Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:21:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Добрич?
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Добрич? (Прочетена 144000 пъти)
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
Отг: Има ли булки от Добрич?
«
Отговор #240 -:
февруари 28, 2009, 01:28:31 »
viviv, ние наехме Кольо Ганчев и аз съм доволна от него. Много лесно се работи с него, фотографката ни беше едно момиче, Таня, също много усмихната и ведра. На мен лично ми харесаха като екип. Направиха хубави снимки, доволна съм от диска, качеството е 6 и няма разни черни петна както при други видеооператори от Добрич. Естествено че си има малки кусури, но като цяло ни направиха това, което искахме и което обеща...
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #241 -:
февруари 28, 2009, 13:06:25 »
kakata80
опитах да ти пиша на лични, но нещо не ми позволява да ти изпратя съобщението. Нашият фотограф беше Георги, на когото е сайта от предишния ми пост. В слайдшоу, третата сватбена книга е нашата. Фотографът е много талантлив и разбран млад човек. Много сме доволни от работата му!
Активен
viviv
Ентусиаст
Публикации: 58
«
Отговор #242 -:
февруари 28, 2009, 13:12:37 »
kakata80, в 15.40 сме в Ритуалната зала. Искахме 16.00, но една съфорумка ни изпревари:) Фотографката се казва Таня, по всяка вероятност е фотографката на Stassi.
Активен
kakata80
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #243 -:
февруари 28, 2009, 16:16:21 »
vivii , svetli аз говорих със Стефан, който също много ме впечатли с работата си, дано и след сватбата да съм доволна.Вие докъде стигнахте с подготовката? С една от вас може и да се видим в ритуална зала
Активен
kakata80
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #244 -:
февруари 28, 2009, 16:28:52 »
Svetli разгледах част от сватбените ти сними.Наистина си много хубава а и роклята ти е страхотна, аз искам рокля със същото деколте, но по семпла надолу, защото аз си имам достатъчно "разкроения".
Активен
Galka1983
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #245 -:
февруари 28, 2009, 21:12:33 »
И на мен ми препоръчаха Кольо Ганчев от Ритуален Дом, но после ми казаха че жена му работи там и затова го препоръчват.А един сайт прочетох това:
http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=10359.0
Активен
princess80
Регистриран
«
Отговор #246 -:
февруари 28, 2009, 23:24:47 »
Zdraveite, momi4eta! az ve4e minah po va6iq put
za moqta svatba s dekoraciq i vsi4ko ostanalo se zanimava6e svatbena agenciq Momento. Po princip sa ot varna, no rabotqt i v dobri4. V sravnenie s dobri4kite dekoracii tip - "daliq" se spraviha dosta po-profesionalno i napraviha unikalni ne6ta. Ina4e izbrahme orkestyr Izvor za veselata 4ast
i te se spraviha mnogo dobre. Netipi4no za bulka, bqh dovolna ot vsi4ko
Pojelavam vi uspeh s organizaciqta
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #247 -:
март 01, 2009, 16:22:03 »
Цитат на: Galka1983 в февруари 28, 2009, 21:12:33
И на мен ми препоръчаха Кольо Ганчев от Ритуален Дом, но после ми казаха че жена му работи там и затова го препоръчват.А един сайт прочетох това:
http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=10359.0
Много странен пост в другия форум. Аз лично нямам такова впечатление. Още с отиването ни до офисът му останахме възхитени от дисковете и качеството, което прави. За един оператор от Добрич е доста напред с някой неща. За фото също нямам абсолютно никакви забележки. Момичето е супер мило, голям професионалист и прави страхотни снимки. Нямаме снимка, която да не харесвам или да съм изтрила. За качеството няма да говоря...
Явно е станало някакво недоразумение, незнам точно, но с нито една дума от поста не съм съгласна. Камо ли за цената. Бяхме уговорили една цена, която не е мръднала с нито лев до края. Дори накрая ни направи диска със снимките на ДВД подарък. Така че определено сме доволни и не съм съгласна с писаното в другия форум....
Едно мога да ви кажа - не вярвайте на всичко, което се пише в нета. Отидете направо при човека, говорете с него, кажете му за страховете си и му обяснете как стоят точно нещата. Мисля, че това е по-добър вариант, отколкото да се вярва и да се взема за истина всяка една дума, публикувана тук. Знаете много добре: Разни хора, разни мнения...
Активен
dosibg
Ентусиаст
«
Отговор #248 -:
март 02, 2009, 10:30:10 »
Здравейте!
И аз съм бъдеща младоженка от Добрич, но сватбата живот и здраве ще е през Август. Аз съм започнала с всички приготовления от сега, за да съм спокойна и всички да ми е наред от рано. Ангажирали сме сватбена агенция Вашата приказка, защото всичко , което съм виждала от тях е доста високо ниво и мисля, че ще се справят със всичко, както трябва. А за мястото-понеже-както казва бъдещия ми мъж-гледам много филми -сме решили сватбата да е на открито-на голфа Black sea Rama- с церемония на открито и всичко като на филм. Дано и времето да е с нас.
Активен
viviv
Ентусиаст
«
Отговор #249 -:
март 02, 2009, 10:49:41 »
Dosibg, добре дошла сред нас:) Чудесна идея за сватба на открито през август! Само ние, които сме решили да се женим през юни не можем да разчитаме на хубаво вечерно време. Роклята, която си си избрала е много красива, дано дойде, както си я представяш!
Активен
annie_varna
Регистриран
«
Отговор #250 -:
март 02, 2009, 14:50:27 »
Здравейте Момичета, прекрасни сте.
Присъединявам се към Вас защото и на мен лятото ми предстои сватба в Добрич. Моят бъдещ съпруг е от там. Имам нужда от Вашата помощ. Бяхме решили сватбата ни да е на открито и се надявахме да изберем или Грийн Палас или Резиденцията, но се оказа , че в първото заведение сватба на открито неможело да се организира заради ремонта, а второто- нещо не ни хареса. Има ли други места за сватби на открито в Добрич?
Между другото ходихме и на Колибите, но и там не ни допадна обстановката.
Моля Ви помагайте бързо, че утре пак ще ходим да обикаляме
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #251 -:
март 02, 2009, 15:19:56 »
dosibg
надявам се, че ще успеем да помагаме с каквото можем. Идеите ви досега са страхотни.
. Продължавайте в същия дух и ако имате нужда от нещо - ние сме тук:)
annie_varna ремонтът в Грийн Палас не свърши ли вече??? Аз си мислех, че няма никакъв проблем да се организира там сватба на открито. Иначе се сещам за летния театър. Там миналата година го реновираха и сега заведението е доста приятно с един красиви дървени беседки...
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #252 -:
март 02, 2009, 15:35:16 »
И аз разбрах, че ресторанта на летния театър изглеждал доста добре сега след ремонта и през лятото в градината си има много зеленина и дървенийки
.
Активен
annie_varna
Регистриран
«
Отговор #253 -:
март 02, 2009, 15:50:39 »
Благодаря Ви за бързия отговор момичета
Утре ще проверим и там.
За Спорт Палас и аз останах изненадана- от миналия май го правели ремонта но още са до никъде и не можели да се ангажират със сватба на открито.
Ако се сетите за някое друго място пишете, че моето момче ме натиска утре да запазим ресторанта!
Активен
viviv
Ентусиаст
«
Отговор #254 -:
март 02, 2009, 16:20:43 »
И аз се надявах утре да получим утвърдителен отговор от лятната градина на Грийн Палас. Малко ми се струва, че са отдалечени беседките на Летния театър, въпреки, че градината наистина е красива. Или може би, защото нашите гости ще са около 85 - 90, имам чувството, че бихме били доста пръснати.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...