Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:17:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Добрич?
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Добрич? (Прочетена 143995 пъти)
silvanka
Ентусиаст
Ние-това е повече от аз и ти!
Отг: Има ли булки от Добрич?
«
Отговор #45 -:
декември 05, 2008, 21:03:05 »
И аз съм за оркестър Извор
макар че ако се поразтършуваме може да намерим и нещо по-добро
А относно църквата на мен също Св. Георги ми допада повече, ама Негово Годеничество иска да е Св. Троица. То е ясно че накрая пак по моята ще стане, амь ще има борба
Активен
silvanka
Ентусиаст
«
Отговор #46 -:
декември 05, 2008, 21:44:48 »
А някой може ли да ми препоръча сватбена агенция, на която да се доверя за украсата на ресторанта?
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #47 -:
декември 06, 2008, 01:10:36 »
Цитат на: silvanka в декември 05, 2008, 21:44:48
А някой може ли да ми препоръча сватбена агенция, на която да се доверя за украсата на ресторанта?
в Добрич няма нищо интересно
( е поне преди 2 години нямаше,де), защо не потърсиш във Варна,предполагам че няма да ти откажат а има и по-голям избор
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
декември 06, 2008, 11:12:00 »
silvanka
, на моята кума, братовчетка и е от Варна и работи (или има ганеция не знам точно), която се занимава с украси за сватби и организиране на партита. Не знам какви други услуги предлагат и дали евентуално за Добрич биха се навили. Ако ти си ок да е фирма от Варна, ще питам кумата си и ще ти пиша на лични.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #49 -:
декември 06, 2008, 11:53:53 »
silvanka
,
аз лично мога да ти кажа, че и църквата Света Троица не е за изхвърляне. На мен лично ритуалът много ми хареса там. Попът също беше голяма душа и ритуалът протече доста емоционално. Така че дори и милото ти да спечели, не се сърди. И тази църква си е доста хубава. Пък на мен лично дворът на тази църква ми допада повече. Там ние си направихме една красива фотосесийка и всичко беше перфектно пред красивата и зелена върба...
За сватбена агенция - ами аз я намерих от Варна, а в последствие се оказа, че тя е и Добричка агенция (голям късмет направо
). Един ден съвсем случайно попаднах на агентката и след като се заприказвахме с нея и казах, че всичко звучи много добре от това, което предлага, но сватбата ни за жалост е в Добрич. И тя като се разсмя. В крайна сметка се оказа че тя самата е от Добрич и постоянно работи с булки оттам.Така че смело и с две ръце
мога да ти предложа агенция "Вашата приказка" и самата Зина. За нас тя направи наистина една приказка. Цените и са по-ниски от други варненски агенции, а прави каквото си пожелаеш. Е, ако искаш потърси им сайта в интернет и виж за какво става дума. МОже да хвърлиш едно око и в моя албум с нашата украса. Ако имаш някакви въпроси - насреща съм винаги
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #50 -:
декември 06, 2008, 12:21:02 »
Здравейте!
Чак сега виждам темичката..Срам!
Веднага се записвам и аз. Нашата сватба обаче беше в София - тук живеем и работим. Разглеждах албумите на "добруджанските булки" - стахотни снимки момичета! Нашия град може и да е малък и да няма много голям избор, но от това, което виждам с голямо въображение и желание сте си спретнали стахотни сватбени тържества! Поздравления!
На бъдещите булки - успех в приготовленията и да знаете, че най-важното е да подготвите "големия" си ден като се забавлявате
, а не като се притеснявате
Ако мога да помогна с идеи и аз съм насреща:)
Активен
silvanka
Ентусиаст
«
Отговор #51 -:
декември 06, 2008, 21:44:08 »
Относно сватбените агенции, аз като се поразрових в нета открих че в Добрич има три такива - Приказка, Вашата приказка и Романтика. На Романтика най-много ми допадна сайта, имаше много голямо разнообразие от украси за ресторанта, но пък една позната ми каза че там не се съобразявали много с исканията на младоженците, каквото си знаели, това си и правели и крайния резултат наистина е малко попретрупан ресторант. А аз искам всичко да е стилно, затова май тази агенция отпадна като вариант
. За Вашата приказка съм чувала добри отзиви, но пак не съм много сигурна...
Stassi, а относно църквата и аз съм съгласна че Св. Троица е по-красива и с по-хубава градина, но съм против защото там има един свещеник, който ми е адски антипатичен, Валери май се казваше, един с гола глава. Той е всичко друго, но не и божи служител, по-скоро мафиот бих го нарекла. Ако сме там има вероятност да ни се падне той, затова не ми се ще много
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #52 -:
декември 06, 2008, 23:04:29 »
silvanka магазина в който работеше сестра ми, че нейната шефка също има сватбена агенция
ти го знаеш магазина
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
декември 07, 2008, 13:31:31 »
Цитат на: silvanka в декември 06, 2008, 21:44:08
Относно сватбените агенции, аз като се поразрових в нета открих че в Добрич има три такива - Приказка, Вашата приказка и Романтика. На Романтика най-много ми допадна сайта, имаше много голямо разнообразие от украси за ресторанта, но пък една позната ми каза че там не се съобразявали много с исканията на младоженците, каквото си знаели, това си и правели и крайния резултат наистина е малко попретрупан ресторант. А аз искам всичко да е стилно, затова май тази агенция отпадна като вариант
. За Вашата приказка съм чувала добри отзиви, но пак не съм много сигурна...
За Романтика - и аз отначало се заглеждах към тях, обаче и аз така чух много отрицателни отзиви, пък и като се позагледаш внимателно ресторантите с украса са наистина страшно натруфени. Но все пак си е въпрос на лично мнение. За Вашата приказка - няма да сгрешиш. Пък и ако се колебаеш е най-добре да се обадиш на момичето и да се срещнете. Аз определено след срещата с нея бях сигурна, че тя е човекът за нас. Пък и чрез една среща можеш най-добре да прецениш дали става или не. Все пак естествено е, че ако агенцията е от Добрич е по-добре, защото няма да плащаш излишни пари за транспорт, пък и поради малкото количество ресторанти за сватби можеш да видиш реални украси на ресторанта, който си избрала. Това са в най-общи думи плюсовете на местна агенция.
Цитат на: silvanka в декември 06, 2008, 21:44:08
Stassi, а относно църквата и аз съм съгласна че Св. Троица е по-красива и с по-хубава градина, но съм против защото там има един свещеник, който ми е адски антипатичен, Валери май се казваше, един с гола глава. Той е всичко друго, но не и божи служител, по-скоро мафиот бих го нарекла. Ако сме там има вероятност да ни се падне той, затова не ми се ще много
Да, познавам го свещеника и аз съм на твоето мнение. Ние обаче предварително, една седмица преди сватбата, отидохме и поискахме да ни венчае отец Велико. Това е сравнително младо момче, отскоро е в църквата, но няма равен (можеш да видиш снимката му в албума ми). Та така. Нямаше проблем - венча ни отец Велико. Така че просто не се притесняваш. Отиваш и говориш в църквата като казваш, че примерно отец Велико ти е направил страхотно впечатление при една от сватбите, на които си присъствала и си го ангажираш него за вашата сватба. Мисля, че няма да има проблем...
Надявам се да съм ти помогнала. Ако има още нещо - само питай...
Активен
silvanka
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
декември 07, 2008, 13:42:08 »
Много ти благораря Стаси, даваш ми много ценни съвети
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #55 -:
декември 07, 2008, 13:45:09 »
Моля, винаги съм насреща ако има нещо
Активен
silvanka
Ентусиаст
«
Отговор #56 -:
декември 07, 2008, 13:55:19 »
Мисля че тук е мястото да честитим на Matsinka първото място в конкурса Сватбени емоции IV
Много се радвам че точно съгражданка спечели конкурса
. Снимката ви е много красива и нежна. Честитоооооооо!!!
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #57 -:
декември 07, 2008, 18:46:27 »
Matsinka много сте хубави наистна
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
декември 07, 2008, 21:00:04 »
Благодаря ви много. Супер сме радостни,че спечелихме.Отначало много се бчхме отчаяли,защото другите събираха по много гласове,а ние бавно се движихме.Но като казах на чинка ми за конкурса,тя ни посъветва да кажем на всичките ни колеги в университета.Мислехме,че няма смисъл,тъй като тук –немците нали знаете, са по дръпнати.Но въпреки това стана.Всеки не просто гласуваше ,но и даваше сайта на познатите си.Всеки ни честитеше,като разбереше , че сме женени,защото в Германия средно около 28 или 30–тата си година сключват брак.Запознахме се и с други българи,въобще мн забавно беше.Чесно казано незнам дали е честно,защото четох във форума на конкурса,че момичетата са недоволни,че не било чесно.Но пак невиждам кое му е нечестното,защото нали целта е и самия конкурс да се популяризира.
Още веднъж ви благодарч момичета и дано догодина пак някоя булка от Добрич да спечели.Вие сте
Апък и като чета колко се вълнувате, сигурно ще бъдат страхотни сватбите Ви.
Активен
silvanka
Ентусиаст
«
Отговор #59 -:
декември 07, 2008, 21:35:22 »
Въобще не им с връзвай, те просто завиждат. Сякаш пък другите участници не са мобилизирали всичките си познати, явно просто нямат достатъчно хора, които да държат на тях. А за себе си със сигурност мога да кажа че догодина ще участваме
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31