Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 01:46:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 6  (Прочетена 175827 пъти)

StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: декември 15, 2008, 19:45:27 »

А това е роклята в действие smilesmilesmile

* DSC_58261.jpg (53.75 KB, 194x399 - видяно 3202 пъти.)
Активен
du6eva
Ентусиаст
**
Публикации: 148

nie sme du6etata

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: декември 15, 2008, 20:14:48 »

Stassi роклята ти е много хубава   *THUMBS*но в действие е по-хубава на закачалка дрехите не изглеждат така както като се облкат good
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: декември 15, 2008, 20:16:11 »

Благодаря ти много, du6eva smilesmilesmile

Е, вярно е, то и затова като ходиш по булчински салони гледаш все роклите по манекените, защото определено тези на закачалката не са толкова интересни smilesmilesmile
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: декември 16, 2008, 09:03:36 »

Здравейте момичета!Виждам,че с пълна сила пускате прекрасни идей.Аз искма д ави попитам,последните дни гледах много рокли на San Patrik.Ако не греша, мисля че модна къща Принцес е представител,нали?Въпроса ми е дали в техните магазини има избор от тези рокли наистина,защото аз съм ходила в магазина им в Пловдив и да ви кажа чесно не можах да видя такива рокли,но мислп,че забелязах каталози.Ако някой знае каква е практиката там,нека да сподели,а и още по важно,ако ми дадете ориентир за цените ще сте направо златни! give_rose
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: декември 16, 2008, 09:11:08 »

stasi_ge, видях, че сиси_петрова те е ориентирала къде се намират ателиетата. В Шу-ши има различни рокли: с френски дантели, много пищни и много семпли. Цените варират между 860лв. на по-семплите до...не знам, най-скъпата, която пробвах беше 2600лв. Може да има и по-скъпи. Хубави рокли имаше и в Холидей (намира се на Стамболийски и Ботев, в посока пл.Възраждане от лявата страна). Имаше разнообразни модели...по-семпли, семпли+скъпа дантела и много пищни smile Цените пак започваха от 850лв.
Това, което ми направи впечатление в Сватбения център в Младост е, че роклите са за по-смелите булки, големи пищни рокли, но трябва да отида и до там, за да разгледам по-детайлно.smile
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: декември 16, 2008, 11:47:44 »

да, в интерес на истината в Сватбен Център София има много хубави рокли за наистина смели булки. Аз моята си я взех от там и то на нормална цена и не съжалявам. Препоръчвам мястото яд ме е че нямам снимки да ви покажа моята рокля с воала  angry но ще се постарая.
Активен
tonibonboni
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: декември 16, 2008, 14:43:17 »

Дааааааааа, за цената съм съгласна. Цените по софийските магазини са наистина  Oh my .... Затова отивам и в Асеновград. По-напред в темата бях качила снимка на една рокля, която ми харесва. Ако не намеря подобна, ще я шия вероятно, а може пък изборът ми да се окаже съвсем друг. Все пак само 2 дни съм обикаляла и то в 4-5 магазина.
 Под рокли за "смели булки" имам предвид, че повечето модели ми се сториха са с кринолин и пищни. Сиси, нямам търпение да качиш малко снимки. Когато ти покажат нещо извън цялото това море от рокли е друго! Така в магазин Холидей, момичето което работеше там ме накара само да пробвам една рокля, с един обръч най-отдолу и в интерес на истината не беше неудобно. Кажете вие момичета, които сте били с обемисти рокли, не е ли трудно движението?! Стоейки на едно място не е неудобно и е много красиво, но с няколко от моите приятелки играем в един народен ансамбъл и мисля, че ще има много хорца, затова ми се искаше нещо не толкова голямо...
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #322 -: декември 16, 2008, 15:01:37 »

tonibonboni Моята рокля беше с малки обръчи, дори ми беше по-удобна от другите, които мерих- с кринолини и тюл, защото нищо не ми се лепеше по краката и отдолу си ти е доста широко. Много се радвам на танцьори, сигурно ще предизвикате фурор на сватбата. Успех в Асеновград и да пишеш после  girl_wink
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: декември 16, 2008, 15:02:16 »

А какво ще кажете за тази рокля:

Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: декември 16, 2008, 16:52:42 »

Когато роклята е с обръч движението е по-лесно, иначе може да си настъпваш роклята.
Моята рокля  беше с два малки обръча.Аз също обичам народните танците и нямах проблем с хората.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: декември 16, 2008, 17:27:50 »

Абсолютно съм съгласна с katya_79. Определено когато роклята не е много тясна долу, а е с обръчи е по-лесно да се движиш. Само влизането в колата е малка атракция, но се свиква, пък и основното е да е удобна и да не мислиш за нея през целия ден като нещо, което за жалост трябва да "мъкнеш" със себе си, а напротив - въобще да не усещаш, че имаш рокля!!!
Лично моята рокля беше с един голям обръч отдолу и нямах абсолютно никакъв проблем с хората. Даже ми беше супер удобно!
Активен
tonibonboni
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: декември 16, 2008, 17:35:27 »

Мерси, мацки! good Това е мноооооого, много ценна информация! Все пак не съм обличала подобна рокля до сега, а и с дълга рокля май не съм ходила, lol)) Наистина, роклята която пробвах и беше с един обръч, беше доста удобна. Абе май няма начин да се чувстваш съвсем сякаш си без нищо?! Ако някой иска така, да си облече къса рокля  danceg  girl_impossible
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: декември 16, 2008, 21:10:16 »

stasi_ge роклята е супер, макар че си падам по по-обемни рокли мн ми допадна тази, оригинална и с различно деколте, интересна асиметрична долна част и с любия ми шлейф, който сигурно се закачва и няма да имаш проблем с танците, мери и ако се чувстваш удобно и можеш направо купувай страхотна е, успех
Активен
dani_xxx
Любопитен
*
Публикации: 33

г-жа Петрова

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: декември 16, 2008, 21:48:31 »

Здравейте момичета да попиша малко и аз реших в тази темичка.От опит (след преглед на доста рокли и ходене по магазини) да споделя,че роклите-тесни под ханша и с обрч доста затрудняват движението, oсобено важно във веселата част на деня.Моята рокля беше само тюл на много пластове.Удобно ми беше през целия ден и не ми пречеше на движенията.Така че,ако мога да бъда полезна със съвет...Ето и снимчица за доказателство girl_wink

* 001.JPG (22.79 KB, 252x376 - видяно 4909 пъти.)
« Последна редакция: декември 17, 2008, 07:38:30 от dani_xxx » Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: декември 16, 2008, 21:50:13 »

Здравейте момичета да попиша малко и аз реших в тази темичка.От опит (след преглед на доста рокли и ходене по магазини) да споделя,че роклите-тесни под ханша и с обрч доста затрудняват движението, собено важно във веселата част на деня.Моята рокля беше само тюл на много пластове.Удобно ми беше през целия ден и не ми пречеше на движенията.Така че,ако мога да бъда полезна със съвет...Ето и снимчица за доказателство girl_wink
Подкрепям и добавям,че рокля падаща свободно е много по-красива и стой много по-различно и хич не пречат многото пластове тюл good
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: