Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:24:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич?  (Прочетена 144297 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: март 18, 2009, 11:43:59 »

И аз няма да ви заема ресторант  blum
За съжаление не могат и да ме вземат от нас, че до Казанлък голям път ще видим  tease
Но какво пък - на годежа останахме в нас (т.е. не си ме взеха  funnytooth ), така че сега ще мога да се реванширам  girl_wink
Активен
kakata80
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: март 18, 2009, 11:44:26 »

Е angel4e, ти ще си чудната булка в далечната земя. Пожелавам ти това да е най- хубавият ден в живота ти. Не само на теб , а на всички нас разбира се.Много се радвам, че сме толкова много в този иначе малък град и си сътрудничим. А някой търсил ли си е рокля във Варна и от кои салони има добри впечатления. Как вървят цените на роклите?
Активен
kakata80
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: март 18, 2009, 11:46:56 »

И още нещо момичета, какво мислите за сватба на задушница? Моята се пада точно тогава и ме терзаят смесени чувства. Голям карък съм, първо изборите, а сега и задушница!
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: март 18, 2009, 11:49:35 »

Каката80, аз си поръчах роклята от Холидей Сона във Варна. Не отидох в магазина им тук в София, защото бях чула, че нямат хубаво отношение. Но във Варна беше ОК.
Роклите им можеш да видиш на сайта. Моята рокля в оригинал беше 820лв, но понеже аз не харесвам блестящи неща, смених дантелата по която имаше мъниста и разни светещи конци с изчистена такава. Това ми свали цената с 200лв  danceg
В други салони там не съм ходила, то аз и в този влязох инцидентно, но тя роклята ме чакала там  Girl_hide
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #349 -: март 18, 2009, 12:02:00 »

Аз честно казано откакто присъствах на една сватба преди години в Резиденцията и оттогава ми е мечта и моята сватба да е там marriage. Просто градината, басейна и всичко останало създават неповторима атмосфера. Хубавото тази година е че са махнали гадните и неудобни пейки и са сложили столове, които ако искаме можем да облечем в калъфи с панделки. Темата на моята сватба ще е златно, така че при мен панделките ще са златни.
Някой друг ще сподели ли дали смята да използва агенция за украса или ще се довери на ресторанта?

Silvanka сигурна ли си че са сложили столовете вече. Нас ни увериха че ще го направят, но докато не го видя... А тези пейки са наистина гадни и неудобни! Трябва да седят по 3ма души на една и всеки път ще е "стани да изиграя това хоро" или "чакай че ми се ходи до WC.....
Активен
rufo
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #350 -: март 18, 2009, 12:59:47 »

Относно "Резиденцията"- лятото там наистина е хубаво,НО собственика е от ония "мазните"
Преди 2 години празнувахме там Рожденния Ден на баща ми-уговорката беше:избираме си по цени от менюто и ако сме повече от 10 човека ,ползваме еди-каква си отстъпка....такаааа ,отивам накрая да плащам-отстъпка НЯМА ...понеже не сме си поръчали всичко в ресторанта -тортата сме я внесли от вън Oh my ... Oh my ...   друг пример: август 2008" сватба  - Свекъра беше глобен 100 лв. за това, че младоженеца скочи с жартиера в басейна който е на 1метър от масата му и го последваха няколко сватбари и понеже се цапала водата от дрехите и обувките и т.н.
Така ,че моето мнение е ПРЕДВАРИТЕЛНО да изговорите и уточните всичко- за да няма после "приятни" изненади...
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: март 18, 2009, 13:10:06 »

На сватбата, на която бях през октомвро в Резиденцията, бяхме на столове, които агенцията на младоженците беше украсила с бели калъфи и панделки.

каката80 добре е, че искаш сама да си осигуриш украсата, наистина ще спестиш от разходите, но мен лично би ме притеснявало кой и кога ще се погрижи за подреждането на ресторанта. Много сложно ми се вижда. Ти как мислиш да го направиш?
Активен
kakata80
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: март 18, 2009, 13:43:10 »

Ами всичко ще е предварително измерено и пробвано и между Ритуална зала и ресторанта, докато ние се разходим и снимаме сестрите ми и сестрата на приятеля ми ще се заемат. Аз мисля , че да сложиш няколко пандели и цветя и джуджавки няма да отнеме повече от час. Пък и колкото могат. Ще се справят с малко по- бързо темпо.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: март 18, 2009, 13:48:20 »

Хубаво е, че имаш на кого да разчиташ! Успех и после да ни покажеш резултата, който сигурна съм, ще бъде впечатляващ!  give_rose
Активен
kakata80
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: март 18, 2009, 14:03:35 »

Мерси svetli, ще покажа снимки и понеже си след мен може да взаимстваш нещо.
Активен
dosibg
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: март 18, 2009, 15:17:41 »

Така, да споделя и аз.
Няма да заемаме никакъв ресторант в Добрич, защото ние сме до морето- на голфа Black Sea Rama.
Наели сме агенция "Вашата приказка" за украсата и вси4ко останало, понеже нямаме време за тия неща , а и Зина мисля че ще се справи чудесно. Фотограф ще е Стефан-Стефото.Темата ми е лилаво. Рокля имам ве4е и малко нескромно казано-мисля, че е най-страхотната рокля на света. Вчера я получих и още не мога да и се нарадвам. Имам да почакам 5 месеца, докато стане време да я облека....И ще ходя от време на време на гости в наште, да си я гледам, че съм я оставила на съхранение, за да не вижда половинката. И така с моите приготовления-навсякъде съм запазила часове и съм дала капаро. така, че за момента всичко ми е уредено. А и пръстени сме си харесали-само остава да си ги поръчаме.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: март 18, 2009, 15:38:38 »

За украсяването и аз реших да спестя и ще си купя нещица от Ракхива,Варна.Можете да влезете в сайта и да видите какво предлагат.В Mr.Bricolage има много хубави свещници(чашки)-всякакви размери и цветове.За роклята- и аз пазарих от Варна.До обредния дом е пълно с магазини.Но аз влязох първо в Контеса и през целия ден си мислех само за първата рокля и не видях много какво предлагат в другите магазини.В Холидей Сона си харесах най-скъпата рокля и продавачката като видя че се цупя на цената ми свали с 500лв shok.В Холидей(до обредния дом) си харесах същата рокля като в Контеса,но за 700лв,а за воала(с дантела по края) ми казаха че излиза 250.Та поръчах си роклята в Контеса за 500лв,за воала още не сме говорили.Добро вчечатление ми направиха,но повече от месец не са се обаждали за проба.Надявам се да съм била полезна с информацията!
Активен
kakata80
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: март 18, 2009, 16:08:21 »

Ехееей, момичета много сте бързи. Bravo Аз имам 2 месеца до сватбата , а още нямам рокля и покани. За колко време шият роклите в Контеса или Халидей Сона?
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: март 18, 2009, 16:12:30 »

В Холидей Сона - месец и половина - два; особено сега както са и затрупани с абитуриенти.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: март 18, 2009, 16:26:22 »

Така казват всички-месец и половина -два.Ама на Контеса им казах че сватбата е през май и те не си дават зор.Наистина ,заради абитурентите е много опасно да отлагаш.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: