Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:37:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169161 пъти)

daniela80
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #330 -: юли 12, 2009, 15:28:10 »

Здравейте момичета,немога да разбера този ФОТО кз DJ или фотаджия е!!Само си прави реклама и се мисли за много велик.Явно и той я е позакъсал покрай кризата yahoo Ама намирисва и той да заработва само  от комисиони lolКласацията на сватбени салони,фото и видео,DJ и ресторанти е ясна !!Хвали тези с които работи и го пробутват все още,но времето на "величия" си отлита.Иска се работа.Цената от 80 лв/h за DJ не е показател за качество за пример Жоро главата lol-нищо лично.Или прехвалена водеща с DJ.Фото,св.салони,ресторанти всички се стараят и пак Ви казвам от личен опит знам,че цената не е показател за добро качество!Класацията  може всеки сам да си я направи,нали??Успех и късмет на всички бъдещи сватбари good

PS Забравих да Ви споделя,че вчера /11.07.09/ бях на сватба на една приятелка и нито DJ нито ресторанта бяха в класацията от този форум,но беше много яко всичкооооо.DJ беше Смилян и Жоро от Press TV,а ресторанта" Крънско ханче".Купона беше "6",а храната и обслужването на ниво "6".
Кое колко е струвало нямам идея,но си заслужаваше.
« Последна редакция: юли 12, 2009, 17:30:23 от daniela80 » Активен
foto_kz
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #331 -: юли 13, 2009, 00:48:36 »

Даниела,първо не съм "фотаджия",а съм ФОТОГРАФ,и запази,ако обичаш добрият тон,ако въобще знаеш за какво иде реч!!! След това комисионни никога,ама никога не съм взимал/от тези агенции не можеш да се "уредиш"-ха-ха/.За какви величия говориш-всички споменати погоре от мен не са величия  -те работят-друг е въпросът-качеството на работа.../има една тема от марк 6 погоре внимателно я прочети/
Доколкото разбирам,ти много "леко"се опитваш да засегнеш един dj и dj с "прехвалена водеща"-много е подло-нож в гърбът!!!
               И запомни,че почти винаги цената е ЕКВИВАЛЕНТ ЗА КАЧЕСТВО!!!
Активен
foto_kz
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #332 -: юли 13, 2009, 01:06:11 »

Забравих да попитам,ти "Даниела" ли си, или си "Даниел",вчера си се регистрирал/ла в 15:58h...Смайли,приятелката ти/незнам името и/ и още един "ЧОВЕК"-много "ЕЛЕМЕНТАРНО Watson",ако въобще знаете-кой е д-р Watson!!!

Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #333 -: юли 13, 2009, 08:19:32 »

sad Момичета, мисля че ще се сблъскам със сериозен проблем. Значи в началото за захранването ще участват и двете майки, после за сватбените символи(зависи далище се раздават или закачат ще видим), ще участват двете сестри - моята и за милото....ДОТУК ДОБРЕ! Проблема идва при булчинското хоро...Този заек, най не го очаквах... tease....И двете искат да играят пред мен с кошничка... girl_impossible...ами сега...снощи се бяхме събрали на "семейна" вечеря...и се оказа че и двете сестри са по-нахъсани от мен за тази сватба...мисля че има някакво съревнование по между  им! УЖАС!
 Wink да взема въобще да не правя булчинско, а sad
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юли 13, 2009, 10:56:12 »

Grazia, аз мисля въобще да не правя такова хоро...още повече, че при нас ще бъдат само млади хора и надали ще има тази луда надпревара на бабите и лелите да пускат в кошничката и да водят хорото...а и щом всява размирици...реши въпроса по римски образец smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юли 13, 2009, 11:03:29 »

Grazia, те поставили ли са ти открито въпроса да "избираш" коя да играе с кошничката? Наистина е много тъпо като попадне човек в такова положение  huhhuh.gif
Единия вариант е наистина да няма хоро, но ако пък ти искаш да има - това със сигурност не е причина да го махаш от "програмата". Незнам - остави ги, според мен, те да се разберат - в крайна сметка си имаш достатъчно грижи и мисли на главата, та да се оправяш и с това, особено ако за теб няма значение коя ще е.
Иначе, да отбележа, че при нас 80% от гостите бяха млади и всъщност нито една баба/леля не се натискаше да се хваща на хорото - напротив, само младите се хващаха  good
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #336 -: юли 13, 2009, 13:03:58 »

Grazia, те поставили ли са ти открито въпроса да "избираш" коя да играе с кошничката? Наистина е много тъпо като попадне човек в такова положение  huhhuh.gif
Единия вариант е наистина да няма хоро, но ако пък ти искаш да има - това със сигурност не е причина да го махаш от "програмата". Незнам - остави ги, според мен, те да се разберат - в крайна сметка си имаш достатъчно грижи и мисли на главата, та да се оправяш и с това, особено ако за теб няма значение коя ще е.
Иначе, да отбележа, че при нас 80% от гостите бяха млади и всъщност нито една баба/леля не се натискаше да се хваща на хорото - напротив, само младите се хващаха  good

Уви, да - имаше пряк спор...Нали се сещате всяка усмихната викаше на другата - Не се притеснявайте за булчинското хоро, аз ще помагам на булката" И очите им святкаха и на двете...
Освен да кажа че...хм...посъветваха ме (няма да кажа кой че много ме ядат  Offtopic) примерно да кажа че съм си избрала една о тмоите приятелки, защото ми е казала че по време на булчинското хоро ще ми направи изненада и много държи да е тя... Bravo Благородна лъжа, нали? Така и двете не би трябвало да се сърдят, ама ако те двете смятат и за напред да ни погаждат такива номера...
beating направо незнам.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юли 13, 2009, 14:32:55 »

Грация аз бих те посъветвала да се включат и двете.Както всички знаем хорото е доста продължително и например може вместо да са хванати за хорото да играят някъде до теб / разбира се от вътрешната страна на хорото /, като едната да е на първата половина , а другата на втората половина. Те се натискат ама си е доста изтощително / личен опит /  smile
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юли 13, 2009, 14:55:46 »

Момичета,здравейте,искам да ви благодаря за всичко ,което сте споделили в темата.Не съм ви писала до сега,но следя всичко от няколко седмици,защото както се досещате и на мен ми предстои сватбен ден и то в моя роден град Казанлък.Въпреки,че съм от Кз,от доста време живея в Пловдив и не бях много наясно с въпроса за организация на сватба.Всички вие обаче направихте голяма част от изборите ми изключително лесни и бързи Bravo продължавайте така,защото съм сигурна,че има още  момичета,които четат,но не са ви писали  smile Пожелавам на всички бъдещи булки от Казанлък много усмивки и весела сватба yahoo
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юли 13, 2009, 15:50:05 »

Така, ето го и списъчето ни - ако има неточности, моля пишете да коригираме, подередени са по дати:

bubka - 27.06
pavla - 25.07
Yaci - 22.08
krasence86 - 12.09
anellly - 19.09
grazia - 27.09

Хей, Казанлъшките булки, отдавна не сме актуализирали списъка. Хайде, новодошлите да си признават кой на коя дата е  blum
Активен
Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #340 -: юли 13, 2009, 21:02:54 »

Моля за помощ... Къде в Казанлък мога да си купя такава ножица...

* dsc08367yg4.jpg (65.75 KB, 852x735 - видяно 355 пъти.)
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юли 14, 2009, 09:51:28 »

Ей Грация само бърз отговор отностно хорото.... по принцип ние знаем че булката сама си го води хорото, нашата булка не е много добра в това отношение и казаха че кумата може да помогне в този случай, като тя води хорото. Така че смело можеш да кажеш че ти ще се справиш сама с това си задължение... Good luck
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #342 -: юли 14, 2009, 11:24:24 »

Ей Грация само бърз отговор отностно хорото.... по принцип ние знаем че булката сама си го води хорото, нашата булка не е много добра в това отношение и казаха че кумата може да помогне в този случай, като тя води хорото. Така че смело можеш да кажеш че ти ще се справиш сама с това си задължение... Good luck

smile ДА ДА, но нали трябва да има момиче в средата на дансинга, което да държи кошничката в която всеки си откупва правото да води хорото с булчинския букет. Те за тази роля се борят сестрите... sad
 :danceg:Ще се оправим!
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юли 14, 2009, 11:30:00 »

Грация, вашия случай с хорото е съвсем обратен на моя. Вчера гледах диска и се сетих. Сестра ми, милата, като започна хорото и веднага искаше да се хване, а аз й казах, че трябва да бъде с кошницата по средата. Милото, такава физеономия е направило като се пуска от хорото и отива за кошницата  huhhuh.gif
Накрая обаче отиде до мястото си, взе си парички, пусна си ги сама в кошницата и направо с нея се хвана отпред и така - дори букета в крайна сметка си остана в нея  danceg
Така, че - всеки си има някакви желания и намерения, ти не позволявай някой да разваля твоето настроение - ще се нареди всичко, вие двамката само се забавлявайте  good
Активен
Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #344 -: юли 14, 2009, 19:23:09 »

Момичета, търся си нов гинеколог... Как прозвуча само... Препоръчайте ми някой в Казанлък, може и частен кабинет... Дори е за предпочитане... Нямам претенции жена или мъж, стига да е добър...
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: