Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 12:55:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169500 пъти)
tanq_qqqq
Регистриран
Публикации: 1
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #135 -:
юни 02, 2009, 15:56:46 »
А аз пък точно за тоя другия Жоро съм чувала ,че за нищо не става, и лежи изцяло на стари лаври и лъже хоратa
Грациа,мисля,4е това ваоб6те не трябва да се коментира,ако има някой който да става-това е той,да "лежи" на стари лаври...не,той работи много активно,съгласи се с мен,4е няма на4ин как дате излъже,за6тото един dj като "ско4и" на сцената и веднага лъсва истината!!!
Бе6е на моята сватба и предварително ми каза,4е ако не ми хареса цватбата няма да му пла6там-бил е поне на 20 мои познати на сватби - вси4ки са пове4е от доволни.Мисли6 ли 4е най добрите ресторанти/Palas i Zornica/,6те си позволят "лукса" да работят с някой който НЕСТАВА!
А,относно сервитьорите в дадено заведение-неги подценявай,те виждат не6тата най добре! Специлно Жоро-го боготворят-заслужава го!!!
А зада си сигурна/до някаде/ сре6ни се с пове4е dj,камери,фотографи
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #136 -:
юни 02, 2009, 16:11:06 »
Предлагам всички хора (или човека с различни акаунти може би), които се навъдиха днес тук с по едно-две мнения, прехвалвайки или оплювайки определени хора да седнат и да си прочетат първо правилата на форума - за рекламата, за добрия тон, за писането на кирилица и без цифрички.
Всеки има право да си избере професионалистите за сватбата според своя вкус и не е нужно той да съвпада с този на "другарчето".
Сервитьорката в ресторанта пък е последния човек, от който аз лично бих искала мнение или чието мнение бих взела под внимание - просто не й е това работата и никой не я пита за това.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
юни 02, 2009, 16:14:05 »
Извинявам се на модераторите и админа за
Уважаеми булки от Казанлък - моля спрете да обръщате внимание на потребители с по 1 или 2 мнения - които се опитват да внесът смут в темата за Казанлък.
Уважеми потребители tanq_qqqq , ltty88 и тити666 - когато кажете нещо - защо сте за или против даден човек - моля аргументирайте се - за да може нашите бъдещи булки да са наясно ...а не само да хвърляте бомба и да изчезвате ......
А както са казали момичетата - хора разни - може за вас това което ви се струва посредствено - за други да не и точно обратното.
Но моля спрете с тези безмислени спорове и тревоги
Активен
ltty88
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #138 -:
юни 02, 2009, 16:34:04 »
Аз,специално не съм против никой-просто коментирам-имам това право и се извинявам на всички засегнати - повече няма да ми "чуете" гласът!!!
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #139 -:
юни 02, 2009, 16:40:27 »
Цитат на: ltty88 в юни 02, 2009, 16:34:04
Аз,специално не съм против никой-просто коментирам-имам това право и се извинявам на всички засегнати - повече няма да ми "чуете" гласът!!!
И по -добре....
МОМИЧЕТА, СПОКОЙНО...ВСИЧКО РАЗБРАХ...И СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА СЪМ СИГУРНА ЧЕ ИСКАМ ТОЧНО МИЛЕНА И ЖОРО.
АЗ ИЗБРАХ
И СЪМ ЩАСТЛИВА МНОГО
«
Последна редакция: юни 02, 2009, 16:45:59 от grazia
»
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #140 -:
юни 03, 2009, 07:39:48 »
Момичета, пред голяма дилема съм...
Какво ще кажете вместо тези малките подаръчета(или онези неща за закичване), да подарим снимки докато минаваме за наздравицата??? От малка си спомням че сватбарите главно по това се отличават в този ден от останалите хора - накичените перца...Но много ми харесва идеята със снимки за спомен - и май по-скъпо ще излезе, но си струва...
Не смятате ли?
Активен
bubka
«
Отговор #141 -:
юни 03, 2009, 07:58:15 »
Грациа
, това е много хубав подарък за гостите и ще им остане като по-хубав спомен отколкото да ги закичвате. Напоследък доста хора избират точно снимка да им е подаръка, някой дори се уговарят с фотото, което ги снима да им съдействат и да размножат една снимка от сватбата веднага, за да подарят нея. Не мисля, че излиза по-скъпо - все пак една снимка струва 30-50 стотинки.
Може да погледнеш в темата "Подарък за гостите като спомен от сватбата" - има доста идейки, дори и за рамка, в която да е сложена снимката
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #142 -:
юни 03, 2009, 08:07:52 »
Цитат на: bubka в юни 03, 2009, 07:58:15
Грациа
, това е много хубав подарък за гостите и ще им остане като по-хубав спомен отколкото да ги закичвате. Напоследък доста хора избират точно снимка да им е подаръка, някой дори се уговарят с фотото, което ги снима да им съдействат и да размножат една снимка от сватбата веднага, за да подарят нея. Не мисля, че излиза по-скъпо - все пак една снимка струва 30-50 стотинки.
Може да погледнеш в темата "Подарък за гостите като спомен от сватбата" - има доста идейки, дори и за рамка, в която да е сложена снимката
Наистина ли???
и рамка???Ще насмогнат ли толкова бързо да направят и снимките и да ги сложат в рамка?
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
юни 03, 2009, 10:33:45 »
Хей момичета,
да и на мен ми допада идеята със снимките!
Грация кой ще ви снима, избрахте ли си фотограф? Може и да си казала някъде и съжелявам ако ще трябва да се повториш. Не мисля че ще е проблем да ги изпринтират, имайки предвит че повечето работят с цифрови апарати. Предполага се и че тая снимчица ще е от фотосесията ви, а между нея и наздравиците ще има пространство от може би 2 часа, което би трябвало да е достатачно.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #144 -:
юни 03, 2009, 10:50:01 »
Ние сме решили да подарим снимка на гостите от деня на сватбата. Много по-добре е , защото не всички ще успеят да се сдобият съсъ снимки, а и мисля , че е по-добре, защото повечето хора оставят сувенирите да прашасват някъде , а така снимката си я слагат в албум и е доста по-траен спомен.
А за бутониерите / цветчетата,които се закачават/ мисля , че са нещо без което не може, защото нали точно по това си личи , че си част от сватбата, а пък и доста хора се радват като ги закичат и си ги търсят. Аз исках моите бутониери за по - близките гости от женска страна да са за ръка, но от агенцията ми казаха , че не отивало на жена на 40 - 50год. да има цвете на ръката/ за което не съм много съгласна, но ...../ и така ще са си онези стандартните, които се закачат.
А за снимките - изкарват ги веднага - няма никакъв проблем.Само се разбираш с фотографа , коя снимка искаш да размножи и става много бързо. А за рамка не се бях сещала. Много по завършено става. А и не излиза по - скъпо, защото ти даваш 1 снимка на семейство - няма нужда от 2 еднакви снимки. А подаръчетата са за всеки гост, въпреки, че са еднакви, но те се слагат на масата до салфетката.
Май се поовлякох доста. За което се извинявам!!!
Активен
bubka
«
Отговор #145 -:
юни 03, 2009, 11:00:00 »
Точно така - няма да е проблем за фотото да направят необходимия брой снимки за няколко часа.
Някои момичета до колкото си спомням сами си направиха картонени рамки (Не помня кои, та да ви кажа да погледнете галериите
) - пак се получава добре
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #146 -:
юни 03, 2009, 11:44:51 »
А да напълно цъм съгласна с
Анели
за бутониерките, и аз си мисля че без това не може, по простата причина че много хора си ги тачат
пък и е хубаво да са си закичени гостите. Тва пък с жените на 40-50 не го разбирам много, даже си мисля че ми допада идейката....
Бубка
не остана само 24 дена
, как вървят приготовленията?! Кога трябва да потвърдите в ресторанта точната бройка? И как ще процедирате- ще звъните на всички поканени или те сами се обаждат да потвърдят?
Активен
bubka
«
Отговор #147 -:
юни 03, 2009, 12:02:36 »
Цитат на: pavla в юни 03, 2009, 11:44:51
Бубка
не остана само 24 дена
, как вървят приготовленията?! Кога трябва да потвърдите в ресторанта точната бройка? И как ще процедирате- ще звъните на всички поканени или те сами се обаждат да потвърдят?
Хич никой не звъни - аз точно това се жалвах в моята темичка онзи ден, направо ми иде да ги
Незнам честно казано кога ще потвърждаваме - може би в седмицата на сватбата, като отидем и като има някаква по-окончателна бройка
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
юни 03, 2009, 12:19:18 »
хихихихихих знам и при нас е така, хем на поканките сме им написали че би било хубаво да потвърдят, чрез е-майл или тел. То има доста време и може би ще има и такива дето ще се сетят но предполагам че последните 1-2 седмици ще падне голямо звънене...
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #149 -:
юни 03, 2009, 13:01:39 »
Цитат на: pavla в юни 03, 2009, 12:19:18
хихихихихих знам и при нас е така, хем на поканките сме им написали че би било хубаво да потвърдят, чрез е-майл или тел. То има доста време и може би ще има и такива дето ще се сетят но предполагам че последните 1-2 седмици ще падне голямо звънене...
O_Oпризнавам...Ето първото нещо за което никога не се бях замисляла.ами ако някой просто пропусн да потвърди..какво...считаме че няма да дойде ли?
Хм...е сега съм в шах
«
Последна редакция: юни 03, 2009, 13:03:49 от grazia
»
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10