Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:17:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169252 пъти)

spektra
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #30 -: януари 26, 2009, 13:45:43 »

Здрасти, Bubke,
Евгени беше оператор. Май добре се представи, незнам. Не разбирам от тези неща, струва ми се че винаги може по-добре Wink много хубаво кратко филмче е направил накрая. Бачка в местната телевизия.
Снимките ни прави приятел...пак от телевизията. Миро се казва. ОТ него съм много доволна, но незнам дали е в БГ още. Ако те интересуват, ще потърся контакти.

Модератор: Моля, пишете само на кирилица!
« Последна редакция: февруари 05, 2009, 01:40:53 от maria_lakova » Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: февруари 05, 2009, 09:55:55 »

Здравейте!
През август ми предстои да се омъжа в гр.Казанлък. Знам,че има още доста време дотогава, но още от сега искам да съм наясно чии услуги да използвам за целта.
Така, че помагайте с контакти...

Здравей, кажи за кои точно услуги ти трябват контакти. Не че аз съм от Казанлък, но в момента също подготвям сватбата ни там от разстояние. Ще споделям каквото съм научила до тук  good

Здрасти, Bubke,
Евгени беше оператор. Май добре се представи, незнам. Не разбирам от тези неща, струва ми се че винаги може по-добре Wink много хубаво кратко филмче е направил накрая. Бачка в местната телевизия.
Снимките ни прави приятел...пак от телевизията. Миро се казва. ОТ него съм много доволна, но незнам дали е в БГ още. Ако те интересуват, ще потърся контакти.

Вели, Евгени само към телевизията ли работи? Или можем да го открием в някое фотостудио? Ние сме говорили с фото Вифор - това е срещу хотел Казанлък. Там ни показаха едно сборно филмче от няколко сватби. Казаха, че те снимат и монтират всички важни филми, които се правят по празника на розата и такива други събития. Не изглеждаха зле, а цените бяха повече от добри.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: февруари 06, 2009, 13:09:58 »

Някой можем ли да ми даде инфо/идеи къде в Казанлък е подходящо да се направят снимки-фотосесия с фотографа. Понеже нашият фотограф не е от Казанлък и най-вероятно ние ще трябва да измислим подходящите места за снимки.
Предполагам Тюлбето е едно от местата, но ако някой има по-различни идеи, или е гледал снимки - с радост приемам такива  Girl_hide
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 14, 2009, 17:31:47 »

Здравейте отново и честит празник на всички влюбени!!! heart
Иска ми се да ми помогнете с контакти за фризьор,гримьор и маникюрист в Казанлък.
В края на февруари с моята половинка ще ходим до там и ще е хубаво имам някакви насоки,
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: февруари 18, 2009, 12:23:22 »

Иска ми се да ми помогнете с контакти за фризьор,гримьор и маникюрист в Казанлък.

Аз за сега имам само координати на фризьорът, който Селвет ми препоръча - Стенли. Ако искаш, ще ти дам координатите, които тя ми е дала. Аз още не съм ходила да се видя с него.
Видях, че Вели е писала, че гримът и е направен в неговия салон също.
Маникюрист не вярвам да е трудно да намериш, особено ако не искаш някакви кой знае колко сложни неща да ти прави.

Но, ако все пак някои може да даде по-конкретна информация - и аз бих се радвала да прочета.

А вие ресторант избрали ли сте? Кога е сватбата?
Активен
Yaci
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 22, 2009, 18:39:44 »

Здравей, bubka!
Sorry,че не пиша,ама напоследък все не мога да "стигна" до писането. smile.Постоянно се ровя из нета и направо се побърквам...
И така, ресторанта е "Зорница" /откакто получих предложението на 24.12.2008 си мисля да е този ресторант,въпреки че бях ходила там само 1-2 пъти/. И след като прочетох толкова хубави отзиви за него...нямаше как да не е той. Гражданският ритуал ще бъде на лятната тераса yahoo/Искаше ми се и самото тържество да е отвън, ама нямаше как/. Бъдещата ми свекърва вече ни беше записала в агенция "Ралица" и добре,че го е направила ,защото за тази дата /22.08/ освен нашата има още 2 сватби! От там ни педложиха ди джей, видеооператор и фотограф. Ти на кои си се спряла?
А за фризьор и гримьор - за сега на 02.05 със си запазила час за пробна прическа и грим. Ако остан адоволна ще ти дам координати.
Вашата подготовка как върви? избра ли украсата за ресторанта?
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 23, 2009, 09:10:08 »

Ами аз така като гледам - се очертава подобна картинката и при нас.
Зорница, агенция "Ралица". Фотографът ни не е от Казанлък, операторът ще бъде от Вифор (май така се казваше едно фото и студио на центъра се намира), DJ е Момчил. И ние ще правим изнесен ритуал на тераската или в градината.
Аз сега в началото на април ще ходя натам и ще трябва да избера може би фризьор - че то освен мен, трябва и за кумата, за сестра ми, за майка и т.н.
На конкретна украса още не съм се спряла. Тепърва ще го мислим със Светла (така се казва мацката от "Ралица").
Та така при нас - всички уговорки, свързани с хора и часове са ни готови, поканите и те - най-накрая ги свършихме и дори раздадохме 2  girl_wink . От тук нататък следват по-дребните неща, някои аз ще си ги правя, други Светла и така.
С ресторанта имаме да уточняваме меню и ползването на хотелската част, че при нас 60-70% може би от гостите не са от Казанлък  girl_impossible
Активен
Yaci
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 23, 2009, 18:58:16 »

И нашият DJ е Момчил.Срещнаха ни с него в "Ралица" и много ми допадна.
Видеооператор - Коскин, ама трябва да се срещнем към края на месеца за доуточняване.
За покани имаме една собствена идея и като станат готови ще сложа една в галерията. Май напоследък е станало доста модно да се използват любовни стихчета. И аз имам такъв замисъл, даже съм го избрала...
За украсата - в "Ралица" предлагат няколко цвята и засега съм се спряла на бордо...И ми се иска да има много рози-нали все пак сватбата е в Казанлък smile
Менюто долу - горе го избрахме. Ходихме там на вечеря и го разгледахме много, ама много подробно.
И аз ще трябва да се преборя с хотела за по - добри цени, че поне около 15 стаи ще ми трябват.

Активен
agent
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #38 -: март 24, 2009, 09:53:40 »

Относно темата с инфо за  К-з, виждам ,че вече сте се ориентирали ,но за тези на които им предстои трябва да знаят едни от най-важните неща: да се започне навреме подготовката, защото има вазможност желаната от вас дата да е заета; да се заяви в общината дата за вашите намерения;и от там нататак да се обърнете кам агенция ,която да се заеме с организирането и да ви спести всичкия стрес по подготовката. 
Относно ресторанта трябва да сте наясно с броя на гостите,защото всички са с различен капацитет.
За по-големи сватби се предпочитат "Казанлък", "Зорница",аквапарк"Овощник","Ориент","Крънско ханче" , средни и по-малки -"Капитал","Лагуна","Палас","Борожика","Quickly" и др.
Относно DJ. и видео в агенциятя ще ви насочат към тях, като се вземат в предвид вашите желания и предпочитания.  smile   
Дано ви бъде от полза  good другия път още girl_wink
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 24, 2009, 11:15:56 »

Аз искам да попитам за мнения и отзиви за сладкарници, от където могат да се поръчат торти.
Активен
Yaci
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 24, 2009, 15:07:53 »

Първо, мерси много на agent за инфото.
За съжаление вече се сблъсках с някои от тези неща. Въпреки че още през януари ходихме до ресторанта датата 29.08 вече беше запазена А аз исках "Зорница", и затова се насочихме към 22.08:)
А за сладкарница - чувала съм за "Ивет" или "Ивета...".И от "Ралица" ми казаха че работят с тях.М/у другото сме вземали от там торта за рожден ден-плодова и беше много вкусна...
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 24, 2009, 15:17:27 »

И аз съм чувала за тях и съм хапнала няколко от техните торти. Влязохме и в още една сладкарница веднъж (намира се близко до "Ралица") - Хавай или нещо подобно. Там гледах каталог, но то в каталозите са все едни и същи неща и модели торти.
Трябва да видя тези Ивет къде се намират и какво предлагат  pardon
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #42 -: март 25, 2009, 11:57:49 »

Здравейте,
Чисто нова съм във форума и дано не попитам вече за нещо на което е отговорено. blush
Специално за тортата: Как ще процедирате? Една голяма торта която после ще се разреже и за гостите, или една малка прилична сватбена торта за младоженци, а за гостите друг десерт?
А сладкарницата Ивет е на лесно място - до кино "ИСКРА". good
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 25, 2009, 12:20:37 »

graziaWelcome
Аз определено мисля, че гостите трябва да хапнат от същата торта, както и ние. Единствената ми дилема е дали да вземем само най-горния етаж на тортата цял - така, че да можем да си го отрежем ние както си му е реда. А за останалите - или малки тортички, за всеки гости по една (т.нар. cupcakes) или пак стандартни, които се режат. Това решение предполагам ще го вземем като видим какво ще ни предложи сладкарницата като видове, вкусове и цени  pardon
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #44 -: март 25, 2009, 13:43:31 »

graziaWelcome
Аз определено мисля, че гостите трябва да хапнат от същата торта, както и ние. Единствената ми дилема е дали да вземем само най-горния етаж на тортата цял - така, че да можем да си го отрежем ние както си му е реда. А за останалите - или малки тортички, за всеки гости по една (т.нар. cupcakes) или пак стандартни, които се режат. Това решение предполагам ще го вземем като видим какво ще ни предложи сладкарницата като видове, вкусове и цени  pardon
Bubka, благодаря-Добре заварили,
Беше ми обяснено, че от финансова гледна точка, излиза много по-изгодно да бъде избрана една торта- малка, хубава естествено за младоженците. А на гостите други тортички. Но аз толкова много харесвам големите сватбени торти! smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: