Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 18:13:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Кухнята !!!!! част 2
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кухнята !!!!! част 2 (Прочетена 344736 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Кухнята !!!!! част 2
«
Отговор #435 -:
февруари 26, 2015, 08:50:12 »
Мерси, Виви
Не ни отива много на кухнята в тези цветове, но.. Имахме си я от квартирата още и толкова я обичам, че си я запазихме
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #436 -:
февруари 26, 2015, 10:00:17 »
Тони, много свежа кухня сте си обазвели!
Аз няма да се хваля, понеже сме на квартира още и тепърва гледаме апартаменти...докато стигна до обазвеждане на кухнята.....
Иначе сегашната ми кухня е малка, но много функционална. Терасата е усвоена и е обособена като трапезария и от хола се вижда само масата. Там съм си направила и един кът за цветята - малката джунгла, както я нарича ММ.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #437 -:
февруари 26, 2015, 12:13:47 »
Нат, ние просто малко на обратно направихме нещата.. Плащахме наем 650лв. за две стаи с Илиян и ни писна.. Намерихме апартамента без да сме търсили!!! Илиян работи с много стоителни надзорници, има една жена, която доста му помага в работата и тя ни каза веднъж, че ще купува на сина си апартамент в кооперация в Овча Купел, гарантира че по-добро строителство в София в момента няма, собственика е много сериозен и т.н. Аз като чух Ов.К.
викам на Илиян - абсурд, тогава имаше останали само 7-8 апартамента! Минаха няколко месеца (2-3) и Илиян вика писна ми да давам пари за наем, дай поне да ги даваме на банката и да си изплащаме наше място.. Свързахме се със строителя (който се оказа от ВРАЦА) чрез жената и бяха останали само 3 свободни
, а още нямаше акт 16.. Мястото не ме грабна, но като влязохме в апартамента.. беше всичко, което сме искали... Да има много място, две спални, две тераси, баня и тоалетна, отделно друга тоалетна, голяма трапезария, изцяло южен.. Много разчупен, аз мразя правите ъгли и еднакви стаи, като кубчета или аквариум, винаги подобна асоциация си правя..
Оправихме документите за заем, дадохме си всички спестявания и след 3 месеца!! (всички казваха, че няма как толкова бързо да го направим, понеже нямаше плочки нищо - само врати и радиатори, на шпакловка) се нанесохме с мебели и всичко
Хората обикновено първо пряват сватба и после, ние все наопаки
И вие ще си намерите вашето място
Активен
Alissa
Любопитен
«
Отговор #438 -:
април 16, 2015, 09:39:19 »
На нас ни предстои обзавеждане на кухня-за момента само шкафчетата са сложени, в червен цвят. Тепърва ще избираме всичко останало, като най-много се чуда дали да вземем маса със столове, или маса и ъглов диван+столове.
Активен
Alichka
«
Отговор #439 -:
април 16, 2015, 09:52:43 »
По принцип за мен кухненският диван е алтернатива за спане, когато има гости. Иначе ми е мебел, която заема твърде много място. Само да ми пълни стаята - не, мерси! Сега сме с голяма трапезарна маса и 6 стола. Имаме достатъчно място да настаняваме хора за сън и затова не искам да ги заменям. При това са изключително удобни за стоене на тях.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #440 -:
април 16, 2015, 10:03:08 »
При нас ситуацията е същата. Предпочитам диван в хола или частта, която е отредена за това, а в кухненския кът да си е само голяма маса с доатъчно столове (в нашия случай 6). Когато имаме повече гости местим масата и използваме дивана от хола, който не е толкова нисък, просто го съобразихме така че да пасва
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #441 -:
април 16, 2015, 13:55:15 »
Аз пък дивана в кухнята го виждам освен за спане и за скласиране на разни нещица. И да си призная даже нямаме столове. Е имаме едни сгъваеми като дойдат гости, но дребната сега много се катери и се радвам, че няма столове, а дивана е стабилен за катерене.
Активен
Alissa
Любопитен
«
Отговор #442 -:
април 17, 2015, 08:16:30 »
Много се двоумя за дивана. За момента обмислям вариант диван и няколко стола
Активен
Feribotka
«
Отговор #443 -:
октомври 24, 2015, 22:55:14 »
Я да разбутам малко темата, че ние сме на вълна кухня в момента
Още събираме оферти, нашата е П-образна, 3 стени с шкафове ще имаме по около 2,5 м...бая шкафове са си, та засега имаме от ИКЕА - 4500 някъде, с механизми и тн, от 3-ма дърводелци, единият го отписахме веднага 6500 без механизми, другият около 6000 ама масив, сега го чакаме за ПДЧ и само вратички от масив да ни каже, но предполагам ще е доста по-евтино и последният, който ми е фаворит, защото ни направи прекрасен шкаф за баня - 4100 ама без плот, че няма такъв какъвто искаме...та до края на другата седмица имаме време да мислим
Иначе ще е в ретро стил всичко, уредите са от ретро серията на Горение, трябва да ни пристигне скоро фурната, уцелих си и такава кафе машина. Като цяло затова са по-скъпи малко шкафовете, заради фрезованите вратички, но са доста по-малко от около 10 000, които ни искаха в Аико и Еником например...ами абсурдно ми се струва
Бели ще са ни шкафовете, на пода ламинат, дървен плот, мивката ще ми е или керамика или гранит, на стената плочки като стане готово ще се похваля
Относно столове/диван, ще си сложим и двете, да има къде да посрещаме повече гости, има място, защото си имаме отделна трапезария и ще я използваме за гостоприемство
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #444 -:
октомври 26, 2015, 21:38:27 »
Много хубаво звучи. Само да знаеш,че е голям трън бялата кухня. На нашите е бяла и се чисти по 2 пъти в седмицата, понеже много си личи мръсното около дръжките. :/
На мен ми се вижда добра офертата за ПДЧ + масив
В момента сме с такива шкафове, които са бая старички- не им личи.
Активен
Feribotka
«
Отговор #445 -:
октомври 27, 2015, 09:51:08 »
Нати, знам, че се чисти трудно, ама това искам...пък и съм малко маниак, така или иначе жуля непрекъснато
И на мен тази оферта май най-сносна ми се вижда, днес го чакаме да ни каже окончателна цена и да подписваме договор да започва, че нямам търпение вече
Имаме драма с хладилника...искахме да го вградим, ама тия за вграждане много малки ни се виждат
Та май ще си вземем този, който си е от ретро серията...леко ме боли сърцето, че е 1300 лв, ама се надяваме някакъв промоционален да пуснат по празниците
Активен
Alichka
«
Отговор #446 -:
октомври 27, 2015, 13:17:36 »
Фери, вчера се засилих да пиша - страхотни идеи
Много ще ми е интересно да покажеш после. По празниците със сигурност ще има промоции, така че изчакай с хладилника. За мивката щях да пиша - нашата е гранитна и съм супер доволна. Много е светла, нещо като сивкаво-бяло, обаче се чисти лесно. Няма и много улеи по оцедника, че там е най-зорно да се търка.
Нашият плот е светъл, обаче носи мръсотия. Виж, за шкафчетата и дръжките - ще си иска ръчичка, няма как
Активен
Feribotka
«
Отговор #447 -:
октомври 27, 2015, 14:28:54 »
А, Али я да те питам, мивката не ти се драска нали? Че малко ме притеснява...Иначе благодаря, и аз нямам търпение да стане
Обичам всичко антично, да изглежда старо и класическо
Почти година търсих шкаф за баня, който да отговаря на всичките ми приумици...не намерих и си поръчахме...вярно на малко по-висока цена отколкото нормалните хора дават, ама ми е както беше в главата всичко
Да ви покажа кафе-машината:
http://www.pazaruvaj.com/kafemashini-c3174/ariete/1388-caffe-retro-p183041171/
такава, само че кремаво и е на лидълската марка, някакъв луд късмет...влязохме да си купим сладолед и взех последната такава машина
Активен
Alichka
«
Отговор #448 -:
октомври 27, 2015, 14:37:28 »
Ааааа, страхотна е машината
Не, не ми се драска мивката. Стои много леко напръскана като се вгледаш. Нашата като модел е много модернистична, та не мога да кажа "Вземи си точно тази". Квадратна е, с прави ъгли навсякъде. Това е една идея по-трудно за чистене, но не и невъзможно. Сега даже търся специален препарат за гранит. Предполагам, че все ще има нещо подобно, просто не съм обикаляла чак толкова по специализирани магазини.
Активен
Feribotka
«
Отговор #449 -:
октомври 27, 2015, 15:04:16 »
Хихи добре
Ще си взема и аз гранитна значи, да споделиш после за препарата...иначе мойта ще е от по-облите
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
33