Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:49:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Къде бихте изкарали медения си месец?
В България на море
В България на планина
В чужбина, в близките страни
На екзотична ексурзия в далечна страна
Няма да караме меден месец

Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Къде бихте изкарали медения си месец?  (Прочетена 295343 пъти)

didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: февруари 21, 2008, 13:16:30 »

didi_vla1983 наистина ли душичка Oh my ... Oh my ...
между другото ти не си първата която разказва лоши неща за там
Little_sweet_Didka  нали беше ходила там на меден месец има прекрасни снимки и беше много доволна и аз така се запалих за тези пирамиди huhhuh.gif

Съвсем сериозно мила....Аз и по принцип си падам малко расистка (с извинение) и само заради "хората" там не бих отишла,но след като чух това направо бях и аз  Oh my ... Oh my ... Oh my ...
А за Гърция (островите или полуостров Халкидики) и Италия и аз мисля, че са едни от най-романтичните места за случая...
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: февруари 21, 2008, 13:19:45 »

милинки, ние плануваме да сме по гръцките острови yahoo, дано стане yahoo, най-вероятно ще се тръгва два дни след сватбата, да разпуснем качествено след сватбата heart
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #452 -: февруари 21, 2008, 13:55:09 »

didi_vla1983, всичко, което пишеш за Египет е вярно ... въоръжени има навсякъде около теб, мирише ... така разказват и моите приятели.

Zahira  Bravo Bravo Bravo много хубави снимки си показала за Санторини  give_rose казват, че това е най-романтичното място за Балканите  heart Мой познат беше там на медена седмичка пред миналото лято и беше много доволен.

Иначе, до колкото съм срещала информация за най-романтичното място в света, класацията води остров Бали, а след него веднага се нарежда Доминикана   Wink

* Bali.jpg (28.39 KB, 370x228 - видяно 3360 пъти.)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: февруари 21, 2008, 17:13:49 »

Ние още от както се познаваме имаме мечта да прекараме дори и една седмичка на Галапагос- остров близо до Еквадор. Природен резерват е и е не само мястото благодарение на което Дарвин е написал Теорията на еволюцията но и през определен сезон от година излизат едни грамадни костенурки.Голяма красота. Та там мислим и да прекараме меденият си месец. Дано всичко бъде наред и спестим паричките навреме. Ето и малко снимчици

* Galapagos-bartolome-island.jpg (38.16 KB, 436x293 - видяно 3326 пъти.)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: февруари 21, 2008, 17:14:13 »

о още една

* galapagos.jpg (61.54 KB, 600x392 - видяно 339 пъти.)
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: февруари 22, 2008, 09:59:32 »

Лелеее, голяма красота наистина!!!И колко спокойно изглежда....Размечтах се  pardon Ами пожелавам ви наистина да успеете да си съберете парички и да отидете, че после да ни покажеш още снимки!!! danceg
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #456 -: февруари 22, 2008, 17:43:24 »

Малеее, не бях чувала такива неща за Египет, почнах да размислям...
А тези снимки на Санторини са невероятни...ще помислим за там май, а и снимките на Галапагос изглеждат супер, но сигурно цените ще са доста височки, а?
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: февруари 22, 2008, 17:49:35 »

Шефа ми беше там за Нова Година. Каза че в един ресторант му били дали мръсна салфетка  Oh my ... Oh my ... Oh my ... и той ми ги разказа - много войници навсякъде, много мръсотия и обслужване под всякаква критика - твърда цена няма - 3000% надценка на всичко и ако можеш да се пазариш добре, иначе...
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #458 -: февруари 23, 2008, 19:20:06 »

Иии, момичета, ние сме на стартова позиция- не можем да отидем в Прага, защото пакетът е обвързан с определени полети, а мен те не ме устройват- "влизат" в датите, в които за почвам работа, или пък другият вариант е в сватбения ни ден. cray
И сега-шах... shok
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: февруари 23, 2008, 20:50:06 »

Е как така не можете? Отиваш в агенцията и казваш свободна съм от тази до тази дата, искам самолетни билети отиване и връщане, които са минимум през 5 дни (примерно или колкото сте си планували) максимум през 7, защото може да няма всеки ден. Казваш искам хотел еди колко си звезди, къде го искаш (примерно в центъра за да се разхождате пеша, в края на крада, за да ви е спокойно и т.н.), купуваш си една книжка и карта на Прага и решаваш къде ще ходите. При желание и наличие на кредитна карта можеш да си резервираш нещата сама, като така ще си спестиш хонорара на агенцията. Защо трябва да е оргазнизирано и да се влачите цяла група, непрекъснато да се изчаквате и т.н.
Обмисли и този вариант smile

И още нещо ми хрумна, ако имате надеждна кола - можете да отидете с нея. По пътя можете да разгледате и други градове, ще видите много повече места и не се обвързвате със самолетните полети.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #460 -: февруари 23, 2008, 21:09:55 »

Авва, аз разбирам, че новата работа е важно нещо, но все пак става дума за сватбеното ви пътешествие. Освен това за много от дестинациите има самолети само един, два пъти седмично. Не можеш ли да говориш с новите ти шефове и проесто да започнеш работа малко по-късно.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: февруари 23, 2008, 21:37:19 »

На мен о. Сандорини си ми е мечта от години. За съжаление милото хич не си пада по Гърция и гърците и не иска по никакъв повод да ходим там  cray За това нямам никакъв шанс за там. Сега говорим нещо за Испания, но пък някой каза че август там ще е много топло. Така че не знам, а ми се иска да го планираме от по-рано, за да имаме повече възможности и избор.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: февруари 24, 2008, 07:56:15 »

misskapriss, като сме си избирали дата за сватба, така сме направили, че на много места е много топло по това време на годината. Но аз реших да не се впечатлявам и, че няма да остана без меден месец заради това. Ще избера някое място, в хотелите има климатици, така че ще оживеем Wink Но аз си мислех чак април да се оглеждам за конкретна оферта, дали е късно?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #463 -: февруари 24, 2008, 10:23:09 »

Ами,мацки, не съм съвсем наясно. crazy Както казах, пътуването е подарък от брата на милото, който работи в тзи сфера /на летище/, и от там урежда някакви пакети, свързани с конкретна агенция. Пакетите били /за Прага говорим/ само седмични и от събота до събота. Пакетът включва самолетния полет и нощувките. Ще се видим с него и пак ще обсъдим други варианти.

Мискаприз, аз също не искам в Гърция. Имам някаква необоснована негативна нагласа към гърците, а тези бели къщички, които съм гледала по снимки, ми приличат на болници  bad

Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: февруари 24, 2008, 10:37:12 »

Ами ние май вече се спряхме на един хотел в Троян.Офертата е много добра и в понеделник ще го резервирам.Имаше и една мноооого добра оферта за Гърция,но....
Нямам задграничен паспорт,а и може би ще го оставим за лятото
А в Троян не съм ходила,а са ми казвали,че е много хубаво
Някой да ми каже нещо повече blush pardon Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: