Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 09:26:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници: [
1
]
2
3
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 170867 пъти)
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
Има ли булки от Казанлък
«
-:
октомври 15, 2008, 09:18:13 »
Здравейте!
Както някой от вас вече знаят ми предстои сватба в Казанлък юни месец догодина. За съжаление не намирам много инфо за този град тук и реших да пусна темата, за всички, които са от Казанлък или поне ще се женят там.
Бих се радвала на всякакво инфо за подходящ ресторант, фризьор, грим и маникюр, торти, кетъринг и всички останали неща по подготовката, най-вече в сферата на услугите.
Повечето неща като покупки мога да си ги набавя и от София, но услугите - трудно.
Благодаря на всички предварително и се надявам темата да е полезна и за други!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #1 -:
октомври 15, 2008, 09:22:44 »
миличка въпреки че не съм булка в Казанлък - както вече знаеш .
бих искала да ти препоръчам моят дългогодишен фризьор който е мнооого добър Казва се Стенли , салонът му се казва Контеса - той може и да ти направи и грим.
А съпругата му е много добър фотограф
мисля ,че това беше сайта им :http://www.stenlystill.com/Вход_Stenly.html
За ресторант мога да ти препоръчам р-нт Магнолия - незнам за колко души търсиш ресторант, но това е едно от любимите ми места в Казанлък - със страхотна кухня
«
Последна редакция: октомври 15, 2008, 09:26:57 от Selvet
»
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #2 -:
октомври 15, 2008, 09:27:43 »
За булките от Казанлък искам да препоръчам златаря, който ни направи халките. За жалост в момента не мога да пусна снимка, но скоро обещавам. Все пак цените му са страхотни, той ги прави от българско злато, моделите са си негови, абе направо супер! Та ателието е точно на централния площад (там е от много отдавна според мен), последно в жълто беше отпред, човека се казва Дамян Петров. Мострите, които показва са направени от сребро и не впечатляват, но то е само, за да придобие някаква представа човек. Готовите халки са нещо съвсем различно.
Активен
bubka
«
Отговор #3 -:
октомври 15, 2008, 09:47:45 »
Selvet, Svetli, милички, вие сте експресни
Selvet
, милото и той каза, че е чувал хубави неща за Стенли - ще видим къде е салона и още следващия път като сме там ще мина.
Svetli
, а този златар дали може да направи халки по наш модел?
Аз си харесах едни в списание, но оригиналите струват 5000лв - двете
Дали ако му покажа снимка ще се навие да ги направи - самия модел не е много сложен, просто са дизайнерски и затова струват толкова ....
Активен
bubka
«
Отговор #4 -:
октомври 15, 2008, 10:20:10 »
Selvet
, в Магнолия така и не съм ходила. Той по-битов ли е или по стилен като визия?
Аз като че ли предпочитам нещо по-стилно. Към 80 човека се очертават.
Както казах на Светли вчера - за сега имам препоръки за Зорница, Палас (незнам дали ще побере толкова) и ми предстои да прегледам Аквапарка в Овощник - още не съм успяла с него. Но там ми казаха, че самите столове са от дискотеката, което не ме впечатли никак
Миналата седмица брат му на милото бяха на сватба в ресторанта на хотел Казанлък и казаха, че е малко мрачно.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #5 -:
октомври 15, 2008, 10:25:22 »
Сега като говорите за този Стенли се сещам, че на майка ми най-добрата приятелка ходи при него само от доста време и изглежда добре и е доволна.
За халките, трябва да го питаш, но на нас ни каза, че единствено не може да прави бяло злато, защото били необходими някакви много скъпи и сложни машини. Това между другото за пореден път ме убеди, че в повечето ателиенца, където казват,че те изработват халките, лъжат. На повечето места ги поръчват от другаде, най-често Турция (между другото на едно място в Добрич ми казаха, че никъде в града халките не са местна изработка, макар преди това на няколко места да ни убеждаваха, че те ги правели). То зависи кой на какво държи. Ние бяхме твърдо за българско злато и нещо направено ръчно специално за нас.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #6 -:
октомври 15, 2008, 10:40:41 »
Мила при следващото ви ходене до Казанлък отскочете до Магнолията , намира се близо до Художествената гимназия..Освен ресторанта отделно си имат и механа която е в битов стил ...но все пак най- добре ще да отидеш и да видиш на място ... ето ти и сайта
http://www.magnolia-kazanlak.com/
За ресторанта на хотел Казанлък немога да кажа нищо - моят абитуренски бал беше там но в далечната 2000 година
ети сайта :
http://www.hotelkazanlak-bg.com
ето и на Зорница - ресторанта изглежда добре
:
http://www.zornica-bg.com/
Братовчедка ми скоро е била на сватба в Казанлък и ми спомена за ресторант Ориент - който се намирал до стадиона , аз лично никога не съм ходила там
а също така бих ти препоръчала ресторант Златна Котва - който се намира до язовир копринка , но е малко отдалечен от града
Активен
bubka
«
Отговор #7 -:
октомври 15, 2008, 10:47:58 »
Ще хващам май милото под ръчичка и ще обикаляме следващия път доста по Казанлъшките ресторанти
В Златна Котва правят най-страхотния шаран, който съм яла
А относно хотел Казанлък - на доста хора бала им е бил там - и на милото 2000г и на брат му май 1997г (мисля)
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #8 -:
октомври 15, 2008, 10:49:44 »
Не че някой ме пита, но миналата година майкини празнуваха рождения ден на баба в този ресторант Ориент и изобщо не бяха доволни от обслужването и кухнята.
Активен
bubka
«
Отговор #9 -:
октомври 15, 2008, 10:55:06 »
Svetli
, всякакви отзиви са добре дошли, мила!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #10 -:
октомври 29, 2008, 11:22:06 »
Bubka от няколко дни си мислех за теб и за твоята сватба - какви цветя си избра , на какво се спря ?
На мен ми хрумна идея - може за украсата в ресторанта да ползваш лавандула - от тази едрата декоративната - :)тя нали е лилава
Активен
bubka
«
Отговор #11 -:
октомври 29, 2008, 11:34:55 »
Selvet, мерси, че си се сетила за мен
Аз с моята сватба - много са ми разпилени идеите и не мога да ги събера
Този уикенд ще ходим в Казанлък и мисля да посетя Зорница - като че ли се спирам за сега поне на него като ресторант, защото е най-непретциозен към цвета на украсата, защото има хотелска част и най-вероятно ще ни предложат добра отстъпка от цената на нощувките, което си е много хубаво за гостите.
За цветята - не съм се спряла на нищо конкретно - мен нали хич ме няма в познанията за цветя, та ще видя агентката и евентуално някой цветар какви лилави цветя за края на юни ще ми предложат. Както казах в темата за цветовата гама на сватбата - много харесвам фрезии, но сигурно ще се намерят по-трудно и на по-висока цена лятото.
За лавандулата не се бях сетила, но това наистина е супер идея - около Казанлък поне лавандула колкото искаш. Даже са ни карали да им берем разни хора от София като ходим натам. Мерси много за подсказката.
И така - повече новини се надявам да имам след уикенда и ще докладвам пак
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #12 -:
октомври 29, 2008, 11:38:35 »
Бубка
аз имам сантиментални чувства към Сватбен салон Галина. От тях ми беше абитуриентската рокля и мислех за булчинска там да ходя, но докато се наканя и не остана време, та я взех от Добрич. Докато си в Казанлък може да прескочиш до там да видиш какво предлагат (само идея, дано не се сърдиш).
Активен
bubka
«
Отговор #13 -:
октомври 29, 2008, 11:49:08 »
Мерси, Светли,
Ще намина да видя какво имат. Аз честно казано нищо още не съм гледала като рокли - все си мисля, че е рано за тях - макар че, ако се шие май е по-добре от рано да си избистря идеите във вече обърканата глава.
Активен
bubka
«
Отговор #14 -:
ноември 10, 2008, 11:33:42 »
Момичетата от Казанлък и региона - имам едно въпросче към вас
Знаете ли дали в църквата в Шипка могат да се правят църковни бракове? Питам, защото нали е/е била руска и мисля, че в този случай не е било разрешено. Но чух нещо, че била върната - каквото и да означава това
Много ми харесва как изглежда тази църква
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg