Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 04:55:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 6
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 6 (Прочетена 176243 пъти)
Rapunzel
Професор
Отг: Булченски рокли !!!!! част 6
«
Отговор #285 -:
декември 11, 2008, 16:42:26 »
мисля да меря тази ако я има, изглежда ми от по лека маретия и е горе долу стила който харесвам
Cambria-Marie.jpg
(40.65 KB, 404x544 - видяно 313 пъти.)
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #286 -:
декември 11, 2008, 16:43:23 »
същата гръб
Cambria-Marieb.jpg
(36.44 KB, 404x544 - видяно 282 пъти.)
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #287 -:
декември 11, 2008, 16:50:06 »
Cinderella
, а няма ли да е много трудно пренасянето на такава обемна рокля от Чикаго до БГ?
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #288 -:
декември 11, 2008, 16:52:04 »
Мен ако ме питаш щом имаш парите не се спирай на по-евтините на другата дизайнерка,която явно е,че не са ти много на сърце и не ги харесваш толкова. Вярно много пари са,но човек се жени един път,от личен опит го казвам моята бална рокля беше безбожно скъпа,но не съжалявам грам в деня на бала се чувствахнай-красивата :girlhide:все пак един път човек има бал и един път се жени и парите си заслужават
Цитат на: Diavolitsa в декември 11, 2008, 13:28:17
Миличка има си такава тема, може да я погледнеш. Моя съвет е да обикаляш с този с който ще се чувстваш най-добре. За свекървите е ясно, майките понякога "скриват" малко истина, има завистливи приятелки.
О,не съм съгласна моята майка нищо не скрива
аз от сега си знам,че именно с нея ще обикалям един ден за рокля,на друг нямам доверие
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #289 -:
декември 11, 2008, 17:07:15 »
Kiksi не се притеснявам за това, вече познавам ентусиастки от форума които са го правили точно от Чикаго
пренася се като ръчен багаж в един чувал със закачалка, тя като се сгъне не е толкоз обемна и не се мачкала, и се продават без полата от долу, която е за набухвател, така че се надявам да не е мн трудно, пък и като знам, че това ще е любимата рокля на гръб ще я нося през целия полет
колкото за парите little.miss™ права си много и аз така мисля, ама нали съм счетоводителче, все ме ръчка едно дяволчче и ми вика прахосник как не те е срам това ти е половината куверт дъра бъра
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #290 -:
декември 11, 2008, 19:46:40 »
Cinderella
, аз като една от ентусиастките
да ти кажа също - какво ти пука, че роклята ще ти е тежка, на този ден няма да мислиш тежко ли ти е, това да ти е дерта
Моята рокля не е бухнала, по тялото е, но е поне 15 кг! Права си, просто бюстиетата, които прави Маги Сотеро са много твърди, имаш тези дебели банели в тях и са точно като рицарски брони
, отделно имаш няколко ката от плат по роклята. Дали е бухнала или не, не я прави по-тежка или лека. Бухналото идва от тюловете. Определено те съветвам да вземеш обаче такава, която е с много твърдо бюстие, гледам, че всичко, което харесвап е без презрамки. Твърдото бюстие с връзките ти гарантира, че тежката рокля никъде няма да ходи цяла вечер. В противен случай може да трябва непрекъснато да се подръпваш.
Успех мила!
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #291 -:
декември 11, 2008, 20:32:41 »
Благодаря ти Ели, аз вчера мерих и направо се побърках от кеф, бюстиетата на всички са твърди и мн здраво стоят, аз пробвах разхождах се изобщо не мърда което е мн добре, ама се изплащих от тежестта
нали не съм мерила до сега и направо се стреснах, то такъв си им е плата няма как да са по леки независимо колко пласта са, на деня сигурно няма да усетя даже, пък и аз съм яка булка една рокля ако не мога да износя за един ден
. Но просто на живо са чудесни и стоят много различно, ще меря още, утре и събота съм пак на лов
Активен
expert
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #292 -:
декември 12, 2008, 01:41:13 »
Мила Cindаrella, на мен лично ми харесват роклите на Маги Сотеро. Изобщо всички модели, които показваш на марката. Вземи си тази, която най-добре ти стои и не прави компромиси с роклята. Тя трябва да бъде най-хубавата. Човек веднъж се жени. А роклята на неизвестната "Жасмин" за 500$ не ми харесва...Хубавата марка си е хубава марка и това личи. Другите 1000 $ къде не си ги дала...Успех!
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #293 -:
декември 13, 2008, 00:00:08 »
Благодаря ти
expert
и аз така мисля вече, ще меря, ще моря и ще избера най хубавата, жалко че тук не разрешават да се снима да ви се покажа и на вас, но като купя тогава ще се снимам и ще ме видите
Успех на всички търсещи рокли
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #294 -:
декември 13, 2008, 00:13:14 »
Cinderella,
дават да се снима. Не навсякъде, но има места.
примерен магазин от опит:
Marrilee Bridal
25 East Golf Road
Phone: (847) 956-6060
тук предлагат модели на маги сотеро, но нямат много рокли за съжаление...
като си правиш апоинтмент - питай дали еди кой си модел го има и дали дава да се снима...
Моя приятелка си купи роклята от House of Brides - бях с нея и тя си избра модел на Mori Lee...
там също може да се снима.
да сложа и едно моделче на мори лии:
«
Последна редакция: декември 13, 2008, 00:19:11 от Anichka
»
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #295 -:
декември 13, 2008, 00:31:20 »
Ех Anichka, аз пак съм започнала от грешния магазин, ходих в 3 магазина в които не даваха, а на двете места едва не ми влязаха в пробната да ме наблюдават след като ги питах дали може, а аз пък мн искам да се снимам, защото там като меря 20 рокли и ми се размива и погледа и представата се обърква и всичко, вкъщи като си ги разгледаш на спокойствие ти е по - добра преценката. Малко ми е далече посочения от теб адрес, ама ще попитам предварително както казваш и ако имат тези, които ми харесват непременно ще отида, много ти благодаря
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #296 -:
декември 13, 2008, 00:40:18 »
Cinderella
, не им се давай
Майтап няма, така е, много са зорки тези, които не дават. Трудно е, но аз го правех някакси. Иначе нямаше да имам спомен след това.
Ето тук също има рокли на Маги Сотеро и дават да се снима, има и много други рокли, според мен си струва да отидеш и до там:
Bridesmart
830 East Golf Road
Schaumburg , IL 60173
Phone: (847) 884-8559
Ако ходиш до този, който
Anichka
спомена, можеш с един куршум два заека.
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #297 -:
декември 13, 2008, 00:53:55 »
Милата ми
ellie_bellie
благодаря ти и на теб, ще звънна да ги питам за няколко модела и ако имат изхвърчавам да меря. Иначе и аз щях да ги измамя ама ходих с мъжа ми и той докато се усети за какво му мигам и му правя жестове то отиде, застанал ми там на едно столче и се натоварил с всичките ми неща чанти, якета и торби и седнал да ме гледа като се преоблека и
за другия път ще знам аз, пълен инструктаж преди да влезнем в магазина
«
Последна редакция: декември 13, 2008, 00:59:35 от Cinderella
»
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #298 -:
декември 13, 2008, 09:17:57 »
да, да Ели е права и там се снима! там има мнооого рокли ;-)
като тръгнеш по голф на уест ги карай наред булченските магазини. аз се сещам за още 2 поне:
Address:
House of Brides
607 E. Golf Road
Schaumburg, IL 60173
Phone:847-882-0700
и в Woodfield mall също има булченски магазин (там май не можеше да се снима)
Total Wedding (най-ниското ниво на мола)
Store Phone Number
(847) 969-1111
Успех!
Ако те питат колко шаферки ще имаш - казвай повечко...мисля, че така ще ти обърнат повече внимание при преобличането, защото мен си ме оставяха сама понякога, а да облечеш и съблечеш една огромна рокля не е шега работа!
Успех
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #299 -:
декември 13, 2008, 17:46:58 »
Благодаря ти Anichka, снощи като съобщих новината на мъжа ми каде искам да ходим и му прилоша и малко се дърпаше, но накрая го убедих, но другата седмица ще ме води и после ще докладвам и кача някой снимки където съм се снимала да си кажете и вие мнението
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...