Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:06:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169646 пъти)

anito_83
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #240 -: юни 23, 2009, 09:28:32 »

Благодаря за милото посрещане момичета!  give_rose
Аз съм от Казанлък, но не живея тук.
 С моят приятел сме във Варна от 4 години, но винаги с удоволствие си идваме до Казанлък. Той много харесва градът ни!  girl_wink
Vilito - страхотна идея за зимна сватба!!
Активен
Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #241 -: юни 23, 2009, 12:23:13 »

Благодаря за милото посрещане! Надявам се, че освен добри идеи ще намеря и добри приятелки в този форум... Радвам се, че идеята ми ви хареса, ще споделя и следващите, само че сега е време за изпити, лятна сесия и малко ще останат на заден план тези неща... Прегледах много теми и с радост открих че има много инфо и видео за хартиена украса, а това ми е нещо като хоби - имам големи книги с оригами с птички, пеперуди и цвета и може би освен снежната тема може да включа и хартиена украса... 2 в 1 - ше спестя парички от купуването на цветя през зимата и ще се позабавлявам докато правя цялата украса сама... трябва да избера първо ресторанта и тогава да видя какво и как... Момичета, друго ме притеснява... Някога зимата не може да се правят сватби - говоя за църковния брак... знаете ли кога точно...!? мисля че е когато са постите преди Коледа... поне така съм чувала... в темата за църковния брак нищо не видях, за това питам тук... извинявм се за  Offtopic ако се е получил
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #242 -: юни 23, 2009, 12:57:30 »

Хм...ами няма начин да не пише в някое православно календарче, а и какво ти пречи да отидеш в някоя църква да попиташ... Хем ще запалиш свещичка good...
Активен
orisnica
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #243 -: юни 23, 2009, 15:27:31 »

Здравейте всички и аз съм една бъдеща булка.Аз съм от Казанлък,но живея в Стара Загора.Сватбата ще бъде в Казанлък и там сме запазили църква,ресторант и подписването,а всичко останало го ораганизирам от Стара Загора.
Искам да попитам Tablataaa към коя агенция се е обарнала в Стара Загора и дали е доволна?
И моля ви помагайте всички,които ще имате изнесен граждански ритуал в Зорница-къде по-точно ще се проведе?
Ние имаме идея да е в т.нар.Английски двор,но след като го видяхме ни се стори малко като пространство,но не съм се отказала напълно,умувам за вариант на терасата или около басейна,ама все ми се струва,че е тясно,как ще се разположат гостите    huhhuh.gif
Давайте идеи и съвети  smile
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #244 -: юни 24, 2009, 08:10:14 »

Ами редиците продължават да се попълват! danceg
Момичета, защо са ви тези големи торти girl_impossible ?
Аз ще имам малка сватбена торта и пастички за гостите... Girl_hide Е да...всеки има свое виждане...но тази голямата торта ще се разреже за всички гости, нали?
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 24, 2009, 10:00:04 »

Хихихихи вярно доста станахме! И аз си мисля че с пастички е по-практично... но да ние сме различни хора и харесваме различни неща.... и хие сме се спряли на малка сватбена тортичка и пасти със същият вкус(макар че още не сме на 100% сигурни) за гостите.
orisnica сори за може би глупавия въпрос, ама какво по-точно е английски двор? Има стол за всеки гост ли? Мисля си че може  би от ресторанта ще могат да ви предложат различни неща? Кога ви е сватбата? Ани а вашата? Радвам се че ти е харесал Стенли....
Вилито аз не мисля че има кой знае каква разлика между зимна и лятна сватба. За мен разликата е че лятото е топло, а зимата студено и от там си мисля че идва основната разлика, но съм съгласна че ще станат хубави снимки... А доколкото знам то и лятото има период в който не се правят църковни сватби, но не съм сигурна кога точно. В църквата ще знаят най-добре...
Цанка как беше сватбата в Аква Парка- на нас ни предстой там такава другият месец! Казаха че вече нямало дискотека там и сега малко ни се объркват плановете... Другата седмица имаме среща с шефовете и ще знаем по точно..
Активен
orisnica
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #246 -: юни 24, 2009, 14:52:31 »

Значи по отношение на английския двор как да ви обясня-трябва да си с доста силно въображение да наречеш това място английско,а още по-малко двор,но така е написано в сайта на хотела.Понеже и аз не го бях виждала и си го представях точно така като Pavlа-със столове,широко,свежо и зелено простарнство,но след огледа  mega_chok
А специално аз не се надявам на каквито и да било предложения от ресторанта,така,че трябва да измислям аз и моята агентка.Така,че помагайте и вие,на който му предстои изнесен граждански ритуал в Зорница и всички,които имате наблюдения от сватби там.
Нашата сватба е на 10 октомври smile
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юни 24, 2009, 15:11:07 »

Нашата сватба ще бъде в "Зорница",както вече съм писала,и подписването ще бъде на лятната тераса на ресторанта.Агентката ми каза,че по принцип правят там изнесените ритуали.Показа ми и снимки и изглежда доста добре.Доколкото си спомням сватбата на съфорумката ни Бубка ще е с изнесен ритуал там и по този начин и сватбата и е тази събота.Моята е на 22.08 така,че ще видиш снимки и отзиви.
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #248 -: юни 25, 2009, 07:42:40 »

Нашата сватба ще бъде в "Зорница",както вече съм писала,и подписването ще бъде на лятната тераса на ресторанта.Агентката ми каза,че по принцип правят там изнесените ритуали.Показа ми и снимки и изглежда доста добре.Доколкото си спомням сватбата на съфорумката ни Бубка ще е с изнесен ритуал там и по този начин и сватбата и е тази събота.Моята е на 22.08 така,че ще видиш снимки и отзиви.

good Да! И аз съм виждала изнесения ритуал там и става много красиво с подредени столове, украсена арка и т.н. Така че, съм сигурна-- ще е много красиво и при вас. Тук може да се направи и това чувствено въвеждане на булката с бащата! Wink
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 25, 2009, 11:28:17 »

orisnica не се притеснявай, сигурна съм че ще намерите подходящ вариант. И на мен ми се струва малко тесничко, но пък ще имаш време да погледнеш как са станали другите сватби там и да вземеш окончателно решение. Ние също ще сме с изнесен ритуал но за столове не сме мислили, по-скоро си го представяме като коктейл рецепция всеки с чашката и където намери място. Друг е въпроса че засега сме 130 човека и като че ли 130 стола ми се струват малко множко. Иначе идеята е супер и както казват Яци и Грация сигурна съм че може да стане много красиво....
Активен
raqqq
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #250 -: юни 28, 2009, 10:49:13 »

anellly,права си, сватба се прави,най-вече заради хората.Е,все пак и всяка жена иска да се види булка.Важното е,хората да са веселяци и да си направят купона,най-вече по-младичките.

Някой виждал ли е как изглежда сватбена торта от 'Жулиета Николова'? Аз харесвам тортите и на вкус,ама сватбени от там,не съм виждала.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юни 28, 2009, 16:43:38 »

Модератор: Момичета, нека да запазим добрия тон във форума и ви моля да спрете с безсмисления спор кой е по-по-най. Всички изтрити постове са в кошчето и ако има подобни следващи, пак ще отидат там, но и ще се наложи да заключим темата. Форумът е за обмяна на информация, а не за обвинения кой кого избрал и кой бил "гола вода" или поне не с тази думи и с този тон.  nea
Активен
canka
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #252 -: юни 28, 2009, 18:04:25 »

Не съм виждала торти на Жулиета,зная че са вкусни  но от това което съм видяла ,наи качествени като вкус и външен вид са тортите на Ивет и на Хаваи,а за украсите на ресторанта фирмите в Казанлък са 2 ,Деница И Ралица и двете се стараят да задоволят капризите на всички булки и работят с удоволствие.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юни 29, 2009, 10:06:47 »

smile Грация какво правиш , как си, къде се изгуби?
Някой желаещ да се видим на кафенце?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #254 -: юни 29, 2009, 20:46:37 »

Някакъв проблем ли има тук, в този подфорум ? Защо не уважавате мненията по между си ? Детска градина ли е тук или сериозни млади хора, които претендират, че са в час с всичко. Ако обичате не демонстрирайте своите провинциални възможности. Казанлък е един много красив град , който не заслужава такива "граждани". И ние в София правим подобни неща, но не толкова грубо. Оставете младоженците да дискутират, дискутирайте и Вие. Според модераторите този вид спор е нежелателен, но по-добре е това от груби подигравки и нападки. Какъв Ви е проблема в Казанлък, за да се опитаме да го разрешим  / разрешават се проблемите, които са свързани само с булките /.
« Последна редакция: юни 29, 2009, 21:00:31 от Pachoran » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: