Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:21:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич?  (Прочетена 143999 пъти)

grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #180 -: февруари 12, 2009, 15:47:20 »

Такаааа, Deko аз за ресторант България не мога да кажа нищо, но съм чувала добри неща специално за този на последният етаж - Панорамата му казват.

Der4eto ето този линк е на агенция в Добрич, която ми изглежда добра. Но не съм сигурна, поне по украсата на ресторантите горе долу става  smile

Deko и ти можеш да погледнеш линка, там го има и този ресторант в Българията  good
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #181 -: февруари 12, 2009, 15:48:52 »

Божеееееееее къде ми е акъла  GROAN ето го линка

http://ukrasa-bg.com/restorant.aspx
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: февруари 12, 2009, 15:52:27 »

dar4eto не е задължително агенцията да е от Добрич. Моя приятелка ще прави сватба в Добрич, но ще ползва агенцията от Варна, която прави нашата сватба. Мога да ти дам техни координати. Може и ресторант да ти препоръчат.
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: февруари 12, 2009, 16:51:21 »

dar4eto не е задължително агенцията да е от Добрич. Моя приятелка ще прави сватба в Добрич, но ще ползва агенцията от Варна, която прави нашата сватба. Мога да ти дам техни координати. Може и ресторант да ти препоръчат.
svetli изпрати ми на лични съобщения координатите на агенцията. Аз се притеснявам малко да неби като са варненска и да не знаят много ресторантите от Златни насам, защото аз към варненски курорт или ресторант не искам да се насочвам.
Ако не те притеснява на ЛС ми пиши долу-гопре колко излиза за украса и водене или нещо подобно. Нямам никаква идея колко да имам предвид за груба сметка.

Хайде, ще чакам и ти благодаря предварително. give_rose
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #184 -: февруари 12, 2009, 17:46:37 »

Момичета нещо можете ли да ми кажете за ресторантите в хотел България Добрич по точно тоз на последния етаж new user

Ресторант Панорама в хотел България не е лош, вътре е смокет, изглежда доста изискан, но не е голям. Не знам за колко човека ти  трябва. Има нещо като две зали от двете страни на бара, но се са отделени с врати или стени, но тези в едната зала не виждат какво става в другата. Едната е малка, а другата е малко по-голяма, но е на две нива, които са тесни. Мисля че масите могат да са за 6 човека най много. А дансинга е много малък. Хич не е удобно за хора, и ако не ме лъже паметта между нивата има колони. Май станах много подробна nea Моят бал беше там и от там са ми впечетленията. Дано съм била от помощ girl_wink

"или слънце" (пак не ми се включва латиница), как 1200 Oh my ...? Кое колко е? За оркестъра разбрах че отиват 600 лв, ама и фотото ли толкоз взима? После какво дават за тези пари? Колко диска и снимки?
« Последна редакция: февруари 12, 2009, 17:59:38 от elitzza » Активен
DeKo
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #185 -: февруари 12, 2009, 18:02:47 »

Благодаря ви момичета за бързия отговор Сега ми е малко кът времето да погледна Аз имам доста време до ДЕНЯТ. Пожелавам ви пълни с емоции събота и неделя  heart gu6
Активен
illy_slance
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #186 -: февруари 12, 2009, 19:07:03 »

elitzza какво да ти кажа,страх ме е да пиша по подробно да не би случайно те да се познаят в тези редове, ама оркестъра искат 650 лева, видеото е 300 и фотографа иска около 250 ( пак зависи колко снимки ще си харесаме, но той каза че толкова излизало)  huhhuh.gif
Активен
elitzza
Ентусиаст
**

« Отговор #187 -: февруари 12, 2009, 21:04:48 »

Вижда ми се множко на мен, ама сигурно всички работят на тези цени. Пък и зависи колко снимки или дискове ще ви дадат след това.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 13, 2009, 01:56:29 »

За жалост цените са напълно "нормални". Всички вземат горе-долу толкова. С много усилия и някой компромиси може да се влезе в 1000 лева за фото-видео-музика.
Е, няма как. Като се замислите абсолютно всичко струва луди пари, особено щом става дума за сватба. Чуят ли тази дума всички удвояват тарифите, защото избора е малък и щеш не щеш ще избереш все някой...
Е, elitzza - не се стряскай толкова - тепърва се започва  blum blum blum
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 13, 2009, 10:04:41 »

Цените са такива наистина.
Момичета, я кажете на коя от вас обещах телефона на нашия оператор и не съм й го дала още, че нещо все забравях тази седмица и най-сетне го имам и предполагам на кого беше, но за да не досаждам на някого...  pardon Нещо много ми е натоварено напоследък и съм доста замаяна  crazy

Относно воденето на сватбата - когато има оркесътър - те си я водят и няма проблеми.
Активен
dar4eto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: февруари 13, 2009, 12:53:21 »

Цените са такива наистина.
Момичета, я кажете на коя от вас обещах телефона на нашия оператор и не съм й го дала още, че нещо все забравях тази седмица и най-сетне го имам и предполагам на кого беше, но за да не досаждам на някого...  pardon Нещо много ми е натоварено напоследък и съм доста замаяна  crazy

Относно воденето на сватбата - когато има оркесътър - те си я водят и няма проблеми.

svetli, на мен беше обещала за контакти на оператора, но вече ми ги изпрати  thank you. Все пак не знам де, може и на друго момиче да си обещала.
Активен
elitzza
Ентусиаст
**

« Отговор #191 -: февруари 14, 2009, 11:24:17 »

Колко време по рано приемат заявки тези фотографи и оператори? Мислите ли че за края на август ще има голям наплив? girl_wink
Активен
dar4eto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 14, 2009, 12:23:19 »

Момичета някоя знае ли дали в Добрич може да се прави изнесен ритуал на църковния брак, че би ми се искало да е под арка в градина?

Също се интересувам към колко обикновено се започва празненството в рестранта при вечерна сватба, та да знам към колко да си запазим църковната церемония?
« Последна редакция: февруари 14, 2009, 16:49:35 от dar4eto » Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: февруари 16, 2009, 08:39:58 »

Обикновено вечерните сватби започват около 18 часа - плюс - минус половин час. Зависи къде ще е ресторанта. Ние решихме да си оставим повече време и църковния ни ритуал беше в 15,30  Все пак е добре да се предвиди и време за снимки  girl_wink
Относно изнесения ритуал - една позната имаше изнесен църковен ритуал с отец от Добрич, така че явно може.
Лично мое мнение е обаче, че обстановката в църквата е много по-въздействаща, отколкото и най-красивата и украсена градина. Пак казвам - всеки си го прави така както на него му харесва.
Активен
elitzza
Ентусиаст
**

« Отговор #194 -: февруари 16, 2009, 18:42:56 »

И аз мисля, че е добре да има въздух между ритуален дом, църква и ресторант. Не е приятно да си притиснат от времето, но и прекалено много време по между им не е за предпочитане. Гостите се отегчават да чакат. Поне аз така си мисля
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: