Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:09:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169653 пъти)
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #165 -:
юни 04, 2009, 14:40:09 »
krasence86
, аз като първо опитно зайче ще изкажа впечатления от грима след сватбата - да видим как ще се справят. Аз сама със сигурност не мога да се гримирам (сама спирала едва си слагам и гланц
), та ако не се харесам - направо без грим и това е
Иначе - за "музата" - не се тревожи, ще дойде сама. При мен е на приливи и отливи. Днес искам всичко да свърша, а утре съм на съвсем друга вълна и ми се правят съвсем други неща
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #166 -:
юни 04, 2009, 16:31:29 »
Бубка минах покрай магазинчето. Работи от девет до седем,но събота и неделя почива. Но знаеш ли какво ми хрумна, че можеш да питаш във фотото дали може да ти отворят. Защото имам някакви съмнения, че са май на един собственик.На вратат на магазинчето пише "Вифор". Ако мога с нещо да помагам ще го направя с удоволствие.
Активен
bubka
«
Отговор #167 -:
юни 04, 2009, 16:44:25 »
anellly
, мерси много мила за ползеното инфо
Ние да измислим проекта, а дори фотото да не могат да отворят, като дойдем на 22-ри пак можем да вземем хартия и да разпечатаме тогава
Активен
krasence86
Любопитен
«
Отговор #168 -:
юни 04, 2009, 18:46:35 »
Благодаря ти Бубка, малко се успокоих. В действителност в момента имам доста други ангажименти и най-вероятно затова не съм изпаднала още в еуфория. Сигурно като се освободя малко и като започна да обикалям по магазините и мен ще ме грабне сватбената вълна.
За грима ти желая успех. Щом не ходиш често с грим със сигурност ще изглеждаш шеметно и всички ще те харесат много.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #169 -:
юни 04, 2009, 23:07:03 »
Ей Yaci
еми вие сте почти готови....
всичко си имате. И нашият цвят е такъв
. Тея кошнички съвсем ги бях забравила, добре че сте вие да споделяте кои и какво.
Ей Красенце, това май е и на сестра ми заболяването. Не мисля че има повод за тревога, както казва Бубка сигурна съм че вдъхновението ти ще се появи. Пък и ако имаш други дертове това изпада някак си на по-заден план и не ти се мисли чак толкова за организацията на сватбата. Според сестра ми на агентката ще й отнеме много по-малко време, просто аз си мисля че с тази подготовка се трупат доста положителни емоций, които ще останат задълго с нас и затова съм се заела да правя повечето неща. Така че сигурна съм че и ти ще се интусиязираш скоро...Нашият грим ще го прави мацката дето работи при Стенли, казаха че е добра. Ти нали каза че живееш до Куленската, можеш тайничко да надзърнеш на Бубка грима, после моя и на сестра ми
и ако ти харесва резултата и ти да я запазиш за твоята сватба.
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #170 -:
юни 05, 2009, 07:25:53 »
Бубка, ще си направиш все пак пробен грим,нали?За да се чувстваш спокойна на ДЕНЯ си.На мен фризьорът,който ми прави пробната прическа ми даде 2 контакта-във фриз.салон Татяна/там правят както грим,така и маникюр/ и на една дама,с която по принцип работи.При първа възможност като съм в Кз ще се срещна с нея за пробен.А м/у другото на лични ти пращам инфо за фризьора ми.
Pavla,готино е,че помагаш на сестра си.Поне трупаш опит и за себе си/ако не си омъжена.../
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #171 -:
юни 05, 2009, 07:31:30 »
Цитат на: Yaci в юни 05, 2009, 07:25:53
Бубка, ще си направиш все пак пробен грим,нали?За да се чувстваш спокойна на ДЕНЯ си.На мен фризьорът,който ми прави пробната прическа ми даде 2 контакта-във фриз.салон Татяна/там правят както грим,така и маникюр/ и на една дама,с която по принцип работи.При първа възможност като съм в Кз ще се срещна с нея за пробен.А м/у другото на лични ти пращам инфо за фризьора ми.
Pavla,готино е,че помагаш на сестра си.Поне трупаш опит и за себе си/ако не си омъжена.../
:bravo:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХ,
Направо ми пълните сърцето. Как като пчелички си подготвяте всичко, а аз все се успокоявам че има време, все чакам да видя още и още и тогава да започвам...
Сигурно и аз ще мина покрай Куленската църква да хвърля едно око....Ако нямате нищо протие де!
Активен
bubka
«
Отговор #172 -:
юни 05, 2009, 07:47:50 »
Добро утро Казанлъшки булки!
Много сте ранобудни днес
За грима - да предполагам, че ще направя пробен. Един бог знае кога, но няма значение. Най-вероятно ще идваме другия уикенд (13, 14-ти) и после след 20-ти вече като излезем в отпуск.
Аз съм си запазила час също при гримьорките в на Стенли студиото - май Контеса се казваше
Ако успея да направя пробен - задължително ще се снимам и ще покажа резултата
Yaci
, мерси много за инфото
Разбира се, че който иска може да дойде и да погледне
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #173 -:
юни 05, 2009, 08:13:07 »
Грация
не се притеснявай и аз все така се успокоявам, че има време. А и да ти кажа покрай бебко ще забавиш малко подготовката, защото ще те облее друга многоооооооооо по - голяма емоция. Поне аз бях така един месец бях забравила за сватбата но се хванах в ръце и продължавам . За успокоение ще ти кажа , че аз днес тепърва ще се срещам с оператора. Така, че споко!
Активен
krasence86
Любопитен
«
Отговор #174 -:
юни 05, 2009, 16:38:46 »
Ей благодаря ви много - започнах да се успокоявам, че не само аз се мотая с подготовката. Явно това е нещо нормално. Вярно, че повода е хубав, но не може само за това да се мисли.
И аз ще намина към църквата на предстоящите сватби. Ако не другаде, то там със сигурност ще си направим една среща май.
За грима и аз ходих в Контеса при Стенли, но от едната мацка подразбрах, че са на нещо като смени и не се знае коя ще е на работа. Това честно казано ми се видя малко рисковано, защото щом гримьорките са няколко няма гаранция, че всички работят добре. Ако добрите отзиви са за едно от момичетата, може да се случи така, че на моя ден друго момиче да е на работа. Затова ми се искаше да знам поне името на гримьорката.
Активен
tablataaa
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #175 -:
юни 07, 2009, 14:44:49 »
Здравей те булки на Казанлък-помагай те!!! Предстои ми да "вдигам" сватба в края на август и нищо нямам готово-даите,ако обичате малко инфо-за dj,камера,агенция за цени и всичо свързано със сватбата/ако може за най-добрите/.
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #176 -:
юни 08, 2009, 08:40:15 »
Цитат на: tablataaa в юни 07, 2009, 14:44:49
Здравей те булки на Казанлък-помагай те!!! Предстои ми да "вдигам" сватба в края на август и нищо нямам готово-даите,ако обичате малко инфо-за dj,камера,агенция за цени и всичо свързано със сватбата/ако може за най-добрите/.
Ами добре дошла от мен!
Започвай да четеш от началото на форума и започвай с въпросите...
какеото и да кажа ще се повторя, тук повечето булки сме булки на Милена, но това не значи че няма други DJ-и, за фото и всичко останало тук във форумчето.
Много къмет...
АМА МНОГО СТАНАХМЕ, а?
Активен
bubka
«
Отговор #177 -:
юни 08, 2009, 08:43:50 »
Привет и от мен!
Радвам се, че се множим
tablataaa, както и Грация ти е казала - мисля, че почти всяка от нас е споделила кои агенции, фотографи, оператори и т.н. е избрала назад в темата. Още не е минала сватбата на никоя от нас (то май аз ще съм първата
), за да можем да изкажем и съвсем лични впечатления, но скоро и това ще стане.
Разгледай и питай като ти възникват въпроси, ние с каквото можем ще помагаме
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #178 -:
юни 08, 2009, 09:05:54 »
Добре дошла и от мен!И успех!Вярно е.Все още на никоя от нас сватбата не е минала,за да можем да ти кажем със сигурност кое е най-доброто.Доверявай се и на инстинкта си...
А аз да ви се похваля-младоженецът ми е вече готов.В събота му купихме риза,вратовръзка и колан.Оставам аз-тези дни отивам да поръчвам роклята
Активен
bubka
«
Отговор #179 -:
юни 08, 2009, 09:11:34 »
Yaci, честит костюм на младоженеца!
А ти избрала ли си роклята, от къде ще я поръчваш?
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...