Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 31, 2025, 09:10:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Къде бихте изкарали медения си месец?
В България на море
В България на планина
В чужбина, в близките страни
На екзотична ексурзия в далечна страна
Няма да караме меден месец

Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Къде бихте изкарали медения си месец?  (Прочетена 307195 пъти)

Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #330 -: юни 26, 2007, 22:22:34 »

Това е чудесно!  Bravo А как ще стигнете до там - нали на бременните жени в последния триместър е забранено летенето в самолет?
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #331 -: юни 27, 2007, 00:14:16 »

Това е чудесно!  Bravo А как ще стигнете до там - нали на бременните жени в последния триместър е забранено летенето в самолет?

Амиии, не е. Аз имам летене и в 7ми и в 8ми месец - няма проблеми  good

Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 27, 2007, 08:37:03 »

Ох и да не забравя - ТУИ имат представителство  и офиси в България, така че погледне и тях. www.tui.bg

Това е страхотна идея Miri good Тъкмо вчера коментирахме дали и големите чуждестранни туроператори не предлагат услугите си за български турсити. Ей сега веднага ще разгледам сайта им  и какво предлагат. Знаех си, че тук ще ми дадете добри идеи, мерсиии  girl_in_love
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юни 27, 2007, 22:50:33 »

Амиии, не е. Аз имам летене и в 7ми и в 8ми месец - няма проблеми  good

И аз мисля, че няма да има проблеми с летенето, най-много да се върнем с един човек повече Wink!!!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 27, 2007, 22:52:47 »

Ще се върнете с едно малко сладко "канарченце" (ако се роди там ще е такова)  laugh
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 27, 2007, 22:53:58 »

Ще се върнете с едно малко сладко "канарченце" (ако се роди там ще е такова)  laugh

Става малко отклоняване от темата, но предпочитам д аси се роди тук, когато си му е времето good, че иначе ще е много рано - 7,5 месеца!!! good
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юли 02, 2007, 19:50:49 »

Момичета, макар и закъсняла според мен се разписвам в темата....Така колкото и да ми се искаше да сме на Мавриций, Сешелите или Домениканската република, ми се струва безбожно да се дават толкова пари. Разбира се ако не ни затрудняваха щахме да ги дадем на драго сърце, но....та сега май последно решихме в Хургада, Египет.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юли 03, 2007, 08:30:27 »

Ураааааа, Диде, там е супер...  Bravo Братовчедка ми ходи всяко лято!!!!!! girl_in_love Ще бъде незабравимо!!!!
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юли 03, 2007, 17:00:29 »

Милички аз се завърнах от прекрасен меден месец! Разбира се имаше малки препятствия по пътя,но ние не позволихме нищо да развали настроениети ни.
Първо спряхме в Словения в Оточец в замъка,за който ви писах-беше прекрасно и много романтично  Dance ,после минахме през ужасни задръствания по магистралата за Рим и късно пристигнахме в Чивитавекия,от където сутринта хванахме ферибота(7 часа път  Oh my ... ) и като стигнахме в Сардиния пътувахме още 3 часа до хотела,който беше построен в прекраен парк с много цветя,но се оказа,че е пълен само с възрастни хора и семейства с деца.Добре че бяхме с колата и всеки ден обикаляхме карайбрежието в търсене на нови плажове - а те са просто уникални там,морето има невероятно син цвят,я пясъкът е бял и ситен(ще пусна снимки при първа възможност)
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юли 03, 2007, 17:10:09 »

моя позната живее в Каляри и отидохме за 2 дни при нея,а тя ни показа неземно красиви места  girl_in_love
на връщане спахме в Рим и разгледахме забележителностите,на Олег много му хареса(аз съм била и преди),за Колизеума каза,че е наи-големия стадион ,който е виждал  laugh (тои много си пада по футбола) и много се впечатли от фонтана Треви,в който естествено хвърлихме монети за да се върнем пак(до сега винаги е сработвало),пихме страхотно капучино на романтична тераса срещу колизеума,с една дума всичко беше прекрасно-аз обожавам Рим и го препоръчвам на всеки за сватбено пътешествие!!!!
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юли 03, 2007, 22:29:13 »

estrella, много се радвам че сте си прекарали добре. Дано все така да е... girl_in_love
Цял живот-меден месец! girl_in_love twohearts
На мен много ми се искс да отида в Рим, Girl_sing ама ще видим кога ще имам щастието
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юли 04, 2007, 08:22:56 »

И аз се присединчвам към Стели.  :girl_in_love:За мен Рим е най-страхотния град, който съм посещавала. Толкова е ... :girlsigh:мистичен...все едно не е реалност разходката из него, Girl_sing все едно си някакав филм. Препоръчвам на всеки да отиде там, дори и не на меден месец. Girl_sing
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юли 04, 2007, 08:37:25 »

Хе-хе Дидка нашият подарък е точно екскурзия в Рим. А и майка ми живее там така, че ще се видим и с нея. ООООо имаме и още един подарък почивка в България в Троян в хотел "Троян Плаза" не съм ходила там, но ми казаха че било хубаво
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юли 04, 2007, 10:37:19 »

Естрела  :bravo:р пожелавам ви всяка година поне 10000 км в екскурзии да минете  Wink Ние в събота заминаваме на екскурзия Внеция - Рим - Генова - Париж - Мюнхен - Любляна Само в Рим не съм ходила никога и съм много  yahoo  Засега любимия град за мен е Париж  good А медения месец на някои далечен остров swim
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юли 04, 2007, 22:57:42 »

Malena,Digita,много ви благодаря,пожелавам ви цял живот меден месец!  Dance
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: