Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 12:23:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169285 пъти)
aprilka
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #345 -:
юли 14, 2009, 21:33:43 »
Опппс това с момичето по средата не го знаех....може би защото скоро не съм била на сватба. Последна беше една приятелка, която сама си я държеше кошничката.
Бубка взела си си диска?! Надявам се да ти харесва т.е. добре да са си свършили работата...
При нас видеото ще го снима Иван не му знам фамилното име, но още си нямаме втора камера...Има още време хихихих седмица и нещо...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #346 -:
юли 15, 2009, 08:44:32 »
Павла, взехме дисковете и ги гледахме 2 пъти вече дори. Чудех се къде да си напиша мнението, ама хайде тук да е, не в моята тема, все пак е за услуга от Казанлък.
Значи ... първо да ви кажа уговорките какви бяха. В четвъртъка преди сватбата разбрахме кой реално ще ни снима. Бяхме говорили - момчето (Наско май беше) снима втора камера, идва при фризьора, после в Павел баня, а жената (Цветана) отива в милото със собствена кола, за да може фотографа, който не познава Казанлък да се вози с нея.
В самия ден се случва следното. При фризьора идва тя, снима - ОК, няма проблем за това. Като се разделяме обаче ми заявява, че момчето ще дойде в Павел баня със собствена кола, а тя ще отиде в милото без кола - все щяло да се намери при кого да се качи
Казах й отново каква ни е уговорката, и че ако проблема е колата, предпочитам ние да вземем момчето към Павел баня, а тя с колата - не, пак си стана по нейната.
Момчето пристига в Павел баня с 30мин закъснение и с
любителска камера
, честно ви казвам, щях да припадна вече. (А, бях се обадила на милото, да му кажа, че трябва да измисли друг транспорт за фотографа
).
Другото, което се бяхме разбрали е, че след Павел баня, като се срещнат двете камери остава само тя. Да, ама не - този се домъкна в ресторанта чак, сменяха се да снимат и трябваше да поръчваме още една порция за негова милост
Както казах -
нито една
уговорка не беше спазена.
Сега за монтажа - имаме 3 диска, т.е. няма почти нищо отрязано. Единствената работа, която е свършена е да се сменят на първия диск моменти от едната и от другата камера. Има момент в ресторанта, където е сниман пода - еми, там си е, не е отрязан. Милото поне казва, радвай се че си имаш всичко. Всичко, ама не - снощи разбрахме, че вечерта кумовете и кумците са я извикали отвън да ни запишат послание, което да е изненада, когато гледаме диска за първи път - познайте дали го има изобщо монтирано
Искам накрая да кажа, че това си е мое мнение, не искам никой да ангажирам с него и да предизвиква спорове. Ние лично, обаче не сме доволни въобще
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #347 -:
юли 15, 2009, 11:29:17 »
Ей
Бубка
супер кофти се е получило... Незнам какво да кажа...
Активен
bubka
«
Отговор #348 -:
юли 15, 2009, 11:44:18 »
Ами, аз до някъде се бях настроила, че е възможно да не е всичко наред там. Така или иначе - аз си бях казала, че предпочитам да инвестирам и да съм сигурна в качеството на снимките - те просто са ми приоритет.
Честно казано хич не ми се занимаваше в самия ден да си развалям настроението и да вдигаме панаири - каквото е, такова ще го гледаме
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #349 -:
юли 15, 2009, 12:17:08 »
е да права си, и за нас снимките са по-важни някак си, ноооо въпроса не е в това....и е ужасно кофти когато едно уважавана фирма, прави компромис с тази личност, която си мисли че може да я върши тази работа, но всъщност май не може...въпроса е или си си вършиш работата или изчезваш...явно има нещо там, което хич не е добре да го има...
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #350 -:
юли 15, 2009, 20:02:08 »
Bubka,кофти,ама така като слушам и наши приятели,които ни бяха на гости през уикенда и се ожениха през 2007 в Кз,и те са недоволни от някои неща.Явно без това не може...Все ще има нещо,което да не както трябва.
Важното е да стане една весела сватба и всички да се забавляват.Подробностите си ги знаят само младоженците и близките им, помогнали с организацията.
Активен
papini
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #351 -:
юли 15, 2009, 21:26:04 »
Бубка не разбрах кой си наела да те снима?Радвам,се че вече и потърпевш алармира тъй като аз се опитвах да ви казвам за възможни неудачи но въпросната-грация само спамваше темата.Оказа се,че е заинтересована страна относно комисионите в булченските салони.Фото-кз и той човека се мъчи да ви каже,че фото и видео се наема само от фотоателиета там са професионалистите!Каква работа може да има професионалист в булченски салон освен здравата комисиона която я плащате-ВИЕ!Дано някой ме чуе тоя път!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #352 -:
юли 15, 2009, 23:05:24 »
Аз обаче съм на друго мнение. Във фотоателиетата няма професионалисти по отношение на сватбеният филм. Обективни фактори принудиха фотоателиетата да се занимават и с това, за да имат оборот. Но това не е като онова ! Фотото е различно от видеото. Видеото изисква много по-голяма инвестиция, в техника и хора. Съвременна техника и не втора ръка.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #353 -:
юли 15, 2009, 23:07:29 »
Цитат на: papini в юли 15, 2009, 21:26:04
Радвам,се че вече и потърпевш алармира тъй като аз се опитвах да ви казвам за възможни неудачи но въпросната-грация само спамваше темата.Оказа се,че е заинтересована страна относно комисионите в булченските салони.Фото-кз и той човека се мъчи да ви каже,че фото и видео се наема само от фотоателиета там са професионалистите!Каква работа може да има професионалист в булченски салон освен здравата комисиона която я плащате-ВИЕ!Дано някой ме чуе тоя път!
Големи глупости, спазвай добрият тон ако обичаш! На фото кз никой нищо не му казва на човека, даже добро списаче е направил човека поне според мен...Повече не мисля да коментирам постове от теб, така или иначе най-вероятно ще те спамнат....не за друго просто изказа ти е елементарен.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #354 -:
юли 15, 2009, 23:08:48 »
Цитат на: Pachoran в юли 15, 2009, 23:05:24
Аз обаче съм на друго мнение. Във фотоателиетата няма професионалисти по отношение на сватбеният филм. Обективни фактори принудиха фотоателиетата да се занимават и с това, за да имат оборот. Но това не е като онова ! Фотото е различно от видеото. Видеото изисква много по-голяма инвестиция, в техника и хора. Съвременна техника и не втора ръка.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #355 -:
юли 15, 2009, 23:10:00 »
за съжаление си прав
Активен
krasence86
Любопитен
«
Отговор #356 -:
юли 15, 2009, 23:16:48 »
Грация и аз такъв съвет щях да дам - трети човек да играе с кошничката, най-вероятно и двете ще са недоволни, но пък никоя няма да се чувства пренебрегната заради другата. Аз например държа на булченското хоро, незнам но бих те посъветвала да не стигаш до вариянта с отпадането му. А относно кой ще играе повече на хорото - гледах днес запис на сватбата на моя позаната и ми направи впечатление, че само млади хора се бутаха за букета и беше весело, не е за изпускане. Успех!!!
Бубка, честито, вече си госпожа.
Отдавна не бях посещавала форума, за да ти честитя по-рано. И много съжалявам, че не успях да дойда да гледам церемонията в църквата, както смятах да направя. Е дано поне за срещата за кафе не съм закъсняла - гледам споменали сте нещо на 09.07. Пишете ако не е късно.
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #357 -:
юли 16, 2009, 07:16:23 »
Цитат на: papini в юли 15, 2009, 21:26:04
Бубка не разбрах кой си наела да те снима?Радвам,се че вече и потърпевш алармира тъй като аз се опитвах да ви казвам за възможни неудачи но въпросната-грация само спамваше темата.Оказа се,че е заинтересована страна относно комисионите в булченските салони.Фото-кз и той човека се мъчи да ви каже,че фото и видео се наема само от фотоателиета там са професионалистите!Каква работа може да има професионалист в булченски салон освен здравата комисиона която я плащате-ВИЕ!Дано някой ме чуе тоя път!
въпросната-грация само спамваше темата.Оказа се,че е заинтересована страна относно комисионите в булченските салони.
-
ИИИИИИИИИИИИИХААААААААААААААА
За пореден път цапаш всичко...А това за заинтересована страна
, лятното слънце не ти се отразява добре... :danceg:Но пък ми даваш добри идеи...я обясни за комисионните точно, че може да се замисля за някое бизнесче...
, най вероятно отново си
,ама ти е кеф...Айде да си жив и здрав, хич няма даже да се занимавам да ти чета постовете!
Чао
И тъй като този пост е изцяло
, ако модератотите не го махнат, аз сама ще го сложа в кошчето...
«
Последна редакция: юли 16, 2009, 07:27:55 от grazia
»
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #358 -:
юли 16, 2009, 07:24:08 »
Цитат на: krasence86 в юли 15, 2009, 23:16:48
Грация и аз такъв съвет щях да дам - трети човек да играе с кошничката, най-вероятно и двете ще са недоволни, но пък никоя няма да се чувства пренебрегната заради другата. Аз например държа на булченското хоро, незнам но бих те посъветвала да не стигаш до вариянта с отпадането му. А относно кой ще играе повече на хорото - гледах днес запис на сватбата на моя позаната и ми направи впечатление, че само млади хора се бутаха за букета и беше весело, не е за изпускане. Успех!!!
Бубка, честито, вече си госпожа.
Отдавна не бях посещавала форума, за да ти честитя по-рано. И много съжалявам, че не успях да дойда да гледам церемонията в църквата, както смятах да направя. Е дано поне за срещата за кафе не съм закъсняла - гледам споменали сте нещо на 09.07. Пишете ако не е късно.
ОООООООО, в никакъв случай няма да си се откажа от булчинското хора, ако искат двете сестри да се хващат за косите
, дано не се стига до там де!...Но смятама с кошничкиата да танцува моя приятелка, а на тях любезно ще им обясня че предпочитам да играян на хорото...Надявам се да стане голяма борба за букета!!!
Истината е че от цялата сватба ме притесняват 2 неща - времето и минаването за наздравица по всички гости - УУУФФФФФФ, това си е голяма умора...Но няма как да го спестя...НАЛИ
или има?
Активен
bubka
«
Отговор #359 -:
юли 16, 2009, 08:47:36 »
papini
, аз написах, но в моята тема, не тук, защото не исках да предизвиквам спорове, а само да изкажа лично мнение и впечатление - Вифор ни снимаха. Честно да си кажа, съм по-недоволна не толкова от "материала", а от самото отношение и от хората - не може да говориш едно, а да вършиш съвсем друго после.
Във връзка с агенциите - от Ралица ни предложиха Надежда видео, цените им бяха по-високи предполагам, че щяхме да получим по-добро качество, поне с такова впечатление останах.
Въпросът е, както вече казах, че ние избрахме да инвестираме повече в снимките, а да спестим от видеото.
С
Pachoran
съм напълно съгласна за разликите
krasence
, здравей, и аз се зачудих къде се загуби. Разказвай, как върви при вас подготвката?
Ние среща така и не направихме, но не е късно де. Аз ще пиша когато пак пътуваме към Казанлък, а вие можете да си организирате и по-рано
«
Последна редакция: юли 16, 2009, 08:50:53 от bubka
»
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]