Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:56:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169741 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: юли 27, 2009, 17:43:18 »

Аз бих препоръчала в този случай веднага да попитате в Зорница - незнам дали ще имат свободна дата за толкова рано. Ще напиша тези дни в темата за "Голямото пазаруване - кое колко ви струваше" всички разходи, че не съм слагала целия списък там.
Иначе - ако ресторанта е свободен - най-вероятно можете да успеете за това време да се организирате, ние ще помагаме с каквото можем тук.
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #391 -: юли 28, 2009, 08:06:52 »

Благодаря за топлото посрещане. Върнах се отначало да Ви чета, немога изведнъж. Ох страхотни сте как добре сте се организирали. Виждам, че повечето сте се ориентирали към Зорница, Ралица, Стенли и Милена. Та може ли малко повече инфо относно финансовата част на лични. Малко съм шашната тъй като ми предстоят и други неща. След 8 годишна връзка най-накрая благодарение на нещо мъничко в мен се наканихме. И да Ви кажа ориентрали сме се към месец октомври, а незнам дали ще успея за това време.

Здравей и Добре дошла и от мен!
Леле, колко е романтично - 8 години връзка...и нещо мъничко... give_rose give_rose @}->--Честито!
Разбира се че ще помагаме с каквото можем и смятам че имаш достатъчно време, тоест нито ти се налага да направиш всичко на тъга-дък, нито да се бавиш!
и отново:
 Welcome
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юли 28, 2009, 08:46:09 »

smile smile smile Здравейте!!! smile smile smile
Бубка получих списъка мн. благодаря! Иначе аз лично съм стигнала до никъде. Другата седмица трябва да поръчаме халките, а за роклята не ме питай / още умувам дали да ходя до Асеновград или да я шия / . Поканите още не съм раздала , абе общо взето май се мотам доста. Вие няма ли да си идвате скоро на сам да се видим пак?
На 25.07. бях на сватба в Ст.Загора - много е хубаво да отидеш преди собствената сватба - защо знаеш кое как го искаш и как да се случи.
Добре дошла Djudit !!! Послушай Бубка и в първия свободен момент отидете до ресторанта да пиатате за дата, защото ние като ходихме в началото на март първата свободна дата след 18.07.2009г. беше 19.09.2009г. А за организацията ще се справиш - ние всички ще помагаме. а и можеш от много неща да спестиш парички като си ги направиш сама. Да знаеш , че няма нищо страшно и сложно.
Ако желаеш може да се видим на кафенце да разкажа повечко! smile smile smile
Грация ти до къде стигна ?
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: юли 28, 2009, 10:19:10 »

anellly, радвам се че си получила списъка и дано ти даде някакъв ориентир.
За роклята - какво да ти кажа. Аз лично преди въобще нямах доверие на шивачи, обаче с тези моите размери беше абсурд да намеря нещо готово да ми стане. Та искам, не искам - беше ясно, че трябва да ми я шият. Радвам се поне, че се харесах в модел на фирмата, която я ши - поне не беше нещо съвсем ново за тях и мисля, че се справиха добре.
Ти имаш ли идея поне къде да я шиеш, ако се спреш на този вариант? Павла май не е казала още мнение Светла как се е справила с роклята на сестра й.

Ние май другия уикенд (8-9 август) ще идваме към Казанлък, така че може да пием по кафенце. Пак ще пиша като знам със сигурност де.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: юли 28, 2009, 15:07:06 »

Здравей Бубка , Милена също ми каза , че си шие тоалетите при Светла и е доста доволна. Дано Павла се появи в най - скоро време да каже как е станала роклята и да покаже снимки.
Незнам ако отида в Асеновград дали ще успея да си намеря , а то нали трябва да е колкото се може по - късничко , че корема расте и ако не намеря дали ще успеят да ми ушият. Все пак роклята си ми е най - важна, то иначе ако не се харесам аз - каква булка ще съм??? Така , че малко съм се отчаяла???
Айде като си дойдете ще чакам да се обдиш да се видим. smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: юли 28, 2009, 15:29:10 »

Спокойно, не се отчайвай, ще намериш рокля  good
Наистина при теб може би е добре да стане максимално близко до датата, за да си сигурна че ще се чувстваш удобно. Има доста моделчета като за скорошни мами, така че ще се измисли нещо. Мисля, че в повечето случаи, особено сега като няма балове, за месец ще успеят да ти ушият, а може и по-бързичко сигурно.
Ако искаш питай Светла на нея колко време ще й трябва - тя сигурно си знае графика до вашата дата. Така ще знаеш, ако не стане в Асеновград, кога най-късно можеш да отидеш при нея.

Предполагам, че няма да ми се размине идването, така че ще се видим  girl_wink
Активен
orisnica
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #396 -: юли 28, 2009, 15:57:24 »

Здравейте всички,аз не съм писала много отдавна,а и не съм от най-активните във форума,но просто нямам времe.
Anellly според мен трябва да се отиде до Асеновград.Преди две седмици случайно минавахме от там и влязох в няколко магазина,бяха страшно любезни,премерих няколко рокли,но понеже бях само с милото приключих много бързо.Но с това разнообразие там мисля следващата седмица да отидем заедно с кумата и да не се прибирам без рокля,по-точно без поръчка за рокля,защото на мен ще ми
Активен
orisnica
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #397 -: юли 28, 2009, 16:01:08 »

съжалявам за накъсания ми пост.
Исках да кажа,че на мен ще мия шият.А що се отнася до Светла,скоро бяхме на сватба и тя беше ушила роклята на булката-перфектна беше.Булката каза,че страшно изпипва нещата,но просто била доста бавна и все трябвали да я подканяш-това е мнението на тази булка.Така,че ти си решавай,дано съм помогнала:)
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: юли 28, 2009, 16:09:56 »

Ехоооо момичета ето ме най-накрая...сега сме във Велинград и отпускаме от напрежението натрупано от последната седмица. Откъде да започна незнам...ще се опитам да бъда подробна и ако все пак пропусна нещо питайте...
Почвам от Светла, сватбен салон Ралица- НЕВЕРОЯТНА, всичко което искахме ни беше предоставено, както си го поискахме-момчетата бяха впечатлени от украсата на мотора, а аз от тази на ресторанта. Столовете бяха с бели покривки и бордо органза, украсата на сватбената маса беше супер. Още не съм сметнала пълната цена, но като го направя ще ви информирам (мисля че ще е около 1500 лв всичко- столове, мотор, арки, църква, бутонерки, букети и т.н и т.н по-късно ще си попълня списачетата и ще ги постна). Сигурно знаете че имаше 8 сватби в Казанлък тази седмица 4 бяха при нея, незнам как е издържала жената. Отностно роклята за седмица и половина беше готова, сестра ми е изключително доволна....
Ресторант Аква Парк. Имаше хора в басейна, но не спряха сватбата... yahoo помолиха ни да викаме охраната когато някой отива да се къпе, за да не стане авария, предвид изпития алкохол... Обслужването беше страхотно, нямаме оплаквания като цяло. За мен най-стресиращато беше че бройка и разположение на гостите ни ги поискаха в петък(денят преди сватбата). Мислих си че ще има някаква издънка там, но 7.30 ресторанта и гостите ни бяха вече настанени и ни чакаха във вида които искахме да бъде. Друго което ме изненада беше че ни оставиха да купонясваме да 5.30 сутринта, а ние и някои приятели си тръгнахме оттам в 6.30. Честно чудя се как издържаха, имах чувсто че закъсняваме с всичките ритуали и неща там... наздравиците на младоженците продължиха около 2 часа, какво ли не ги караха да правят... младоженеца стриптийз на булката и като пуснаха "she's got the Jack" стана супер купон... бабите и те на дансинга  bouncinggirl
Дж Лацо се справи невероятно  Bravo нямаше чалга почти през цялото време и героиски се справяше с някои от приятелите на младоженеца, които слушат само такава музика. Чак на Иво(младоженеца) му стана малко кофти за тях и даде разрешение за няколко такива парчета все пак хората са го уважили да присъстват. Но всичко за което бяхме говорили с Лацо беше изпълнено. Човека води сватбата 10 часа и дори за 5 минути дансинга не се изпразни...Вярно имаше доста игри предвидени и може би когато купона не върви вършат работа, но при нас не остана време за почти нищо от тях...
Камера Иван- май му викат БНТ-то- още не сме видели крайният резултат, но не се и съмнявам че се е справил супер. Снима сватба на приятели и те са изключително доволни. Мотажа ще се прави в Вифор.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: юли 28, 2009, 16:16:32 »

анели ето и снимка- излезе 320 лв без булото

* IMG_6941 R.jpg (58.87 KB, 600x900 - видяно 269 пъти.)
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: юли 28, 2009, 16:19:42 »

съжалявам ама са ми големи снимчиците ето още...

* IMG_6948 R.jpg (50.88 KB, 1000x1500 - видяно 230 пъти.)
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: юли 28, 2009, 16:24:23 »

Павла, вие сте на почивка, а ние те тормозим и чакаме тук да разказваш  girl_impossible
Много се радвам, защото всичко изглежда, че е минало добре и сте доволни, а това е най-важното.
Булката е мнооого хубава  give_rose
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: юли 28, 2009, 16:29:08 »

Хахаха Мерси Бубка  give_rose
Има май още доста да разказвам ама слънцето ми рамекна мозъчето...като се приберем ще поработя върху албумчето... Целувки от мен момичета....Хубаво е да си булка....така че насладете се напълно и ако можете ангажирайте някой да ви помага-приятелка, кума и т.н. иначе стерса е доста голям
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: юли 28, 2009, 16:32:17 »

ааа и последно моята малка рокерка

* IMG_7129R.jpg (51.89 KB, 1000x667 - видяно 282 пъти.)
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: юли 28, 2009, 16:33:10 »

А, ще разказваш, няма да ти се размине. И снимки ще чакаме даже  girl_wink
А другия уикенд ако си в Казанлък, може и на живо да ни разкажеш  blush

Приятна почивка  good

Олее, и тенекийки си имат даже - сладури  Girl_hide
Активен