Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 09:02:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Обувките!!!! част 3
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Обувките!!!! част 3 (Прочетена 176001 пъти)
Misis_T
Ентусиаст
Отг: Обувките!!!! част 3
«
Отговор #90 -:
февруари 10, 2009, 18:12:40 »
Josepha,
хич да не ти пука!
Като са толкова прости и не знаят как да се отнасят културно с хората...те губят клиенти и оборот! Ти ще отидеш при конкуренцията, обувки бол!...
За съжаление това просташко и първенюшко отношение навсякъде го има, не само в България...Седнала някаква проскубана лелка в празния магазин, все едно че си е вкъщи у хола, а ти си дошла нарочно да и досаждаш и те оглежда от горе до долу...
Света е нейн! А това, че месечната и заплатка е колкото чифт и половина от обувките, които продава...това е друг въпрос. Както и да е...
nia,
ако не е много висока платформата..защо не! Важното е да ти е удобно с тях и да пасват на роклята
Активен
Nocturnal_dove
Ентусиаст
«
Отговор #91 -:
февруари 10, 2009, 18:22:56 »
Тези обувки и на мен много ми харесаха
и са и подходящи за мен...
някакъв ориентир каде мога да ги видя на живо или нещо подобно да сте виждали някъде (може и малко по високо, но този тип модел)
innnnn.jpg
(23.16 KB, 500x500 - видяно 387 пъти.)
Активен
Josepha
Ентусиаст
«
Отговор #92 -:
февруари 11, 2009, 22:45:40 »
Да, момичета, за съжаление е така...Тази кака си мислеше, че съм твърде бедна за скапаните обувки, които продава! Да не говорим, че като съм й поискала бели обувки, съм казала цикламени, примерно...
Аз много съжалявах, че не съм отишла да пробвам роклите им, а избързах и си купих от Асеновград, но това съжаление се изпари твърде бързо... Така се държаха едни кирливи обувки за няма и 200лв, пък какво остава за рокля....при това при празен магазин и абсолютно никаква работа
Някой да има впечатление от обувките на Marino Costa? Една позната ми каза, че нейните булченски са били от там, ама на мен като цяло малко лелински ми изглеждат моделите им
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #93 -:
февруари 12, 2009, 09:50:22 »
Цитат на: Josepha в февруари 11, 2009, 22:45:40
Някой да има впечатление от обувките на Marino Costa? Една позната ми каза, че нейните булченски са били от там, ама на мен като цяло малко лелински ми изглеждат моделите им
Покрепям, много лелински.
Изчакай още малко да заредят пролетната колекция по магазините и мини на една обиколка.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #94 -:
февруари 12, 2009, 10:00:17 »
Аз мисля, че сега в началото на март ще започнат новото зареждане на обувки все пак и абитуриентите започват да търсят обувки, така че споко. За всеки ще се намери модел...
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #95 -:
февруари 12, 2009, 14:51:41 »
да, josepha и аз мисля че моделите на Марино Коста не са много за 20-30 годишни... Верно, удобни, ама едни таквиз....
А иначе за обувките - ясно е , че ще се чака зареждането. И като се юрнем - леле!!!
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #96 -:
февруари 19, 2009, 20:30:14 »
Аз съм искрено потресена!!!Как може 99% от всички сватбени обувки да са такива грозотии????????
.Аз като една манячка на тема обувки съм направо разочарована.Малко са красивите оригинални обувки!!!Да не говорим,че ако ти е по-специфична роклята...отиде та са невидя
Май ще съм с червени обувки тогава.Те белите....Че и на висок ток ми трябват...Цццццц-ццц
Срамота
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #97 -:
февруари 19, 2009, 20:53:07 »
Sianchys
, аз също бях с червени обувки на сватабата си. голямо обикаляне му дръпнах из Бургас, из Пловдив и все едни модели.....ум да ти заиде. Едни токи, едни катарами, едно чудо... Накрая отидох в един магазин за сватбени неща, харесах си модела обувки, избрах си плата и цвета на червеното и след една седмица бяха готови и платих за тов аудоволствие само 40 лв. А да не говорим, че после си ги носих с различни тоалетчета. Е на малко по-такива мероприятия, но.......пък какво
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #98 -:
февруари 19, 2009, 20:55:03 »
Ааааааааааа,казвай моля ти се къде ги правят по поръчка тези обувки...
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #99 -:
февруари 19, 2009, 21:03:27 »
Plamik , я кажи щот и аз съм на същият хал като Sianchys. Обикалях скоро насам- натам ама то нали ся не е сезона ииииииииии.......нема.Пък и аз търся тъмно червени, удобни,високи(,че да не сме като "крачун и малчо") и готски обувки. Дали съществуват такива????????????
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #100 -:
февруари 20, 2009, 11:08:42 »
Ами, защо гледате непременно да са "сватбени обувки"? Аз също досега никъде не видях типична "сватбена" обувка, която да ми хареса...все са едни такива...никакви.
За сметка на това има голям избор хубави летни обувки/сандалки/балерини в бежаво, екрю, златисти, сребристи тонове, розово, с камъни, с бродерии...и т.н.! Така хем тоалетът става по-разчупен и интересен, хем после ще можете да си ги носите и за лятото..
Моите обувки също не бяха типичните сватбени, но според мен паснаха много по-добре на роклята от всякакви, които бях гледала дотогава.
«
Последна редакция: февруари 20, 2009, 16:56:58 от Misis_T
»
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #101 -:
февруари 20, 2009, 16:24:21 »
Момичета разгледайте този сайт......има страхотни обувки,чанти,рокли,украси..........аз го гледам цял ден
http://www.brides.com/fashion/accessories/gallery/editorspick?page=7&f=3150%3a46
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #102 -:
февруари 20, 2009, 23:41:41 »
ето и още един:
http://www.faith.co.uk/productlist.aspx?cid=faith_bridal_shoes_1&language=en-GB
(някои от тах се правят в БГ)
Сещам се и за друг вариант как да направите Вашите обувки дизайнерски. Купувате си някакъв изчистен модел в желания цвят и го доукрасявате с панделка, камъни или каквото ви се иска.
«
Последна редакция: февруари 20, 2009, 23:57:48 от Violet
»
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #103 -:
февруари 21, 2009, 01:38:20 »
идеята на Misis_T е много добра и функционална - защо не едни сандалки в сребристо например... Само трябва нещо по-нисичко да изнамерим
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185
«
Отговор #104 -:
февруари 24, 2009, 09:06:51 »
момичета, най-важното е обувките да са удобни, да не са с много висок, ако не сте свикнали да ходите на токове, на толкова сватби съм била на които младоженката се събува по чорапи веднага щом стигне в ресторанта.... и друго.... трябва да си ги купите по-рано, за да ги разтъпчете. И не е нужно да са непременно бели. Може да са сребърни, златни, някакъв друг цвят... и да ги съчетате с темата на сватбата, ако имате такава, с букета, с чантата.... ако щете и с вратовръзката на младоженеца.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...