Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:14:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич?  (Прочетена 143993 пъти)

svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 17, 2009, 09:07:33 »

Има възможност да се отегчат от чакане гостите, но все пак трябва да се остави резерв от време за непредвидени ситуации. Моята фризьорка и гримьорка закъсняха с около половин час с правенето ми и от там нататък всичко до църквата трябваше да се попромени, но имаше достатъчно време. Гостите винаги могат да пият кафе някъде или да се поразходят, както съм правила и аз на някои сватби.  girl_wink
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #196 -: февруари 19, 2009, 14:27:05 »

Хей момичета, не ви виждам напоследък.

Така, да кажа и аз какво сме направили за сега. Ресторанта е Резиденцията. Датата 13.06.2009г. Резервирани са DJ, фотограф и видео. Поканите ще са готови след няколко дни. На младоженеца сме му взели костюм, а моята рокля в неделя ще я поръчам. Избрали сме халки. И имаме хубава кола  Bravo.
Май останаха довършителни работи и ....... хайде вече да идваааааааа  yahoo
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: февруари 19, 2009, 14:29:46 »

grahovaprincesa, браво  Bravo. Ние изоставаме с костюма на младоженеца  smile
Браво и за датичката - тогава искахме и ние, но поради куп други обстоятелства я изместихме чак на 18 Юли.

Успехи с по-нататъшната подготвака.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 19, 2009, 14:47:20 »

Хей момичета, не ви виждам напоследък.

Така, да кажа и аз какво сме направили за сега. Ресторанта е Резиденцията. Датата 13.06.2009г. Резервирани са DJ, фотограф и видео. Поканите ще са готови след няколко дни. На младоженеца сме му взели костюм, а моята рокля в неделя ще я поръчам. Избрали сме халки. И имаме хубава кола  Bravo.
Май останаха довършителни работи и ....... хайде вече да идваааааааа  yahoo
Браво за добрата организация. Добре е всичко да се почне навреме, за да може да става както искате вие, а не както сте задължени да изберете.
И от мен стиснати палци за голям успех по-нататък в подготовката...
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: февруари 19, 2009, 14:52:46 »

grahovaprincesa Браво!  Bravo Че вие сте си направо готови! Поздравления за добре свършената работа. Пожелавам ти всичко да е наред и с роклята и само положителни емоции от тук нататък. Само недей да бързаш да идва, че знаеш ли колко бързо минава и после ще искаш пак  girl_wink
Активен
elica_n
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: февруари 19, 2009, 16:45:14 »

Здравейте, момичета до моята сватба остава много малко време -21.02 стискайте палци всичко да мине както трябва  yahoo.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 19, 2009, 16:49:46 »

Стискаме палци.И да не забравиш да сложиш снимки,ей!
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: февруари 19, 2009, 16:56:12 »

elica_n Пожелавам ти най-красивата и весела сватба и ти да си най-щастливата булка! Ще чакаме снимки!  Good luck
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #203 -: февруари 19, 2009, 17:19:23 »

elica_n ами то не останало!!!
Пожелавам ти един приказен ден!!!
И после да разкажеш какво ни чака  smile
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #204 -: февруари 19, 2009, 17:21:45 »

А аз нямам търпение да отидем до Асеновград да си поръчам вече роклята защото всеки ден като гледам модели и си сменям мнението. Но вече съм решила да е тази която съм качила в галерията!!!
Това ще е!  blush
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #205 -: февруари 19, 2009, 18:18:20 »

Bravo Bravo Bravo Грахова принцеса. Ние смо до под кривата круша. Нищо не сме свършили. Предстои на 28.02 да съберем родителите, та всеки да си каже какво мисли и да мятаме подготовката. А аз също си сменям идеите постоянно, и то не само за едно нещо.

Елица_Н не се притеснявай, ще стискаме палци. Пожелавам ти един прекрасен сватбен ден. И да пуснеш снимки  girl_wink
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 20, 2009, 02:21:43 »

Здравейте, момичета до моята сватба остава много малко време -21.02 стискайте палци всичко да мине както трябва  yahoo.
Еее, ама то не останало - утре е големия ден.
Е, стискам палци всичко да мине както сте го мислили. Сигурна съм, че ще е един незабравим ден, изпълнен с много емоции. Съветът ми е да вземаш всичко от всяка минута, защото времето минава за секунди и на сутринта се събуждаш щастлива Госпожа.
Целувки от мен и успех в последния ден подготовка!

п.с. Имаш пусната тема по повод сватбата ти в "Сватбата на...". Да дадеш отчет и там!
« Последна редакция: февруари 20, 2009, 02:29:18 от Stassi » Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 20, 2009, 08:15:14 »

grahovaprincesa роклята е много красива и нежна, дано ти я направят перфектна, но май сме  Offtopic тук. Ще се радвам да разказваш в темата за роклите и за Асеновград как е минало. Успех!  give_rose
Активен
DeKo
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #208 -: февруари 20, 2009, 09:14:31 »

Честито elica_n  hiphip Да разказваш после. Моята е чак септември Doubt Желая ти всичко добро и само положителни емоции. Както казва stassi радвай се на всяка секунда и винаги извличай положителното от всяка една ситуация. На добър път  Skiing
Активен
dani055
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #209 -: февруари 20, 2009, 09:46:23 »

Здравейте на всички в тази тема - Браво много добра тема...Аз сущо сум от Добрич, но живея в София вече 8 години.Но сега като моето мило ми предложи започнах да се замислям къде да е сватбата защото аз си харесвам града, винаги когато се прибирам ми трепва нещо в сърцето. Е не съм решила още дали да е в София или в Добрич, но ще се радвам да си разменяме информация и полезни съвети с мои съгражданки. smile
А към кои ресторанти сте се ориентирали и горе долу като условия как са?
Ще съм ви благодарна за инфо, е все пак може да размислим за града Wink
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: