Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 04:33:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Обувките!!!! част 3
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Обувките!!!! част 3 (Прочетена 177185 пъти)
anbibian
Сватбен ШАМАН
Отг: Обувките!!!! част 3
«
Отговор #210 -:
март 23, 2009, 13:41:25 »
Цитат на: ¤ Enigma ¤ в март 23, 2009, 13:39:41
pepina83, много са красиви, аз като височина нещо такова искам. Аз да направя един отчет, защото обикалях по варненските магазини за обувки. Вече са изкарали сандалките и за мой голям кеф явно на мода са сатенените обувки, които идеално ме устройват за сватбата
. Не са скъпи, гледах ги, че са около 50 лв. По принцип исках затворена обувка, но поради липса на такива май ще се примиря със сандалки. Харесах си едни, бяха страхотни, ама черни
. На едно място гледах цикламени сатенени сандали, както ми е в цикламено сватбата, направо ще уцеля в десятката с тях
.
да и в софия са изкарали много яки сандали и малки чанти ама за абитюрентите и няма нищо в бяло
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #211 -:
март 23, 2009, 14:00:12 »
Към anibibian - да, дадох капаро 100 лв, те струват 125 и ми казаха колкото искам да оставя, но аз реших така или иначе ще ги давам тези пари, по-добре сега да е:( Много съм недоволна от отношението. Като ходих собтсеничката остана недоволна, че съм си избрала рокля от другаде, явно така ми отмъщава
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #212 -:
март 23, 2009, 14:03:49 »
Цитат на: monikabiri в март 23, 2009, 14:00:12
Към anibibian - да, дадох капаро 100 лв, те струват 125 и ми казаха колкото искам да оставя, но аз реших така или иначе ще ги давам тези пари, по-добре сега да е:( Много съм недоволна от отношението. Като ходих собтсеничката остана недоволна, че съм си избрала рокля от другаде, явно така ми отмъщава
това е страшно неприятно, честно казано почвам да се замислям дали да отида там, затова ще поизчакам дано пуснат април май повече сандали, ама и чанта не съм си харесала от тези по магазините, а там ми допадат два модела
Активен
monikabiri
Ентусиаст
«
Отговор #213 -:
март 23, 2009, 15:34:35 »
обадих се - обещаха тази вечер или ътре да ми се обадят, ще видим
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #214 -:
март 23, 2009, 16:13:18 »
Цитат на: monikabiri в март 23, 2009, 15:34:35
обадих се - обещаха тази вечер или ътре да ми се обадят, ще видим
тц тц думи нямам
ако бях аз сигурно щях да си поискам капарото
Активен
monikabiri
Ентусиаст
«
Отговор #215 -:
март 24, 2009, 12:05:35 »
Още не са ми се обадили, доста съм подразнена, макар че днес заминавам в чужбина и обувките реално не са ми никак спешни, но по-важен е принципа. Уж за максимум месец, пък то месец и половина ще минат. Не си взимам капарото само защото съм сигурна, че ми харесват и не ми се занимава да търся откъде другаде да ги поръчам, но определено няма да им спестя забележките когато най-накрая дойдат и отида да си ги взема. Смятам обаче да поискам някаква компенсация за това забавяне.
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #216 -:
март 24, 2009, 15:55:49 »
момичета къде мога да премеря и да видя модели на Мтайлър за софия,става въпрос, и какви се ориентировъчните цени там.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #217 -:
март 24, 2009, 17:17:11 »
http://www.mtyler-boutique.com/shoes.html
ето от тук
а за цените някой спомена че обувките са около 150 лв и са сатенени
а чантите около 90 лв
успех и да им оставиш по малко капаро, че да не те мотаят както мотаят monikabiri - да си имаш едно наум
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #218 -:
март 24, 2009, 17:31:43 »
аз си имам сандалки,прекрасни, от лондон са. Но се оказа 4е номерацията не отговаря, и сега са ми един номер по-големи... Ако не успея с едни уплътнения на др шол...незнам ,какво ще правя, а толкова много си ги харесвам.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #219 -:
март 24, 2009, 18:19:49 »
Цитат на: milata84 в март 24, 2009, 17:31:43
аз си имам сандалки,прекрасни, от лондон са. Но се оказа 4е номерацията не отговаря, и сега са ми един номер по-големи... Ако не успея с едни уплътнения на др шол...незнам ,какво ще правя, а толкова много си ги харесвам.
да кофти, много съжалявам
аз на бала си напук си купих сандали един номер по големи, справих се с ходенето и танците, а после ги захвърлих и не ги обух повече
нали има едни стелки по магазините които се залепят и не си личат като обуеш сандалите, пробвай с тях
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #220 -:
март 25, 2009, 09:09:39 »
Вчера си купух на др Шол. ще изкарам евентуално официалната част но за после категори4но ще търся някакави по удобни и моя размер
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #221 -:
март 25, 2009, 19:19:13 »
Момичета, има ли булки, които са сменяли обувките по време на сватбата? Милата ме подсеща за болките в крата на моя бал и на този на сестра ми. Айде, на моя се бях покатерила на 12см ток, но на бала на сестра ми бях на 5-6см и въпреки това цял ден на тях и накрая вече не можех да си кажа името от болка. Аз принципно не нося токове. Като ученичка носих, станах жена и тръгнах по маратонки и ниски обувки...иди ме разбери. Та както и да е...да имате идея??? Дали пък д ане взема 2 чифта и едните да са без ток за в ресторанта? Ама пък ще се виждат и ще влизат в кадър
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #222 -:
март 25, 2009, 19:45:51 »
Amelia,аз също като теб не нося по принцип в ежедневието токове,но на този ден се прежалих
.Бях с 10 см.токове от 10 сутринта до 5 сутринта на другия ден
.Е като ме заболяваха краката просто ги събувах и продължавах с танците боса
.Но ако толкова не можеш да издържиш купи си ако искаш едни ниски обувчици
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #223 -:
март 25, 2009, 20:05:19 »
Jasmine, май така ще направя. На бала ми пробвах този номер с да танцувам боса, но още повече ме боляха краката от твърдия под и наранените ми стъпала. Сигурно ще си купя втори чифт или ще стискам зъби с един.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #224 -:
март 26, 2009, 13:18:22 »
Amelia има много булки които си сменят обувките.зимата бях на една свтба и първоначално булката беше с ботуши, които се виждаха само при слизане/качване в колата, а в ресторанта си беше с обувки а ток. но към края вече свали и тях и караше боса. аз забелязах всичко това защото съвсем наскоро бях минала по тоя път, но повярвай ми никой от наскоро минали или бъдещи булки няма да забележи с колко чифта обувки си. а и под роклята много много не се виждат и при танцуване.
така че съвет от мен, заложи на удобни обувки, независимо на ток или не ги разтъпчи добре, намажи ръбовете които те убиват и танцувай до зори без болки и пришки
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...