Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:33:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Добрич?
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Добрич? (Прочетена 144008 пъти)
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
Отг: Има ли булки от Добрич?
«
Отговор #30 -:
декември 03, 2008, 20:20:51 »
Picolina
те в момента са в ремонт и тя неможе да се добере до компютъра
иначи ще и кажа са форума
Активен
silvanka
Ентусиаст
Ние-това е повече от аз и ти!
«
Отговор #31 -:
декември 03, 2008, 23:42:30 »
Viviv, да вземем да отидем в Обредния дом по-отрано, че като слушам май и юни били най-натоварените месеци откъм сватби
Активен
viviv
Ентусиаст
Публикации: 58
«
Отговор #32 -:
декември 04, 2008, 09:22:50 »
Silvanka, ние бяхме там в началото на ноември, но още нямаха календар за 2009. Казаха да проверим отново към края на декември или след Нова година. Служителката ме увери, че досега не им се е случвало да върнат младоженци, т.е. за всички оставал ред...но имало период, в който се връщали много хора по празниците от чужбина, за да организират сватбите си за май, юни, когато вече е топло и заемали ресторанти...
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #33 -:
декември 04, 2008, 11:01:25 »
Наистина viviv е права.За ресторанта трябва да се помисли и запази по – рано,тъй като в Добрич нямаме голям избор.Също и за фотограф и сватбената агеция или украса.Казвам го от опит,защото ние запазихме агенцията за украса едва месец или два предварително и хората имаха 4 сватби за деня.Едва се съгласиха.А фотографа който мислехме да вземем беше зает.Нормално е.Обредният дом може да направи 10 сватби на ден,но фотографа поема само една или две
.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #34 -:
декември 04, 2008, 12:50:42 »
Да се включа и аз с моето скромно мнение - за
ресторант
, както сте казали досега, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО резервацията да се направи навреме. То така или иначе в Добрич има около 5-10 варианта (естествено, зависи от сезона и големината на сватбата), така че не се помайвайте ами действайте:)
Относно
сватбена агенция за украса
и
фотограф
обаче съм на друго мнение - там хората могат да бъдат и от Варна, така че изборът е доста по-голям. Лично аз, когато избирахме тази част, говорих с много фирми и фотографи от Варна, за който не беше никакъв проблем, че ритуалът или ресторантът е в Добрич. Естествено, работата им се оскъпява с около 50 лева за път, но иначе всеки се съгласи да поеме сватбата. Така че, ако не са ви проблем 50 лева, тук вариантите са малко повече.
Относно
ДЖ и оркестър
обаче нещата не стоят съвсем така - работата е като при ресторантите - трябва да действате експедитивно и да ги наемете по-отрано, че да не ви се налага да наемете някой само защото другият е бил зает.
Успех на всички!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #35 -:
декември 04, 2008, 16:01:13 »
Е, малко ме нямаше и какво да видя като се върнах...
Браво, че са се намерили добрички булки. Аз тъкмо си мислех, че темичката ще си пустее.
Някой ме беше питал за снимки (сори, че забравих кой
) В темата за моята сватба съм пуснала линк към албума ни, качен на страницата на фотографа. Може да го видите там. По този повод, аз пак да ви направя реклама на нашия фотограф, че направо съм възхитена от него. На когото му трябва ще помагам. А и за други работи де
Имам си и мнение за оркестри, но може би е по-редно на лични, който се интересува да пита, че да плюя някой хора тук, а да хваля други очевадно
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #36 -:
декември 04, 2008, 17:38:34 »
момчета чета вашите притеснения и да споделя и аз
ние датата за сватбата си я запазих ме 3 месеца предварително и имаше за нашата дата само два свободни часа, за църковния брак също се запазва час и той трябвя да е след гражданския брак
на нас най-трудно ни беше с ресторанта наистина ги запазват много от рано даже и за нашия град но като си помислите и за оркестър колко са в нашия град
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #37 -:
декември 04, 2008, 17:40:48 »
действай те момичета, защото както казва
silvanka
наистина през юни има досто сватби
Активен
silvanka
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
декември 04, 2008, 22:58:49 »
Stassi, много ти благодаря за идеята, не се бях сещала че може и от Варна да наемем хора
Svetli, ще съм ти много благодарна ако ми изпратиш на лични мнението си относно оркестъра. Ние сме си набелязали един, но винаги съм готова да чуя и други предложения
Активен
silvanka
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
декември 04, 2008, 23:15:33 »
Svetli, снимките ви са невероятни, толкова професионално направени
, годеника ми пита само откъде го намерихте този локомотив
. Моля те да ми дадеш координатите на този фотограф, ще го наемем на мига!
Между другото свещеника, който ви е венчал е същия от сватбата на Du6eva
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
декември 05, 2008, 00:33:24 »
Да си кажа и аз мнението за оркестара.Според мен оркестъра на Моралийски са просто невероятни.
:danceg:Преди да ги изберем четох много време различни мнения в различни сватбени сайтове.
Но за да не плюем наистина непрофесионалисти,независимо дали фотографи или оркестри,предлагам ако някоя бъдеща булка е набелязала някого, да сподели и ние тогава да си кажем мнението.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #41 -:
декември 05, 2008, 10:44:33 »
Да се изкажа и аз пак
За Моралийски и аз съм чувала добри неща. Само за видеозаснемането, което предлагат - не ставало. Но като оркестър и музика били добри.
Аз да ви похваля нашия оркестър - казва се Яница. Не спряха да свирят през цялото време. Доста от гостите даже бяха изненадани, че не си почиват. Много добре свирят, съобразяват се с желанията на младоженците, а и са големи сладури. Певицата води сватбата и се разбирахме от половин дума. Уговорката ни беше до 1, те свириха до 1.30. Имат си тарифа за допълнителен час и като им казахме, че искаме още един час, продължиха до 2.40 - то просто толкова й трябваше на сватбата да приключи. Казахме им, че не искаме чалга и нямаше - имат всякаква музика в репертоара си и не повтарят едно и също като някои други.
Относно фотографа ни - името му е Георги Георгиев и няма фотостудио, но ще давам координати на когото го интересува. Пожелавам ви на всички да си имате накрая такъв страхотен албум. Аз направо не мога да му се нагледам.
Да ви кажа и за оператора ни - и той се справи много добре - имаме това, което искаме. Казва се Румен Стоилов - фотото му е до арменската църква. И двамата с фотографа се държаха перфектно и ми беше приятно да присъстват на сватбата ни и като цяло да работим с тях.
А локомотива - не е локомотив, а парен трактор.
Намира се в музея в Генерал Тошево.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #42 -:
декември 05, 2008, 12:00:24 »
Щях да забравя - относно отеца, който ни венча - страхотен човек. Църквата е СВ. Георги, а той е отец Стоян. Имах възможността след нашата сватба да присъствам на още две в Св. Троица и мога да ви кажа, че в Св. Георги беше по-хубаво - и ритуала, и хора, и отеца... а като цяло аз харесвам повече тази църква, понеже е по-уютна. Все пак въпрос на личен избор за всеки!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #43 -:
декември 05, 2008, 14:48:40 »
Е, нека ви кажа набързо (защото съм го писала вече в доста теми) за моите фаворити от Добрич.
Ние избрахме
оркестър "Извор"
(т.нар. Гочета). Много сме доволни от избора. Също не престанаха да свирят нито за минута, даже ни изненадаха като вместо 5, дойдоха 6 човека. Та в крайна сметка си имахме и кавал и стана още по-хубаво изпълнението им. От водещата/певицата също сме много доволни. Особено на ритуала с махането на булото цялата зала такъв рев ревеше, че нямам думи - страшно силни и влиятелни стихчета говореше момата.
Като видео и фото се спряхме на
Кольо Ганчев и Таня
- също сме много доволни и от тях. Аз лично обичам хората, които снимат да са незабележими, а не постоянно да се натрапват някъде и да се набиват на очи. А с тези професионалисти не разбрахме, че имаме всъщност наети хора за тази работа. Аз даже накрая на вечерта споделих с мъжа ми, че май от ресторанта няма да имаме много видео и снимки, защото не ми се е мяркал фотографа, а накрая се оказа че имаме цял двд диск само от ресторанта и то в готов вид, много професионално направен. Та, просто нямам думи за работата и на двамата.
Е, ако има с какво друго да помагаме, свиркайте
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #44 -:
декември 05, 2008, 18:49:24 »
Stassi
на нашата сватба също бяха орк. Извор и напълно подкрепям думите ти, ние също смемного доволни от тях
нашито видео и фото беше Красимир Радев и от него сме много доволни само дето още не съм си скънирала снимките но и това скоро ще стане и ще ви ги покажа
а за отец Стоян много забавен човек, ние с душето мислих ме че в църквата ще е скучно а то благодарение на отец Стоян не беше
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре