Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:01:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169751 пъти)
aprilka
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #150 -:
юни 03, 2009, 13:31:22 »
ама че весело. Аз и в двата случая очаквам вклучване - "супер ще дойдем" или "за съжаление ще ни е невъзможно да присъстваме"... Но тъй като повечето хора пропускат това с потвърждението ще трябва да се звънка на всички. А аз по-скоро си мисля че ако не потвърдят значи ще дойдат хихихих много объркано, ние бяхме писали нещо от сорта "ако не вие е възможно да споделите с нас този ден, моля дъра дъра на емаил или тел" т.е. зависи как сте го формулирали . Но така или иначе ще се звъни на всеки може би седмица преди сватбата.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #151 -:
юни 03, 2009, 13:36:34 »
Ами да - зависи как е написано в поканата или на листчето. При нас беше "Моля потвърдете присъствието си и желанието да използвате хотелската част на комплекс "Зорница" не по-късно от 31.05.2009". Сами разбирате, че при резервация на 20-25 стаи е добре да им кажем на хората по-рано, не да се окаже, че някой ще трябва да спи на шезлонг край басейна
Еми - на, 31-ви си мина и от близо 90 човека незнам и 30 дали са потвърдили. Хайде, няма да броя родителите и сестра ми и брата на милото, ама другите
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #152 -:
юни 03, 2009, 13:57:39 »
Да напълно съм съгласна, че е добре да се потвърди защото без точна бройка е трудничко - то подарачета, то бутониерки, подредби на масите и т.н а в последният момент ще настъпи голяма лудница... И ние си бяхме сложили дата ама тя отдава мина.. и сега се примирявам с факта че всичко ще е в последният момент
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #153 -:
юни 03, 2009, 15:00:58 »
Аз не съм писала на поканите да се потвърди, но мисля до края на юли да съм ги раздала , че хората от рано да знаят , че са ангажирани за тази дата. Но така или иначе ще им звънкаме / то и без това тези които не са от града са малко/ . А пък и си мисля , че тези които са в списъка на поканените 99.99 % ще дойдат.
Грация , може при предаването на поканите да им кажете да се обадят да потвърдят - стига да незабравят.
, защото ако съм аз със сигурност ще пропусна.
или пък на отделно по - луксозно картонче може да напишете нещо от сорта : "Ще ви бъдем благодарни ако до тази дата/ пр. 01.09.2009г./ потвърдите вашето присъствие" и отдолу да напишете GSM .... .. .. .. i email: .........
Може би така ще има по - малко забравили!
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #154 -:
юни 03, 2009, 15:04:40 »
Ако решиш за картонче може да ти кажа откъде да вземеш, разбира се ако желаеш. Има много и различни видове и не са скъпи.Един голям лист е 3лв. - може даже да ти го нарежат. Аз си взех за поканите/ сама ги правя / и съм много доволна. Може да се печата на мастиленострунен принтер без да се размазва.
Активен
bubka
«
Отговор #155 -:
юни 03, 2009, 15:14:06 »
anellly
, моля сподели за картона - от къде го вземаш и какви цветове има, че ние тейбъл картички имаме да правим
Ако не сме ги изпечатали до другата седмица, като идваме, може да купя от там
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #156 -:
юни 03, 2009, 15:29:28 »
Ами за цветове има различни - моя който го взех е нещо преливащо от розово - лилаво.Защото сватбата ни ще е лилава, както казвам аз! Води се картон за визитки. Взех го от едно, то май и аз незнам какво е - печатница ли,студио за реклама - както и да е. Намира се до фото "Кодак" на ъгъла на Скобелевска.Срещу сградата където е магазин "Глобул". Срещу това магазинче има златарски магазин и книжарница.
Ако не съм обяснила добре / в което съм сигурна - при положение , че хич ме няма в обясненията/ ще ти дам телефона си и ако решиш ще ти го покажа като дойдеш в К-к. Аз работя на центъра така, че няма да е проблем.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #157 -:
юни 03, 2009, 15:37:52 »
Аз също ще правя моите тейбъл картички и взех една доста лесна и всъщото време интересна идейка за тях. Ще се опитам да я кача. Ако успея разбира се! Ох съжалявам но няма да успея. Но ако искаш може да ти я пратя на мейл. Доста е голяма и затова не мога да я прикача
Активен
bubka
«
Отговор #158 -:
юни 03, 2009, 15:43:01 »
Я да видим дали разбрах къде е - милото май му казва на това място "Цветарския" - все там си уговаря срещи. Където Глобул магазина е на един ъгъл?
И на мен ми трябва лилав, понеже и нашата сватба е лилава. Аз за поканите бях взела от Офис 1 - точно розово-лилав, 10 листа А4 за 6 лв мисля
Имам останали 2-3 от тях, но незнам дали ще стигнат. Дано работят в събота.
А ние този път може наистина да се организираме за кафе, че в голямата почивка нищо не направихме
Сега ще ти пратя мейла си на лични
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #159 -:
юни 04, 2009, 09:53:17 »
След почивката,която си дадох-ето ме пак
.Грация,честито и от мен!!!Бубка,ами то не остана...Виждам,че си почти готова.Доколкото разбрах имаш и темичка,така че ще се включа и там.
За моята сватба,т.к. е в Кз,предложих и милото се съгласи,да акцентираме в/у розата.Бутониерите за най-близките ще са рози,в булч. ми букети,украсата на колата и ресторанта също ще присъствеат рози.Даже се спрях и на подаръчета за гостите-от Aеgean Paradise-една мн.красива роза.В поканите и тейбъл картичките също ще има този акцент.Поканите и тейбълките ги прави наш познат в момента.Ще сложа в галерията като станат готови.Роклята ще поръчвам днес/реших се най-после!!!/ и там също ще има розички.
Успях да си направя и пробна прическа/снимката е тази,която виждате/.За сватбата ще я направим малко по - ралично.Мн.съм доволна от фризьора.Уредих фризьори и за майките,кумата и сестра ми,както и гримьор и маникюр.
Милото е вече с костюм.Остава да му намерим риза и вратовръзка.
Направила съм си една голяяяяяяяяма табличка и си се ръководя по нея,ама все ми е нещо притеснено.Оф,а има още 2 месеца и 18 дни:)А като наближи съвсем...
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #160 -:
юни 04, 2009, 11:53:44 »
Здравей Yaci, добра работа си свършила...покани, тейбълки, костюм и поръчка на роклята мисля че се движиш добре с времето, макар че 2 месеца минават много бързо. Какъв ще е вашият цвят? И ние сме се спряли на такива детайли с рози. Харесала съм листенца от рози(трябва тези дни вече да ги поръчам), който малките шаферки да хвърлят след църквата, и мини розички за допълнителна декорация на масите.
:offtopic:Аз като ви гледам момичета и започнах да се притеснявам за мойта сестра. Още няма рокля а остава само месец и нещо, ама даже не се е и притеснила. Всичко останало е оставила на мен и даже не ще и да знае до къде съм с нещата. Аз само притеснявам младоженеца- тва харесва ли ти?; Искате ли тва или онова?; когато трябва нещо да се избира им пращам сайтове и той ги избира нещата. Тя казва че това е защото си приличаме много и харесваме едни и същи неща и няма смисъл и двете да се занимаваме. Надявам се накрая да е приятно изненадана....но ще видим
А и още от къде се сдобихте с кошничките за късметчетата?
Активен
bubka
«
Отговор #161 -:
юни 04, 2009, 12:14:32 »
Хей,
Yaci
, къде се изгуби? Виждам не си скучала през това време де - доста неща си свършила, за което браво
Я кажи кой ти прави пробната прическа, много ми харесва как е станала.
Аз съм си оставила от есента косата да расте, ходя само леко да я оформям и едва я трая вече. Но милото харесва къдрици и заради него тази жертва. Дори обясних на фризьорката ми, че след сватбата ще се подстрижа и ще сменя цвета - точно както нормалните жени правят при смяна на гаджето
Pavla
, стресни сестричката за рокля - поне да поръча (ако няма да взема готова де)
Кошничка аз си купих тук от Сватбения център в Младост - дори е светла такава - мисля беше 10лв (би трябвало да има снимка в галерията ми, но вече украсена). В Казанлък обаче незнам къде има, агентката може да питаме
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #162 -:
юни 04, 2009, 12:24:41 »
Pavla,вече си имаме кошничка за късметчетата,както и късметчета,и кошничка/по-малка/ за халките.М/у другите вече си имаме и халки :danceg:Майка ми ги е купила от Сливен/аз съм оттам/ и даже още не съм ги видяла/понеже живеем във Вн и не си ходя често/,но каза,че са страхотни и се е влюбила в тях.По-голямата кошница за късметите е 15 лв,а по-малката за халките-10 лв.Късм. са по 0.25 лв.И естествено пак има розички и по кошничките и по късметчетата.
Бубка,прическата ми я прави Стефан.Визитката му не е в мен в момента.Ако искаш по-късно,като се прибера в къщи ще ти пратя на лични координати.
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #163 -:
юни 04, 2009, 12:26:36 »
замалко да забравя.....цветът ни е бордо
Активен
krasence86
Любопитен
«
Отговор #164 -:
юни 04, 2009, 14:26:46 »
Много ви се радвам така като чета как шеметно се подготвяте. Аз незнам какво ми става, но с нищо не ми се занимава. Като решихме с моята половинка, че ще правим сватба, толкова се въудошевих, че ми се искаше още тогава да си купя всичко необходимо (макар да имаше повече от 6 месеца). А сега колкото повече наближава датата, толкова повече се отпускам.
Да не би това да е прословутата предбрачна треска. Не че имам някакви съмняния, но не знам защо така безотговорно се отнасям - по принцим не съм такъв човек.
И аз съм решила цветето, което преобладава в украсата да е розата. За цвета се двоумях между лилаво и златно, но май съм по-склонна да е златиста украса. Прическата ще ми я прави Гергана -клиентка съм й от 7 години и съм много доволна. Прави ми балната прическа и всички много ме харесаха. Но много се притеснявам за грима, защото на бала ми така ме оплескаха, че ми идеше да се изтрия и да се гримирам сама. Затова ще ви помоля ако може по този въпрос да ми помогнете.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...