Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 01:44:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Годежен пръстен - 2"
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Годежен пръстен - 2" (Прочетена 258957 пъти)
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Отг: Годежен пръстен - 2 част
«
Отговор #315 -:
ноември 17, 2009, 15:25:49 »
Цитат на: biersdorf в октомври 29, 2009, 11:34:34
благодаря ви момичета, много е хубаво някой да споделя емоциите ти
Аз също блогадаря на всички, вие наистина сте прекрасни и е толкова мило някой да се радва и да се вълнува заедно с теб!!
Пожелавам на всички бъдещи булки (като мен) много настроение при подготовката на сватбата и ще слушаме съветите на момичетата, които вече са минали по този път
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #316 -:
ноември 17, 2009, 15:43:37 »
Като всички благодарите - айде и аз да спамна с благодарност
Отивам да чета, че дреболийте най-много време ще ни отнемат
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #317 -:
декември 01, 2009, 20:32:52 »
Най-накрая и аз да покажа с какво ме дари моят любим
Никога не съм очаквала, че ще ме изненада така. Има 49 камъка общо, а ще се оженим през седмата година от както сме заедно
това ако не е романтика, не знам ..
Ако някой пожелае мога да ви покажа и снимка на един друг, пак подарък от него, който изглежда също като годежен
1.jpg
(56.41 KB, 640x480 - видяно 522 пъти.)
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #318 -:
декември 01, 2009, 21:06:41 »
Просто нямам думи, прекрасен е franseto , с здраве да го носиш и още много години да сте заедно с любимия и да се обичате и уважавате, честитооооо
А кога ще е сватбата, че съм пропуснала
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #319 -:
декември 02, 2009, 12:53:13 »
Радвам се, че ти харесва, междо другото очаквах точно от теб
Боги
, да ти направи впечатление, защото прочетох по-наред, че си фен на многото камъчета
кат мен
А за сватбата няколко пъти сменяхме дата но вече решихме, че ще е на 7 Август 2010 г.
След 7 години и половина заедно най-накрая и аз ще стана г-жа Костадинова
А на снимката отдолу са годежния пръстен (в ляво) и друг пак от него. Доскоро всеки се бъркаше със стария за годежен, но след 22 Август (датата на годежа ни) вече няма недоразумения
2.jpg
(48.02 KB, 428x320 - видяно 4198 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #320 -:
декември 02, 2009, 12:59:58 »
Честито за датичката Франсето, и за красивия годежен пръстен. Аз откакто си получих моя годежен, съм фен на големите камъни, като твоя първия, но с правоъгълно камъче.
Активен
simoneta
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #321 -:
декември 02, 2009, 16:50:03 »
Честито и от мен! Много красив пръстен! Той и моя е подобен, но в средата камъкът е по-кръгъл.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #322 -:
декември 08, 2009, 08:43:29 »
franseto, честито и от мен за датичката.
Вие църковен брак ще правите ли, понеже, ако не се лъжа (ако е така се извинявам), тогава се падат Богородичните пости и църковният брак е забранен.
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #323 -:
декември 08, 2009, 12:56:57 »
franseto и двата са много нежно, но този с многото камъчета просттооо ми останаха очите! браво и честито и от мен много много любов
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #324 -:
декември 08, 2009, 14:43:29 »
благодаря ви момичета за пожеланията, наиситна съм страшно очарована от пръстените
а за църковния брак
lunno momiche
- да ще правим такъв. За сега не сме засичали точно какво е според църквата, но благодаря за инфото, ще се поинтересувам. Макар, че тук в нашето малко градче мисля, че няма да кой знае какъв проблем. Родителите ни и на двамата познават попа дето ще ни венчае, а леля ми е началник на образованието, културата и църквата в общината и му се пада шеф на попа
, така че надали да възникне някакъв проблем. По скоро да се поговори предварително. То между другото, на мъжа ми брат му се ожениха пак по някакви такива празници и нямаше засечки от страна на църквата
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #325 -:
декември 08, 2009, 15:16:38 »
Ами, аз само да предупредя, понеже и аз не съм мн сигурна. И на нас ни мина тази дата през главата, но се бях сетила, че има пости до 15.08 мисля и затова - абе ,както и да е, дата ще се намери - важно е любов да има!
Активен
pandanoob
Регистриран
Публикации: 2
Поръчка на годежден пръстен online?
«
Отговор #326 -:
декември 29, 2009, 16:30:07 »
здравейте
мисля да поръчам годежден пръстен online от чужбина. Ще споделите ли опита си. Дайте малко информация за надежни (и проверени!) сайтове от където сте си поръчвали, проблеми с поръчката имали ли сте, време за доставка.
благодаря ви много за помоща!
«
Последна редакция: декември 29, 2009, 16:31:57 от pandanoob
»
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #327 -:
декември 29, 2009, 16:56:42 »
Здравей pandanoob
Поздравления за смелото решение
Аз бих ти препочъчала да погледнеш сайта bidz. Той е доста известен и надежден аукцион и има страхотни неща на много добри цени. Като се почне от сребърните неща, които са направо са забез пари до скъпите диамантени пръстени. Не знам точно какво искаш и не мога да ти гарантирам за по-скъпите неща, но според мен си струва да се пазарува за някои бижута от там. Непрекъснато има търгове и ако си набележиш нещо е добре да дебнеш за по-добра цена и да не бързаш от първия път. Доставката е около 20 и няколко долара. Ако искаш сертификат или смяна на размер се доплаща допълнително. Нещата пристигат за около месец в нормалната поща. Не знам как седят нещата с по-скъпите пратки и дали не ги задържат на митницата, защото моята беше под 100 долара и на пакета имаше стикер със стойността и съдържанието на пакета, така че предполагам, че по-скъпите неща, които са извън облагаемите граници се задържат в митниците. Що се отнася за пръстените честно казано ти препоръчвам, а на всички, които решат да пазаруват от там да си искат и смаляване на размера, защото масово се предлагат в един универсален размер, който е доста голям и става проблемно смаляването особено, ако е бяло злато и има много камъни, а и парите са почти същите. Така че ако сте сигурни за размера направо си намерете точния и поръчайте него.
Ако поръчвате повече неща е хубаво да е наведнъж, защото ако се пращат отделно за всяко има шипинг, а иначе е само веднъж плюс малка такса за опаковка на всеки следващ артикул. Имайте в предвид, че трябва да се плати до 5 дни от спечелването на търга, така че ако са повече неща гледайте да са спечелени в този период и да ви ги пратят заедно. Ако имате повече въпроси съм тук за помощ.
Активен
pandanoob
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #328 -:
декември 29, 2009, 21:00:50 »
Цитат на: AlexiS в декември 29, 2009, 16:56:42
Здравей pandanoob
Поздравления за смелото решение
Аз бих ти препочъчала да погледнеш сайта bidz. Той е доста известен и надежден аукцион и има страхотни неща на много добри цени. Като се почне от сребърните неща, които са направо са забез пари до скъпите диамантени пръстени. Не знам точно какво искаш и не мога да ти гарантирам за по-скъпите неща, но според мен си струва да се пазарува за някои бижута от там. Непрекъснато има търгове и ако си набележиш нещо е добре да дебнеш за по-добра цена и да не бързаш от първия път. Доставката е около 20 и няколко долара. Ако искаш сертификат или смяна на размер се доплаща допълнително. Нещата пристигат за около месец в нормалната поща. Не знам как седят нещата с по-скъпите пратки и дали не ги задържат на митницата, защото моята беше под 100 долара и на пакета имаше стикер със стойността и съдържанието на пакета, така че предполагам, че по-скъпите неща, които са извън облагаемите граници се задържат в митниците. Що се отнася за пръстените честно казано ти препоръчвам, а на всички, които решат да пазаруват от там да си искат и смаляване на размера, защото масово се предлагат в един универсален размер, който е доста голям и става проблемно смаляването особено, ако е бяло злато и има много камъни, а и парите са почти същите. Така че ако сте сигурни за размера направо си намерете точния и поръчайте него.
Ако поръчвате повече неща е хубаво да е наведнъж, защото ако се пращат отделно за всяко има шипинг, а иначе е само веднъж плюс малка такса за опаковка на всеки следващ артикул. Имайте в предвид, че трябва да се плати до 5 дни от спечелването на търга, така че ако са повече неща гледайте да са спечелени в този период и да ви ги пратят заедно. Ако имате повече въпроси съм тук за помощ.
здравей
за тия bidz ми се струват добра инвестиция но точно за годежден пръстен мисля че не са много надежни защото се притеснявам да не ми донесат някой попилян или фалшив пръстен а и като чета мнения в нета за тях и мисля че не са подходящи точно за този повод иначе бих ги пробвал но за нещо по малко
някой друго предложение ако имаш?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #329 -:
декември 30, 2009, 09:22:07 »
аз мисля, че за поръчка на скъп пръстен, особено с диамант е много рисковано да се поръчва по интернет, още повече, ако се налага корекция, ще е трудно а и наистина могат да те излъжат, друго което ми идва наум е че на картинка винаги изглежда по-различно от действителността
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...