тiama,благодаря ти.
Аз съм на същото мнение,все пак любовта не се измерва по каратите,нали?!
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #410 -:
август 22, 2010, 09:22:13 »
Момичета искам да ви се оплача, но и да ви предупредя. Не влизайте в морето с бижутата, ако трябва и халките си махнете. Аз загубих в моерто своя годежен пръстен. Звучи тъпо, но е факт. Точно предния ден ми разказа една приятелка, че си е загубила халката и аз бях изумена как е възможно, не я ли усеща.
Е, не се усеща. Играхме на топка във водата и зибщо не съм усетила кога е фръкнал. Чак на плажа като погледнах го нямаше. Толкова ме е яд, не мога да ви го опиша. Добре, че е мъжо да ме успокоява. Слава богу съм си го снимала
А и мъжо обеща по-хубав
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #411 -:
август 22, 2010, 09:55:28 »
Katrine, много съжалявам за тази неприятна случка
Представям си колко ти е криво, съдейки по себе си и как бих реагирала, предполагам, че си го приела доста тежко, но все пак са ти обещали дори по-хубав
Ще имаш възможността да ти поставят 2 пъти пръстенче
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #412 -:
август 26, 2010, 12:32:07 »
Това е моя годежен пръстен ,получих го на 3 юли 2010 г.
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Публикации: 81
Обичам те ...
«
Отговор #413 -:
август 26, 2010, 14:54:21 »
ето го и моя пръстен. бяло злато и цирконии и много любов и много мъки за милото. Ходене до Плевен 6 пъти и без аз да разбера
40393_1362219859507_1351891535_30871894_8018963_n.jpg
(64.77 KB, 540x720 - видяно 1403 пъти.)
Активен
raqraq
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #414 -:
август 26, 2010, 16:21:45 »
Katrine, напълно те разбирам.
Замисли се над това: Всяка изгубена или открадната ценност е изгубено или откраднато нещастие. Очакваме скоро да покажеш новата си придобивка, подарена с още по- голяма любов.
Активен
elizabet4eto
Сватбар
«
Отговор #415 -:
септември 04, 2010, 10:15:41 »
Здавейте! Съвсем отскоро съм във форума, но смятам, че е много полезен и всички сте много мили.
Затова реших и аз да споделя за моя годеж. Приятеля ми реши да ме изненада с малка екскурзия до Милано за нашата годишнина (6та поред). Честно казано тайничко подозирах какво е намислил, но въпреки това много се изненадах като ми връчи малката кутийка.(Качила съм снимка на пръстена - бяло злато и няколко мънички диамантчета)
Не бяхме говорили сериозно на тема годеж, но то се случи някак естествено, понеже ние буквално израстнахме заедно.
Сватбата обаче решихме да оставим чаааааааааааааааааак за 2012.....
Знам, че така е най-разумно, понеже още ни е рано, но съм страшно нетърпелива. Историите и опитът на всички момичета тук са срташно вдъхновяващи
и знам, че ще организирам всичко точно както си го представям, но ще трябва доста да почкам...
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #416 -:
септември 04, 2010, 10:42:59 »
Добре дошла сред нас и честитооо
Изобщо не бива да се притесняваш, че сватбата ще е през 2012
Важното е, че се обичате и вече сте заявили желанието си да бъдете заедно. Моето положение е сходно и базирайки се на личния си опит, ти казвам, че няма да усетиш кога ще мине времето
Ние се сгодихме в края на октомври 2009, но поради финансови причини трябваше да поизчакаме със сватбата и затова я планираме за юни 2011. И както имаше супер много време изведнъж останаха 9 месеца и ние вече започнахме организацията
Ще имаш предостатъчно време да изчетеш форума и да организираш перфектната сватба
П.С. Пръстенът е прекрасен
Активен
elizabet4eto
Сватбар
«
Отговор #417 -:
септември 04, 2010, 13:09:33 »
Тiama, много ти благодаря за милите думи!
С удоволстие чета всякакви темички от форума и обещавам да разказвам и за моя опит като започна да реализирам идеите си! Приятна организация на сватбата ти, сигурна съм, че всичко ще е прекрасно!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #418 -:
септември 05, 2010, 17:18:54 »
Благодаря ти много, миличка
Дано наистина бъде така
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #419 -:
септември 07, 2010, 12:05:31 »
Цитат на: elizabet4eto в септември 04, 2010, 10:15:41
Здавейте! Съвсем отскоро съм във форума, но смятам, че е много полезен и всички сте много мили.
Затова реших и аз да споделя за моя годеж. Приятеля ми реши да ме изненада с малка екскурзия до Милано за нашата годишнина (6та поред). Честно казано тайничко подозирах какво е намислил, но въпреки това много се изненадах като ми връчи малката кутийка.(Качила съм снимка на пръстена - бяло злато и няколко мънички диамантчета)
Не бяхме говорили сериозно на тема годеж, но то се случи някак естествено, понеже ние буквално израстнахме заедно.
Сватбата обаче решихме да оставим чаааааааааааааааааак за 2012.....
Знам, че така е най-разумно, понеже още ни е рано, но съм страшно нетърпелива. Историите и опитът на всички момичета тук са срташно вдъхновяващи
и знам, че ще организирам всичко точно както си го представям, но ще трябва доста да почкам...
Добре дошла сред нас!!!
А мога да ти кажа, че пръстена ти е уникален!!!
Незнам само ти как ще издържиш до 2012
Ще видиш колко бързо ще се зарибиш за всякакви дребни и малки детайли четейки форума и повярвай в един момент може да ти се прииска събитието да е по-рано.
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Нагоре