Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 01:50:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 6  (Прочетена 175837 пъти)

niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: октомври 31, 2008, 17:18:39 »

Ами пробвах в магазина едно болеро беше много хубаво и стоеше страхотно, но продавачките ме расколебаха да го взема, понеже януари месец било много студено и ми предложиха да потурся палтенце и евентуално ако вече не си харесам нещо ще отида и ще поръчаме едно болеро същия цвят.... но да ви кажа още не съм гледала за палтенце
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: ноември 02, 2008, 12:41:10 »

Никша, честито, роклята е страхотна! smile

Аз да ви се похваля и аз започнах да обикалям за рокля и тъй като съм си от Асеновград, всеки ден мога да си обикалям и да си меря! bounce Та вчера в един магазин мерих и да ви кажа това, с което си се представях, отпадна като вариант-този модел ми стоеше меко казано отвратително( прави още по-слаба, ставам като вейка направо, чак грозно слаба)! Но.....време има бол! good
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: ноември 03, 2008, 15:31:34 »

Ralichka здравей,аз също се доверих на Холидей Сона и не сгреших.Аз имах 11 месеца да подготвя сватбата и да си намеря "перфектната" рокля,но никъде не я намерих. Когато отидих в Холидей Сона жените ме облякоха в 3-4 рокли по тяхна преценка,грубо добиха представа какво харесвам и се започна голямото умуване.Избрах си корсет от официален тоалет,но му смених дантелата,материята и цвета,нито една пола не ми хареса,затова аз си измислих модел,с тяхна помощ разбира се,рискувах доста-тъй като аз не съм от най-високите и не исках да имам много обръчи,държах полата ми да е само с един обръч,но те не предлагаха такива,но се съгласиха да ми направят.И се получи наистина.На сватбата си бях с такава рокля, каквато АЗ исках,а не такава каквато предлагат по магазините.За това съм много благодарна на екипа на Холидей Сона и горещо ги препоръчвам!Пожелавам ти успех!!!
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: ноември 04, 2008, 15:53:01 »

Много ти благодаря, yovelina, аз също съм много доволна от двете дами, които ми помогнаха в избора в магазина smile Много са мили и заедно измислихме как ще се получи МОЯТА рокля smile След около месец съм на проба и ще пиша какво се е получило. А ти си била прекрасна булка!
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: ноември 04, 2008, 16:03:18 »

Ralichka радвам е ,че и ти си доволна от тях!Благодаря ти за комплимента,пожелавам ти да бъдеш още по-прекрасна и доволна булка от мен!!!Ще се радвам да разбера как е минала пробата.До скоро!
Активен
helenche
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: ноември 05, 2008, 09:47:47 »

Момичета здравейте, на мен ми предстои сватба в началото на май. Разгледах доста модели в интернет и вече имам някаква визия за това как да изглежда роклята ми. Интересува ме знаете ли във Варна в кои от сватбените салони приемат поръчки за шев и естестено се справят добре, а не просто някак си. Ако имате личен опит моля споделете  give_rose
Активен
Lotus_81
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #96 -: ноември 05, 2008, 13:17:59 »

Здравейте,нашата сватба е месец януари,но роклята ми вече е купена.Беше първата която облякох.След нея мерих още много рокли,но нито една, която да ми хареса колкото моята.Казва се РОСА ТАЙОРНА.За съжаление все още не съм я снимала за да ви я покажа.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: ноември 05, 2008, 13:47:07 »

Аз мисля да се доверя на сватбен салон Аз и Ти Смолян. Лошото е, че май нямат сайт sad
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: ноември 05, 2008, 14:07:19 »

Аз мисля да се доверя на сватбен салон Аз и Ти Смолян. Лошото е, че май нямат сайт sad

Аз съм много доволна от моята рокля на Аз и Ти. Нямат сайт, наистина. В Сватбения център в Младост 4 обаче има много модели и държат номера на склад, ако ти стане може да си я вземеш и веднага. Корекциите ги правеха за около седмица май.
Казват, че ако отидеш на място в Смолян, било още по-евтино.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: ноември 05, 2008, 14:23:14 »

Да, аз бях в Смолян и цените са почти на половина. Но не успях да разгледам всички модели.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: ноември 05, 2008, 14:26:29 »

И моята беше от Аз и Ти, но я купих от Сватбения център в Младост. Доволна съм от качеството и изработката, а цената дори тук в София беше повече от прилична.
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: ноември 12, 2008, 09:21:06 »

Privet, toku-6to se registrirax i iskam bezkrajno mnogo da blagodarq na vsi4ki. Svatbata ni e na 23.05.2009, no ve4e sme gotovi s dosta golqma 4ast ot prigotovleniqta. Imame si zapisani 4asove, restorant, operator, fotograf i DJ. Vsi4ko tova stana blagodarenie na tozi forum. Sledvala sum savetite na tolkova mnogo ot vas, no do momenta ne mojex da spodelq nikakuv opit i zatova ne se usmelqvax da se registriram. Roklq vse o6te ne sum zapo4nala da tursq, no pone imam begla predstava za tova kakvo iskam.6te produljavam da 4eta i predlojeniqta vi.
Otnovo surde4no blagodarq na vsi4ki!!! give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: ноември 12, 2008, 09:38:17 »

Браво Tonibonboni!!! Bravo В кой ресторант сте? За рокля горещо препоръчвам Аз и Ти в Смолян, вече мисля, че бях писала във форума, че като отидох в магазина там първо цените са на половина от тези в София, второ могат да направят куп промени така, че да бъде идеалната рокля за теб, или да ти предложат десетки готови модели smile Успех  give_rose
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: ноември 12, 2008, 09:41:53 »

Restorantat ni e Central-Forum! Blagodarq za suveta, mislq 4e 6te se vuzpolzvam  good. 6te obikolq pove4eto gradove, v koito predlagat rokli  Girl_hide.
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: ноември 12, 2008, 09:55:24 »

момичета взвх си вече рокличката  yahoo много съм щастлива, направили са е трахотно и корекциите които исках да направят са станали точно такакакто исках. Незнам вие как сте били, но аземога да и се нарадвам и вчера съм чаа поне 3 пъти.  луда работа  crazy
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: