Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 04:27:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на eli_m 8.11.2008  (Прочетена 70141 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: ноември 17, 2008, 19:58:56 »

Ах, каква красива булка! Прекрасна си!!! Честито и се обичайте много, пожелавам ви щастлив семеен живот! Ще чакам останалите снимки с голямо нетърпение.
Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #181 -: ноември 17, 2008, 23:57:33 »

Много, ама много красива! Като кралица, като филмова звезда! Ех, момичета, наистина всичко има значение. Когато булката е красива, в прекрасна рокля, хубав воал, грим, прическа и за капак - този стилен букет... просто нямам думи. Красота! 
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: ноември 18, 2008, 08:29:54 »

Ели много си хубава  give_rose
Чакаме още снимки и разказче  yahoo
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: ноември 18, 2008, 09:20:38 »

Прекрасна булка си! С нетърпение чакам още снимки!  give_rose
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: ноември 18, 2008, 15:33:37 »

Благодаря ви сладурки god
Сега почвам с разказа, само че ще е в няколко части!
Почвам от четвъртък. Ходих рано сутринта на козметик,  Makeup от там на педикюр и маникюр.  MANICURE Милото ме взе от маникюристката и тръгнахме за Карлово.  drive Единственото, което направихме там, беше да поръчаме тортата.  Torte Една триетажна и четири отделни, така си решихме на момента. Пълнежа беше млечен крем с боровинки и банани. Избрахме си и фигурка за тортата! Петък...Такова тичане падна.  insane Първо ходих до цветарския магазин да поръчам още 3 бутониери! После поръчахме питите за ритуалите. Ходихме до ресторанта, за да уговорим масите с бройките гости и други дребни въпроси. Посрещнахме бащата и брата на младоженеца. Видяхме се за набързо. По-късно баща ми. Наляхме ракията, залепихме етикетите Посрещнахме кумовете. Баща ми го закарахме до хотела. Вечерта си бяхме с кумовете и свекървата, прозвъняхме най-близките и си легнахме рано. Не можах да заспя…въртях се цяла вечер,  *crazy*мислих и си представях кой с какво ще се издъни и ще ме ядоса. Луда работа!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: ноември 18, 2008, 15:35:16 »

Към сутринта явно съм задрямала, защото ме събудиха към 9 ч! Направих си кафе,  Coffe закусвах…вече бях спокойна. Толкова щастлива се събудих!  Girl_hide Исках да помагам с нещо, но никой не ми даваше. А те всички фучаха около мен и всеки с нещо се занимаваше. Младоженеца и кума отидоха да вземат двете питки. Към обяд пристигна едно бусче, натоварихме в него багажа, ракия, вино, багажа за преди и след това, и още куп други глупости! Написах окончателния списък с гости по маси и почна една организация с персонала от ресторанта! Фирмата за украса дойдоха и почнаха да действат! Всичко, което видях беше надминало очакванията ми! Икебаните бяха толкова красиви с лилави лилиуми! Управителката на ресторанта само ми даваше да пробвам разни неща от менюто за вечерята! Почнаха да идват гостите. Толкова щастлива се почувствах с толкова любими хора около мен! Към 14,30 ч дойде фризьорката и ме почна! Към 15 и нещо бях готова. Тъй като гримьорката /моя приятелка/ я нямаше и реших да обикалям по стаите да се видя с гостите! Всички бяха учудени от моето спокойствие!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: ноември 18, 2008, 17:46:21 »

Тя разбира се, закъсня доста! Докато ме гримираха при мен се качи и водещата с последни доуточнения. Както и да е към 16,40 бях готова и с грима и почнах да се обличам! И братовчедка ми казва, че не може да закопчее копчетата на роклята, ама нямало нищо страшно…то не си личало!  angry beating Е те тогава се ядосах.  diablo Седнах и казах, че докато не закопчеят и последното копче никъде няма да хода! Много се изнервих, че закъснявам, ама ме успокоиха че и момчето с камерата го няма! Всички се разтичаха по моите копчета! Аз през това време си сложих бижутата. Помогнаха ми и за обувките и …БЯХ ГОТОВА БУЛКА!  danceg danceg danceg В стаята влезнаха кумата, фотографа и оператора! Кумата ми даде букета, забули ме, направиха ми няколко снимки и заедно с баща ми  photograph тръгнахме по стълбите надолу към ресторанта! Оставиха ме за две минути и така ме втресе… huhhuh.gif чак тогава се притесних!  shock Влезнахме с баща ми, който ме заведе до кума, а кума до младоженеца! Всички толкова много ни ръкопляскаха, а аз загубих ума и дума! Вълнението ми беше толкова силно, че се чудех дали да си поплача, но се удържах! Краката така ми трепереха, че имах чувството че ще се сгромолясам, посегнах да се хвана за младоженеца /а после и за кума/, но не успях! Това ми бяха единствените 5 минути притеснение, които приключиха с заветното ДА!  Yes Някой от гостите извика „Много плахо ДА blum” и всички се разсмяха. За сметка на мен обаче младоженеца направо си го изкрещя! yahoo
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: ноември 18, 2008, 17:48:57 »

Ау, Ели, разказчето ти е един път  Bravo Bravo Bravo
Цял ден чета и съм в очакване  Bravo Bravo Bravo направо, хем се смях, хем сега ми се доплака при заветното "Да", абе все едно съм там и аз и го преживявам с теб!   Girl_hide Продължавай, чакам с нетърпение!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: ноември 18, 2008, 17:54:50 »

Страхотен разказ наистина. Представям си го като по филмите...
Чакам с нетърпение продължението.
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: ноември 18, 2008, 19:54:00 »

Мила Ели, страхотна булка си била, чакам с нетърпение още снимки.... yahoo Bravo yahoo
разказа ти е  толкова истински girl_in_love , бъдете все така влюбени,весели и готини ,пожелавам ви цялото щастие на земята!!!
и ще следя редовно за още снимки  pardon  girl_wink danceg
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: ноември 19, 2008, 13:14:36 »

разказа ти е страхотен, както казва Стаси, като чета си представям като на филм това за което разказваш smile
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: ноември 19, 2008, 15:11:55 »

Продължавам...
Тръгнахме да подписваме, аз бях първа и уж се подписах, а подпис няма!  crazy Той химикала не разписан, айде пак! Сипаха ни червено шампанско и ни казаха да пием до дъно, да ама как като аз съм с було!???!  Girl_hide Вдигна ми младоженеца булото, пихме шампанското и ГОРЧИВО! Тук милия така ме целуна, че направо ми взе въздуха!  gu6 gu6 gu6  Сигурно 10 минути се целувахме! Тук да спомена, че имахме изненада от общината!  give_rose За мен медал за Снаха на годината, а за него часовник да се прибира навреме вкъщи, защото вече е женен мъж!  blum След това се поздравихме с родителите и им сложих бутониерите, които бях забравила. Минахме по платното с цветчета. Свекървата ни захрани само с мед, да ни е сладко! Свекъра ни подаде да пием от едно менче с вино..опитах ама не успях…имах чувството че ако още малко се наведа ще ми влезе цялата глава. После разбрах че и кумата не е успяла! Кума пи три пъти и не мога да разбера защо но и трите пъти му беше горчиво! Моите родители ни дадоха по стръкче здравец. Ритнах менчето…близнаци момчета! Две червени цветчета излезнаха! Много се смяха всички, а ние през цялото време се хилехме като тикви.  bouncinggirl bounce bouncinggirl
Застанахме ние отстрани с по чаша шампанско и всеки гост мина да ни поздрави с чаша в ръка! В този момент ни даваха подаръците и в същото време се снимахме. Толкова много се кефя на тази идея, защото сега имам снимка със абсолютно всеки гост! Между другото имах толкова много цветя, че три кофи не стигнаха до никъде. Накрая ги мятахме отгоре.
« Последна редакция: ноември 19, 2008, 15:19:14 от eli_m » Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: ноември 19, 2008, 15:54:00 »

smile А повече снимчици кога можем да видим?  smile
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: ноември 19, 2008, 15:59:07 »

Страхотно разказваш!  Bravo  Bravo  Bravo
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: ноември 20, 2008, 10:59:33 »

Ели ти се завърна  chee а пък аз съм изпуснала  pardon

Много готини сте и двамата  twohearts.... Продължавай с разказа, много ми е интересно....

Честито още веднъж! nazdrave
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: