Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 24, 2024, 20:47:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич?  (Прочетена 146543 пъти)

angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: април 14, 2009, 11:17:41 »

Колко време преди сватбата се изкарват медицинските?И трябва ли да си изваждам свидетелство за семейно положение от общината (нещо такова каза служителката)?
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #436 -: април 14, 2009, 13:12:27 »

Медицинските са с един месец валидност, така че тях ги направете 20 дни преди сватбата.
А за свидетелството за семейно положение нещата стоят така.
Ако ти си от София например и ще се омъжваш в Добрич, то ти прябва да си изкараш свидетество за семейно положение от Столична община, в което да пише че нямаш склщчен брак с друг мъж(или че си вдовица/вдовец).
Моят бъдещ съпруг е от Разград, а сватбата ни ще е в Добрич, и на него му казаха да си извади такова удостоверение.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: април 14, 2009, 14:30:44 »

Много благодаря!
Активен
dosibg
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: април 14, 2009, 16:10:57 »

dar4eto,
раджам се 4е има и други като нас запалени по голфа-понеже ние сме ангажирали другото- Black Sea Rama.Имаш ли някоя снимка от там , 4е не съм ходила-ние направо се влюбихме в това и друго не сме търсили-гледката е невероятна , а и имат един много красив амфитеатър за бракосъ4етанието.Вие на открито навън ли ще сте или вътре някъде в ресторант? Понеже навън сред цялата зеленина и изгледа към морета е голяма романтика..... А и още един въпрос-вие на коя дата сте , ако не е тайна?
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: април 15, 2009, 11:18:55 »

dosibg, сватбата ни е на 22 Август. Бяхме и на Back Sea Rama. Казаха ни че имат сватба на 15 август и направих връзката че сте вие, защото се сетих за писаното от теб във форума  smile.
Нашата дата беше свободна тгава за Black Sea Rama, но се притесних, че няма да се съберем всички там. Снимки от Light House, ще кача нататък в лична. На ЛLight House, също ще имат сватба на 15 август.
Нашият ресторант няма изглед към морето, но много ми допадна интериора. Ще сме на закрито.
Писала съм ти и на лични някой неща.
Вярвам, че сватбата ви ще е приказка, защото наистина мястото ви е страхотно!  good
Активен
silvanka
Ентусиаст
**
Публикации: 94

Ние-това е повече от аз и ти!

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: април 19, 2009, 19:19:42 »

Христос Воскресе на всички добрички булки! Пожелавам усмихнати, забавни и незабравими сватби на всички! wedding
Активен
kakata80
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: април 20, 2009, 07:39:50 »

Христос Возскресе! Желая на всички булки, а и не само на тях здраве, щастие и много късмет и благополучие на всички.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: април 20, 2009, 12:12:55 »

Христос Воскресе! И аз се присъединявам към всички вас и ви пожелавам да сте живи и здрави, щастливи и много весели на този хубав и светъл християнски празник.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: април 20, 2009, 14:02:31 »

Честит празник!Много здраве и късмет и от мен !!! Много усмивки , много радост и само весели емоции !!!
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: април 20, 2009, 23:37:45 »

Момичета аз може да съм малко Офф ама да попитам:
 Имали булки за 15.08 които да са си запазили ресторант Резиденция или Спорт/Грийн Палас? и за колко часа? И още нещо някой вече ходил ли на Грийн палас в обновената градина,как ви се струва? Става ли за 70 човека банкет?
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #445 -: април 21, 2009, 11:37:01 »

Ние ходихме в градината, но преди месец и всичко беше на вили и могили още. Също бяхме заинтересовани от сватба в градината, но се оказа невъзможно. Трябвало да се ангажира цялата тераса, която е на 2 етажа и събира 400 души, иначе не може. Лятото разчитали много на свободната консумация и така нататък.... Ама питайте пак за всеки случай, може да са сменили политиката, кой знае pardon
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #446 -: април 30, 2009, 09:10:42 »

Момичета къде се изгубихте? Пиколина, какво стана с градината на Грийн палас? Ние си харесахме халки. Миналата събота замъкнах съкровището при златаря smile Моделът е комбинация между жълто и бяло злато, останаха ми очите по него. Скоро ще ги поръчаме  yahoo
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: април 30, 2009, 12:03:46 »

elitzza аз за съжаление не съм в Бг сега sad и не мога да проверя,но мои братовчеди обещаха да отидат и да разпитат (пък и да пробват кухнята) така че още нямам никаква инфо  pardon
А пък и това което ти казваш ,не ми харесва много  nea така че може и да отпадне като вариант и да остане само Резиденцията.

Иначе ще чакам да видя халките ви  Girl_sing сигурна съм,че ще са прекрасни
Активен
dosibg
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: април 30, 2009, 16:39:50 »

Коя първа открива пролетно-летния сезон ана сватбите в на6ия форум,че ми се губи малко кой бе6е за май месец?4е искам да гледам ве4е снимки, а и да споделяте опит за фотографа-Stefoto?
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: май 01, 2009, 10:04:53 »

Момичета, казаха ми, че в града имало някакъв нов ресторант в парка долу до новите тенис игрища (но май не става дума за мечока Бен). Казаха ми,че бил голям, но никаква представа нямам колко, е и все пак мъж ми каза това, а те май много не могат да преценят става ли заведението за сватба или не  blum, а ние докато влезем и вече едва ли не виждаме кой къде е седнал  smile.

Ако някоя бъдеща булка обикаля да избере ресторант, може да хвърли едно око и там.
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: