Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:42:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Къде бихте изкарали медения си месец?
В България на море
В България на планина
В чужбина, в близките страни
На екзотична ексурзия в далечна страна
Няма да караме меден месец

Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Къде бихте изкарали медения си месец?  (Прочетена 295341 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #465 -: февруари 24, 2008, 14:32:33 »

renka_87, предполагам знаеш че откакто България е част от Европейския съюз, български граждани могат да пътуват в страни от Европейският съюз (каквато е Гърция)  само с ЛИЧНИ КАРТИ. Така че липсата на международен паспорт не е проблем
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #466 -: февруари 24, 2008, 15:36:09 »

Aввичка, как така на болници бе сладур?  laugh Направо ме уби blum Аз много ги харесвам, но както вече казах за там нямам шанс.

Arlina права си. Какво като е топло? Важното е че ще сме на сватбено пътешествие  yahoo danceg

renka_87 за Гърция не ти трябва международен паспорт, защото и те са ЕУ, така че ако ви се ходи давай смело. Не съм ходила в Троян, но сигурно е красиво  pardon
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #467 -: февруари 24, 2008, 23:42:13 »

Авва,мила,недей да се отказваш от Прага! Както казва Арлина-можете да отидете с кола,или с рейс! има много агенции,които организират такива екскурзии и рейсовете са хубави и пригодени за дълъг път! а и в крайна сметка Прага не е толкова далеч! А да не говорим ,че като се прави подарък,се прави за да се използва! Щом девер ти иска да ви направи подарък до Прага,да го направи така,че да може да го ползвате когато и както на вас ви е удобно!
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #468 -: февруари 25, 2008, 17:13:50 »

а знаете ли за Санторини коя агенция предлага оферти, аз търсих из Интернет,ама намирам само с тръгване на 01 май, а нашата сватба е на 03 май...и всъщност дали е по-добре с агенция или сам да си организираш пътуването? мерси предварително  give_rose
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #469 -: февруари 25, 2008, 17:30:08 »

BIBI_SZ, ние сме ползвали услугите на Он Травъл за Гърция. Верно, за Халкидики, но като агенция сме доволни и повторихме през тях и за Тунис. Пак ги препоръчвам и за там good Единствено не съм 100% сигурна дали предлагат за Санторини, но попитай. Успех!  good
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: февруари 26, 2008, 15:23:25 »

Ами ние май вече се спряхме на един хотел в Троян.Офертата е много добра и в понеделник ще го резервирам.Имаше и една мноооого добра оферта за Гърция,но....
Нямам задграничен паспорт,а и може би ще го оставим за лятото
А в Троян не съм ходила,а са ми казвали,че е много хубаво
Някой да ми каже нещо повече blush pardon Girl_hide

В Троян съм била преди няколко години и останах очарована от града, малък но страшно подреден и чист, с много кръчми и хубава храна, Избора ви е страхотен Ренка, аз бих искала да отидем до Гърция или там гръцките острови но това ще е чак август или септември, а като разглеждам в интернет все още няма много добри оферти за тогава, за сега са все за март или великденските празници.
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #471 -: февруари 26, 2008, 15:32:28 »

Знаех си,че е добър избора.
Днес направих резервацията,но както смятахме с мацото да ходим в Гърция по-нататъка,не знам дали ще стане,заради беби
Иначе и ние се бяхме наконтили за септември,ама аз като го смятам ще съм в седмия,а и не знам дали паричките ще ни стигнат huhhuh.gif
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: март 04, 2008, 19:00:37 »

Ето един полезен сайт с много информация за круизи:
http://cruise-bg.com/index.php?m=69&lang=1

Аз днес говорих с жената, която ни организира предната екскурзия, надявам се да успеем с нея да изберем нещо хубаво smile Много се запалих по круизите, с които се обикалят скандинавските страни. Някоя от вас има ли идея за температурите там август месец?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #473 -: март 04, 2008, 22:19:46 »

здравейте, милички!
поздравления на всички, на които им е минал сватбеното пътешествие, на страхотни места сте отишли!
а на тези, на които предстои, ви желая да изкарате незабравимо!
Има много добри идеи в цялата тема, толкова ми беше приятно да прочета и да разгледам снимките!
Ние засега обмисляме да отидем на българското черноморие със всички родители, понеже аз не съм ги виждала 2 години, а пък мъжа ми 3 и да си се порадваме всички заедно. А аз не съм ходила на българското море от 7 години и много ми е домиляло.
За края на Март много ми се иска да отидем на топличко за няколко дни, защото живеем в Чикаго и са ни замръзнали дупетата от тежката зима.
А иначе още идеи за меден месец на някой ако му трябват - на мен в Канкун, Мексико много ми хареса, а също така и в Ямайка - невероятна природа и храна - райски кът.  Sunshine swim biggrin butterfly
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #474 -: март 04, 2008, 22:21:07 »

Arlina, много добър избор за круиз сте направили  girl_wink Имам приятелка, която плава по круизи /работи на кораб/. Знам, че е пътувала и в този район и я попитах. Каза, че през август по Скандинавските страни с круиз ... като температури е нашето пролетно време ... леко хладно и все пак приятно  smile Дано ти помогне това в избора  girl_wink Иначе тя препоръча за този период круиз Средиземноморие  Wink
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: март 04, 2008, 23:38:52 »

Katitka, благодаря, всяка информация ми е полезна. Аз се надявах обаче на малко по-топло време, защото милото ми каза, че лятото искал да събира слънце. Средиземноморието също е вариант, но там пък е много топло... А и ми е по интересно в Скандинавските страни да отида. Дано да стане smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #476 -: март 04, 2008, 23:55:56 »

Аз ще разкажа за круизите каквото знам от личен опит.

Пътувала съм с такъв кораб между Стокхолм и Хелзинки. Круиза беше с две нощувки, кораба беше ОГРОМЕН, мисля, че по-голям от корабите между Англия и Норвегия.
Имаше цяла *улица* с магазинчета, ресторанти и други заведения. Имаше спа, басейн, няколко нощни заведения, безмитен магазин и каквото се сетиш. Имаше дори и кинопрожекции. Знам, че звучи добре, но повярвайте ми без компания можете да си умрете от скука, ей така насред морето. Всичко се разглежда за няколко часа и после се чудиш какво да правиш. Каютите са уютни, но толкова малки, че трудно се издържа дълго в тях. Изобщо не си го представям за сватбено пътешествие.

Идеята на круизите е вечерите да харчиш пари на кораба, а през деня да разглеждаш мястото, където кораба е акустирал. Да, ама Кристиянсант (в Норвегия) е толкова малък, че си го обиколил за 1 час и после какво?

Специално за скандинавските круизи, мога да кажа, че са пълни със шведи, норвежци и финландци, качили се на кораба с компания, само заради по-евтиния алкохол. Тука му казват алкохолен туризъм. Няма да повярвате за колко секунди след отварянето на безмитния магазин, свърши бирата в магазина. Дори с колички изкарваха.

Времето...трудно е да се каже. Като цяло в скандинавието няма *истинско* лято. Дори и да е топло, духа.

Качвала съм се на кораб, който пътува между Англия, Швеция и Норвегия. Не съм пътувала с него, но наши познати работеха на кораба. Беше по-малък и горе-долу същата история.

С други думи не си проваляйте сватбеното пътешествие с круизи в скандинавието!
Тук е просто прекрасно, има много да се види, но не и на кораб.
« Последна редакция: март 05, 2008, 00:00:14 от KlaraFina » Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #477 -: март 05, 2008, 00:09:09 »

Сега да разкажа и за круизите в Карибския басейн. Наш много близък приятел беше два пъти на круиз там, последните две години.

От снимките и разказите му изглежда такава приказка! Всяка сутрин кораба пристига на различен остров. Имаш на разположение цял ден да правиш каквото си искаш - забележителности, авантюри, плаж...
За 12 дни се обикалят 10-11 държави-острови.

Излишно е да ви разказвам за природата, плажовете, екзотиката...

И въпреки това не съм убедена, че е подходящо за сватбено пътешествие. Чувството, че си вързан и зависим от разписанието на кораба на медения си месец нещо не ме кефи.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #478 -: март 05, 2008, 00:51:32 »

Гери, аз бих препоръчала хората да си носят и паспортите като пътуват в ЕС, защото ... абе за всеки случай. На мен в Прага и Варшава ми искаха паспорта, а не личната карта.
КлараФина ... за алкохолния туризъм на корабчетата в Скандинавието си абсолютна права  smile Хубаво е, ама не става за меден месец определено, поддържам мнението ти.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: март 05, 2008, 09:32:30 »

Нашият меден месец по всичко личи, че ще е в Италия, била съм там и съм на мнение, че това е най-прекрасното и романтично кътче на света...единственото което би могло да развали тази романтика ако се вгледаш са многобройните туристи, но когато си там с любимия човек....всичко остава без значение... girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: