Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 01:41:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 6
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 6 (Прочетена 175790 пъти)
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
Отг: Булченски рокли !!!!! част 6
«
Отговор #315 -:
декември 15, 2008, 19:45:27 »
А това е роклята в действие
DSC_58261.jpg
(53.75 KB, 194x399 - видяно 3196 пъти.)
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #316 -:
декември 15, 2008, 20:14:48 »
Stassi
роклята ти е много хубава *THUMBS*но в действие е по-хубава на закачалка дрехите не изглеждат така както като се облкат
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #317 -:
декември 15, 2008, 20:16:11 »
Благодаря ти много, du6eva
Е, вярно е, то и затова като ходиш по булчински салони гледаш все роклите по манекените, защото определено тези на закачалката не са толкова интересни
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #318 -:
декември 16, 2008, 09:03:36 »
Здравейте момичета!Виждам,че с пълна сила пускате прекрасни идей.Аз искма д ави попитам,последните дни гледах много рокли на San Patrik.Ако не греша, мисля че модна къща Принцес е представител,нали?Въпроса ми е дали в техните магазини има избор от тези рокли наистина,защото аз съм ходила в магазина им в Пловдив и да ви кажа чесно не можах да видя такива рокли,но мислп,че забелязах каталози.Ако някой знае каква е практиката там,нека да сподели,а и още по важно,ако ми дадете ориентир за цените ще сте направо златни!
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #319 -:
декември 16, 2008, 09:11:08 »
stasi_ge
, видях, че
сиси_петрова
те е ориентирала къде се намират ателиетата. В Шу-ши има различни рокли: с френски дантели, много пищни и много семпли. Цените варират между 860лв. на по-семплите до...не знам, най-скъпата, която пробвах беше 2600лв. Може да има и по-скъпи. Хубави рокли имаше и в Холидей (намира се на Стамболийски и Ботев, в посока пл.Възраждане от лявата страна). Имаше разнообразни модели...по-семпли, семпли+скъпа дантела и много пищни
Цените пак започваха от 850лв.
Това, което ми направи впечатление в Сватбения център в Младост е, че роклите са за по-смелите булки, големи пищни рокли, но трябва да отида и до там, за да разгледам по-детайлно.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #320 -:
декември 16, 2008, 11:47:44 »
да, в интерес на истината в Сватбен Център София има много хубави рокли за наистина смели булки. Аз моята си я взех от там и то на нормална цена и не съжалявам. Препоръчвам мястото яд ме е че нямам снимки да ви покажа моята рокля с воала
но ще се постарая.
Активен
tonibonboni
Сватбар
«
Отговор #321 -:
декември 16, 2008, 14:43:17 »
Дааааааааа, за цената съм съгласна. Цените по софийските магазини са наистина
. Затова отивам и в Асеновград. По-напред в темата бях качила снимка на една рокля, която ми харесва. Ако не намеря подобна, ще я шия вероятно, а може пък изборът ми да се окаже съвсем друг. Все пак само 2 дни съм обикаляла и то в 4-5 магазина.
Под рокли за "смели булки" имам предвид, че повечето модели ми се сториха са с кринолин и пищни. Сиси, нямам търпение да качиш малко снимки. Когато ти покажат нещо извън цялото това море от рокли е друго! Така в магазин Холидей, момичето което работеше там ме накара само да пробвам една рокля, с един обръч най-отдолу и в интерес на истината не беше неудобно. Кажете вие момичета, които сте били с обемисти рокли, не е ли трудно движението?! Стоейки на едно място не е неудобно и е много красиво, но с няколко от моите приятелки играем в един народен ансамбъл и мисля, че ще има много хорца, затова ми се искаше нещо не толкова голямо...
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #322 -:
декември 16, 2008, 15:01:37 »
tonibonboni Моята рокля беше с малки обръчи, дори ми беше по-удобна от другите, които мерих- с кринолини и тюл, защото нищо не ми се лепеше по краката и отдолу си ти е доста широко. Много се радвам на танцьори, сигурно ще предизвикате фурор на сватбата. Успех в Асеновград и да пишеш после
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
«
Отговор #323 -:
декември 16, 2008, 15:02:16 »
А какво ще кажете за тази рокля:
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #324 -:
декември 16, 2008, 16:52:42 »
Когато роклята е с обръч движението е по-лесно, иначе може да си настъпваш роклята.
Моята рокля беше с два малки обръча.Аз също обичам народните танците и нямах проблем с хората.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #325 -:
декември 16, 2008, 17:27:50 »
Абсолютно съм съгласна с katya_79. Определено когато роклята не е много тясна долу, а е с обръчи е по-лесно да се движиш. Само влизането в колата е малка атракция, но се свиква, пък и основното е да е удобна и да не мислиш за нея през целия ден като нещо, което за жалост трябва да "мъкнеш" със себе си, а напротив - въобще да не усещаш, че имаш рокля!!!
Лично моята рокля беше с един голям обръч отдолу и нямах абсолютно никакъв проблем с хората. Даже ми беше супер удобно!
Активен
tonibonboni
Сватбар
«
Отговор #326 -:
декември 16, 2008, 17:35:27 »
Мерси, мацки!
Това е мноооооого, много ценна информация! Все пак не съм обличала подобна рокля до сега, а и с дълга рокля май не съм ходила,
)) Наистина, роклята която пробвах и беше с един обръч, беше доста удобна. Абе май няма начин да се чувстваш съвсем сякаш си без нищо?! Ако някой иска така, да си облече къса рокля
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #327 -:
декември 16, 2008, 21:10:16 »
stasi_ge роклята е супер, макар че си падам по по-обемни рокли мн ми допадна тази, оригинална и с различно деколте, интересна асиметрична долна част и с любия ми шлейф, който сигурно се закачва и няма да имаш проблем с танците, мери и ако се чувстваш удобно и можеш направо купувай страхотна е, успех
Активен
dani_xxx
Любопитен
Публикации: 33
г-жа Петрова
«
Отговор #328 -:
декември 16, 2008, 21:48:31 »
Здравейте момичета да попиша малко и аз реших в тази темичка.От опит (след преглед на доста рокли и ходене по магазини) да споделя,че роклите-тесни под ханша и с обрч доста затрудняват движението, oсобено важно във веселата част на деня.Моята рокля беше само тюл на много пластове.Удобно ми беше през целия ден и не ми пречеше на движенията.Така че,ако мога да бъда полезна със съвет...Ето и снимчица за доказателство
001.JPG
(22.79 KB, 252x376 - видяно 4902 пъти.)
«
Последна редакция: декември 17, 2008, 07:38:30 от dani_xxx
»
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #329 -:
декември 16, 2008, 21:50:13 »
Цитат на: dani_xxx в декември 16, 2008, 21:48:31
Здравейте момичета да попиша малко и аз реших в тази темичка.От опит (след преглед на доста рокли и ходене по магазини) да споделя,че роклите-тесни под ханша и с обрч доста затрудняват движението, собено важно във веселата част на деня.Моята рокля беше само тюл на много пластове.Удобно ми беше през целия ден и не ми пречеше на движенията.Така че,ако мога да бъда полезна със съвет...Ето и снимчица за доказателство
Подкрепям и добавям,че рокля падаща свободно е много по-красива и стой много по-различно и хич не пречат многото пластове тюл
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...