Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:47:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169723 пъти)
aprilka
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #180 -:
юни 08, 2009, 12:13:27 »
Таблатааа
и от мен, както и другите момичета са казали по рано, в форума инфо много, ако си и от Казанлък няма начин да нямаш някакви предварителни предпочитания и информация, което улеснява значително работата ти. Ако не си Казанлък ние сме тук да помагаме с каквото можем....така че успех.
Yaci добра работа, бързичко напредвате вие двамката
Бубка ще чакаме снимки с пробният грим
И още знам че Стенли прави екстеншъни, с негови материали нещо като на заем след това му ги връщаш. Една приятелка е присъствала на сватба миналият месец и булката и споделила че е с удължители, прическата и е струвала 50-60 лева, което мисля че му беше нормалната тарифа на Стенли.
Аз поръчах листенца от рози за шаферките, трябва да пристигнат до края на седмицата, ще ги кача като пристигнат....остават кошничките, който съм оставила на бабите да търсят из Казанлък, ако не намерят ще тромбоваме до Ст Загора...
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #181 -:
юни 08, 2009, 12:48:49 »
Момичета,току що сложих в галерията си снимка на роклята,на чиято база ще е моята.Това,което ще се промени е,че ще сложим презрамки с розички,ама леко на една страна/не паднали/ и деколтето ще е сърцевидно.Живот и здраве като стане напълно готова ще ви я покажа.Булото и чантичката смятам да поръчам на същото място да ги ушият.Става въпрос за "Сватбен ден" - Варна.Общо взето все около розите се въртя :)Ама нали сватбата ще е в Кз...
А къде в Кз можем да си извадим медицински за гражданския?И без да се заверяват от личния лекар.Тук във Вн е скъпичко.Казват ми цени по около 50 лв.на човек,ама са напълно готови,без да ходиш накрая при личния.Знам,че е рано ама проучвам...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #182 -:
юни 08, 2009, 15:13:44 »
pavla
, и на мен Стенли ми спомена, че предлагат екстеншъни, но аз май няма да искам. Хич не ми се слагат из косата разни неща. А и специално си оставих моята да расте и би трябвало да ми стигне
За цените - и аз такива знам
Ти от къде поръча листенцата от рози?
Yaci
, много е хубава роклята
Относно медицинските - вие защо не искате да минавате през личния лекар? Знам, че във Варна тази ужасна ритуална зала там те пращат задължително в някаква лаборатория, с която най-вероятно имат договор или незнам и аз какви договорки. Ние ще ги вадим тук в София, личната ни изпрати в една лаборатория да ни направят самото изследване. До колкото знам задължителен е само Васермана (това е за сифилис изследването), СПИН е по желание. Та тук за Васерман + СПИН + кръвна картина + определяне на кръвна група (последните по наше желание) ни взеха по 44лв. Ще пиша като отидем при личната за оформяне на самите медицински дали сме давали нещо.
За Казанлък не мога да помогна за съжаление. Но, ако личната ви е във Варна, тогава не може ли да говорите с нея и да процедирате както нас - правите някъде самото изследване, а тя - документа. Така как излиза като цена?
Активен
tablataaa
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #183 -:
юни 08, 2009, 16:51:23 »
Здравейте,днес успях да свърша почти бсичко-препоръчаха ми една сватбена агенция в Ст.Загора и от там си поръчах почти всичко,остава да намеря подходящите dj,фото,видео и "жива"музика.Видях,по напред във форума спорове за dj,на мен ми препоръчаха dj Иван военият бил много добър и цената му била ниска,в събота бях ме в Капитал на сватба водещите не ми харесаха-препоръчай те някои,защото никой не познава ме,от Ст.Загора ни предложиха,обаче цената му е 700лв.,а също така и видео,в Ст.Загора искат 800лв.
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #184 -:
юни 09, 2009, 09:30:50 »
Цитат на: tablataaa в юни 08, 2009, 16:51:23
Здравейте,днес успях да свърша почти бсичко-препоръчаха ми една сватбена агенция в Ст.Загора и от там си поръчах почти всичко,остава да намеря подходящите dj,фото,видео и "жива"музика.Видях,по напред във форума спорове за dj,на мен ми препоръчаха dj Иван военият бил много добър и цената му била ниска,в събота бях ме в Капитал на сватба водещите не ми харесаха-препоръчай те някои,защото никой не познава ме,от Ст.Загора ни предложиха,обаче цената му е 700лв.,а също така и видео,в Ст.Загора искат 800лв.
dj Иван военият бил много добър и цената му била ниска
Много внимателно се оглеждай и ослушвайл търси ипитай!
Но ще се справим Форумките сме тук
Аз пък нали съм любопитка и всичко искам да знам и разпитвам, продължавам да следя
(поне до колкото ми е възможно сватбите на Милена и Жоро). Не знам за коя сватба в Съб. говориш, незнам дали е имало и през деня, обаче, се оказа че моя приятелка е там и имам пълен отчет за тази сватба в Капитал…Освен различни и красиви ритуали
, двете Милени ( защото куриоза бил че и младоженците се казвали като DJ Жоро и Милена – Жоро и Милена).
:danceg:Голям смях паднал…АЗ ГЛЕДАХ И СНИМКИТЕ!!!! Ще гледам отново и сватбата…А за моята ще искам още по-различни неща….
:yes:И какви изненади съм замислила за милото….хихиихихахах, смятам да го карам да плете чорапки
(още не сме известили всички за мъничкото нещо) и смятам тогава да го направя-само ако вече мнооого не ми личи… :girl_impossible:Тогава няма как да скрием истината…ЛЕЛЕ КАК ЩЕ СЕ НАШАШКАТ РОДИТЕЛИТЕ!
Момичета, за кратко ще ви кажа ДОВИЖДАНЕ!
Отивам на море….И да не оставят приготовленията като мен!
«
Последна редакция: юни 09, 2009, 10:01:20 от grazia
»
Активен
bubka
«
Отговор #185 -:
юни 09, 2009, 09:51:43 »
tablataaa
, на нас "живата" музика ни я уреди агентката и не мога да дам координати за съжаление. Освен, ако искаш да я питам този уикенд като ходим дали може от тях да наемете само оркестъра. Каза ми жената, че не били цигани. Трима човека, на нас поне ще ни струва 100лв.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #186 -:
юни 09, 2009, 11:11:57 »
Здравейте момичета,
Бубка листенцата ги поръчах от този сайт:
http://www.tiptopweddingshop.co.uk/
, не са истински но младоженеца и сестра ми отказват да убиват рози само заради листенцата им та затова поръчахме хартиени. Пише че в пакет са около 100, та взех 4 кутий и все още не съм сигурна че ще са достатачни, но като пристигнат ще преценим. цената им е £3.40 или нещо такова което ми е ок като цена. Идеята е малките калинки/шаферки да ги хвърлят пред тях като влизат за церемонията в ресторанта. Имайки предвид че са на 4 и 5 годинки и имат малки ръчички би трябвало да стигнат
.
Таблата- не съм чувала за този дж, но това не означава че не е добър. Мисля си че като го видиш сама ще прецениш... По-рано имаше постове с имена на дж в Казанлък, ако нямаш някакви предварителни предпочитания при евентуална среща с тях би могла да решиш. Колкото до цената, нашият е Лацо( незнам и не искам да знам дали е добър или не! Милото казва че е, а на мен това ми стигна. Младоженците се срещнаха с него и са го харесали и други мнения общо взето не искам, а и не искам атмосферата в моето лубимо форумче да се унищожава) и цената му е 50 лв на час. Живата музика не съм много сигурна май около 100 лв. При нас ще са само тъпани. За фото и камера - и двете услуги за от "Вифор" за цена тук не мога да ти кажа, просто защото на младоженеца майка му е един от фотографите в това студио и по разбираеми причини всички от Вифор ще са на сватбата, така че от тези услуги малко ще поспестим. Освен това сестра ми държеше Александър Иванов да присъства(страшно много го уважават като човек и фотограф) и той за нейна/тяхна радост прие поканата им да присъства на сватбата, но за цена нищо не мога да ти кажа. Йонко също тъка. Надявам се да съм била полезна....а и последно това са саитове на които би могла да видиш работата на последните двама, Вифор знаеш как да ги намериш:
http://www.alexanderivanov.com/index.html
http://www.yonkorusev.com/
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #187 -:
юни 09, 2009, 11:15:08 »
Упппс забравих Грация, приятна почивка!!!!
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #188 -:
юни 09, 2009, 13:06:56 »
Бубка,личната лекарка ни каза,че освен да ни вземат кръв,трябва да ходим до ТУБ диспансер,както и психо...И след цялата тая обиколка пак при нея за да завери медицинските.Затова като,че ли предпочитам в някой мед.център.Вярно,че ще е по-скъпичко,ама иначе с тая обиколка цял ден,а и като си платим за кръвните изследвания/защото доколкото личната ми обясни здравнта каса не ги поема/...Имаме време,така че ще потърся в Сливен или Кз.
Грация,и от мен приятна почивка!
Павла,това с листенцата от рози е мн.добра идея.Хареса ми
Активен
bubka
«
Отговор #189 -:
юни 09, 2009, 13:12:53 »
Хм, странна работа, на нас май не ни е казвала за психо, а ТУБ какво е убий ме незнам. Но няма да се учудя, ако като отидем ни изненадат, защото милото само говори с нея и може и да не е доразбрал нещо.
Иначе - да, вярно е, че не се поемат от касата (това ако не е тъпотия вече
)
Обаче, ако наистина е задължително психото например - как ще стане само през частна лаборатория незнам. Някъде из форума имаше тема за тези изследвани - освен там да видим кое е задължително
Грация, искаме и ние на мореееееее .........
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #190 -:
юни 09, 2009, 13:30:59 »
Хей Yaci, радвам се че ти харесва, аз сега ги поръчах тези кошнички(1.70 паунда) като дойдат ще ги кача и тях. Май вече всичко си имаме...докъто не изникне нещо ново
хихихи...
Активен
krasence86
Любопитен
«
Отговор #191 -:
юни 09, 2009, 17:00:25 »
ТУБ диспансера е за туберколозно болни. Който не го е чувал да се радва, че не му се е налагало.
Аз преди 2 месеца питах в поликлиниката в Казанлък за изследванията и цената, която ми казаха беше 23 лв. на човек. Незнам от тогава дали са настъпили промени. Медицинското включваше 4 изследвания - СПИН и Васерман, рентген и психо. На мен за ТУБ не ми споменаха. Ако някой иска мога да отида и да проуча по-подробно. Ще се радвам ако мога да помогна.
Активен
bubka
«
Отговор #192 -:
юни 09, 2009, 17:10:45 »
То май е добре да питаме тези от гражданското какво точно искат да съдържа медицинското
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #193 -:
юни 10, 2009, 09:41:14 »
Krasence,мерси за инфото.Аз от своя страна ще помоля и бъдещата ми свекърва да поразпита.А ние така или иначе планираме към края на юни,началото на юли да отидем до Кз и ще проверим.Мисля/но не съм сигурна/,че в мед.центрове ти дават готово медицинско,заверено отвсякъде.Ще проверя поне във Вн как е.
Бубка,късметчетата и бутониерите са станали мн.сполучливи.Моите ги взех готови и е наблегнато на самата розичка-тя е по-голяма,а самият пълнеж е мн.малко.Даже милото вика,че са толковоа леки,че ако има ветрец ще ги отнесе като ги хвърлям. :)А бутониерите поне за сега мисля да ми ги направят в агенцията,защото ми се иска да са от естесвени рози-бели или червени /още се колебая/.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #194 -:
юни 11, 2009, 10:41:00 »
Здравейте казалъшки булки,
оправихте ли медицинските? Малко ми е страно с това психо. Все пак ще се жените не кандидатствате за оръжие,я
Какво ли не измислят тея хора?! Айде за другите неща малко или много има някаква логика ама тва пък ми се струва голяма простотия....
Бубка сега ти видях пълната кошничка....много е хубава
и късметите и бутониерките са станали разкошни...моите хора май решиха да си ги вземат готови. Колко бройки си направила? Аз си мислих за 20 бройки, но все не съм много сигурна че са достатачно?! Вие как мислите? Съобразяватели я тази бройка с нещо- брой на деца, или брой гости/2? И още от къде ще те взимат тебе- може и да си казала някъде? Братовчетка ми ми беше споменала че е присъствала на някаква сватбва, на която отвеждането на булката било от етнографския музей или нещо такова, някаква традициона българска къща та се чудех как ще е при вас?
Yaci много е хубава роклята
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15