Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:00:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169749 пъти)

aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 03, 2009, 13:31:22 »

laugh ама че весело. Аз и в двата случая очаквам вклучване - "супер ще дойдем" или "за съжаление ще ни е невъзможно да присъстваме"... Но тъй като повечето хора пропускат това с потвърждението ще трябва да се звънка на всички. А аз по-скоро си мисля че ако не потвърдят значи ще дойдат хихихих много объркано, ние бяхме писали нещо от сорта "ако не вие е възможно да споделите с нас този ден, моля дъра дъра на емаил или тел" т.е. зависи как сте го формулирали . Но така или иначе ще се звъни на всеки може би седмица преди сватбата.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 03, 2009, 13:36:34 »

Ами да - зависи как е написано в поканата или на листчето. При нас беше "Моля потвърдете присъствието си и желанието да използвате хотелската част на комплекс "Зорница" не по-късно от 31.05.2009". Сами разбирате, че при резервация на 20-25 стаи е добре да им кажем на хората по-рано, не да се окаже, че някой ще трябва да спи на шезлонг край басейна  crazy
Еми - на, 31-ви си мина и от близо 90 човека незнам и 30 дали са потвърдили. Хайде, няма да броя родителите и сестра ми и брата на милото, ама другите   nea
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 03, 2009, 13:57:39 »

Да напълно съм съгласна, че е добре да се потвърди защото без точна бройка е трудничко - то подарачета, то бутониерки, подредби на масите и т.н а в последният момент ще настъпи голяма лудница... И ние си бяхме сложили дата ама тя отдава мина.. и сега се примирявам с факта че всичко ще е в последният момент sad
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 03, 2009, 15:00:58 »

smile Аз не съм писала на поканите да се потвърди, но мисля до края на юли да съм ги раздала , че хората от рано да знаят , че са ангажирани за тази дата. Но така или иначе ще им звънкаме / то и без това тези които не са от града са малко/ . А пък и си мисля , че тези които са в списъка на поканените 99.99 % ще дойдат.
Грация , може при предаването на поканите да им кажете да се обадят да потвърдят - стига да незабравят. blum , защото ако съм аз със сигурност ще пропусна. blum или пък на отделно по - луксозно картонче може да напишете нещо от сорта : "Ще ви бъдем благодарни ако до тази дата/ пр. 01.09.2009г./ потвърдите вашето присъствие" и  отдолу да напишете GSM .... .. .. .. i email: .........
Може би така ще има по - малко забравили! Wink
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 03, 2009, 15:04:40 »

smile  Ако решиш за картонче може да ти кажа откъде да вземеш, разбира се ако желаеш. Има много и различни видове и не са скъпи.Един голям лист е 3лв. - може даже да ти го нарежат. Аз си взех за поканите/ сама ги правя / и съм много доволна. Може да се печата на мастиленострунен принтер без да се размазва.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 03, 2009, 15:14:06 »

anellly, моля сподели за картона - от къде го вземаш и какви цветове има, че ние тейбъл картички имаме да правим  blush
Ако не сме ги изпечатали до другата седмица, като идваме, може да купя от там  good
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 03, 2009, 15:29:28 »

Ами за цветове има различни - моя който го взех е нещо преливащо от розово - лилаво.Защото сватбата ни ще е лилава, както казвам аз! Води се картон за визитки. Взех го от едно, то май и аз незнам какво е - печатница ли,студио за реклама - както и да е. Намира се до фото "Кодак" на ъгъла на Скобелевска.Срещу сградата където е магазин "Глобул". Срещу това магазинче има златарски магазин и книжарница.
Ако не съм обяснила добре / в което съм сигурна - при положение , че хич ме няма в обясненията/ ще ти дам телефона си и ако решиш ще ти го покажа като дойдеш в К-к. Аз работя на центъра така, че няма да е проблем. smile
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 03, 2009, 15:37:52 »

smile Аз също ще правя моите тейбъл картички и взех една доста лесна и всъщото време интересна идейка за тях. Ще се опитам да я кача. Ако успея разбира се! Ох съжалявам но няма да успея. Но ако искаш може да ти я пратя на мейл. Доста е голяма и затова не мога да я прикача
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 03, 2009, 15:43:01 »

Я да видим дали разбрах къде е - милото май му казва на това място "Цветарския" - все там си уговаря срещи. Където Глобул магазина е на един ъгъл?
И на мен ми трябва лилав, понеже и нашата сватба е лилава. Аз за поканите бях взела от Офис 1 - точно розово-лилав, 10 листа А4 за 6 лв мисля  scratch one-s head Имам останали 2-3 от тях, но незнам дали ще стигнат. Дано работят в събота.
А ние този път може наистина да се организираме за кафе, че в голямата почивка нищо не направихме Girl_hide
Сега ще ти пратя мейла си на лични  good
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 04, 2009, 09:53:17 »

След почивката,която си дадох-ето ме пак smile.Грация,честито и от мен!!!Бубка,ами то не остана...Виждам,че си почти готова.Доколкото разбрах имаш и темичка,така че ще се включа и там.
За моята сватба,т.к. е в Кз,предложих и милото се съгласи,да акцентираме в/у розата.Бутониерите за най-близките ще са рози,в булч. ми букети,украсата на колата и ресторанта също ще присъствеат рози.Даже се спрях и на подаръчета за гостите-от Aеgean Paradise-една мн.красива роза.В поканите и тейбъл картичките също ще има този акцент.Поканите и тейбълките ги прави наш познат в момента.Ще сложа в галерията като станат готови.Роклята ще поръчвам днес/реших се най-после!!!/ и там също ще има розички.
Успях да си направя и пробна прическа/снимката е тази,която виждате/.За сватбата ще я направим малко по - ралично.Мн.съм доволна от фризьора.Уредих фризьори и за майките,кумата и сестра ми,както и гримьор и маникюр.
Милото е вече с костюм.Остава да му намерим риза и вратовръзка.
Направила съм си една голяяяяяяяяма табличка и си се ръководя по нея,ама все ми е нещо притеснено.Оф,а има още 2 месеца и 18 дни:)А като наближи съвсем...
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 04, 2009, 11:53:44 »

Здравей Yaci, добра работа си свършила...покани, тейбълки, костюм и поръчка на роклята мисля че се движиш добре с времето, макар че 2 месеца минават много бързо. Какъв ще е вашият цвят? И ние сме се спряли на такива детайли с рози. Харесала съм листенца от рози(трябва тези дни вече да ги поръчам), който малките шаферки да хвърлят след църквата, и мини розички за допълнителна декорация на масите.
 :offtopic:Аз като ви гледам момичета и започнах да се притеснявам за мойта сестра. Още няма рокля а остава само месец и нещо, ама даже не се е и притеснила. Всичко останало е оставила на мен и даже не ще и да знае до къде съм с нещата. Аз само притеснявам младоженеца- тва харесва ли ти?; Искате ли тва или онова?; когато трябва нещо да се избира им пращам сайтове и той ги избира нещата. Тя казва че това е защото си приличаме много и харесваме едни и същи неща и няма смисъл и двете да се занимаваме. Надявам се накрая да е приятно изненадана....но ще видим  Offtopic
А и още от къде се сдобихте с кошничките за късметчетата?
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 04, 2009, 12:14:32 »

Хей, Yaci, къде се изгуби? Виждам не си скучала през това време де - доста неща си свършила, за което браво Bravo
Я кажи кой ти прави пробната прическа, много ми харесва как е станала.
Аз съм си оставила от есента косата да расте, ходя само леко да я оформям и едва я трая вече. Но милото харесва къдрици и заради него тази жертва. Дори обясних на фризьорката ми, че след сватбата ще се подстрижа и ще сменя цвета - точно както нормалните жени правят при смяна на гаджето  funnytooth sarcastic
Pavla, стресни сестричката за рокля - поне да поръча (ако няма да взема готова де)  good
Кошничка аз си купих тук от Сватбения център в Младост - дори е светла такава - мисля беше 10лв (би трябвало да има снимка в галерията ми, но вече украсена). В Казанлък обаче незнам къде има, агентката може да питаме  pardon
Активен
Yaci
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 04, 2009, 12:24:41 »

Pavla,вече си имаме кошничка за късметчетата,както и късметчета,и кошничка/по-малка/ за халките.М/у другите вече си имаме и халки :danceg:Майка ми ги е купила от Сливен/аз съм оттам/ и даже още не съм ги видяла/понеже живеем във Вн и не си ходя често/,но каза,че са страхотни и се е влюбила в тях.По-голямата кошница за късметите е 15 лв,а по-малката за халките-10 лв.Късм. са по 0.25 лв.И естествено пак има розички и по кошничките и по късметчетата.
Бубка,прическата ми я прави Стефан.Визитката му не е в мен в момента.Ако искаш по-късно,като се прибера в къщи ще ти пратя на лични координати.
Активен
Yaci
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 04, 2009, 12:26:36 »

замалко да забравя.....цветът ни е бордо
Активен
krasence86
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 04, 2009, 14:26:46 »

Много ви се радвам така като чета как шеметно се подготвяте. Аз незнам какво ми става, но с нищо не ми се занимава. Като решихме с моята половинка, че ще правим сватба, толкова се въудошевих, че ми се искаше още тогава да си купя всичко необходимо (макар да имаше повече от 6 месеца). А сега колкото повече наближава датата, толкова повече се отпускам.
Да не би това да е прословутата предбрачна треска. Не че имам някакви съмняния, но не знам защо така безотговорно се отнасям - по принцим не съм такъв човек.  sad

И аз съм решила цветето, което преобладава в украсата да е розата. За цвета се двоумях между лилаво и златно, но май съм по-склонна да е златиста украса. Прическата ще ми я прави Гергана -клиентка съм й от 7 години и съм много доволна. Прави ми балната прическа и всички много ме харесаха. Но много се притеснявам за грима, защото на бала ми така ме оплескаха, че ми идеше да се изтрия и да се гримирам сама. Затова ще ви помоля ако може по този въпрос да ми помогнете.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: