Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 01:41:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 6  (Прочетена 175792 пъти)

ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: декември 06, 2008, 11:38:54 »

Здравейте от мен отново smile Вчера бях на проба за роклята ми в Холидей Сона и съм страшно доволна! Всичко е точно както си го представях, но не се сетих да си взема апарата да ви покажа. Всъщност това е 2рата ми проба, на първата нещата не изглеждаха така,  сега обаче всичко е както исках Wink
В крайна сметка решихме талията да е висока и така аз изглеждам по - висока  blum До Коледа трябва да е готова и тогава ще имам и снимки smile
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: декември 06, 2008, 12:42:59 »

ralichka, браво за роклята  Bravo.  Радвам се, че се получава така, както си си го представяла. С нетърпение очаквам да видя резултата и естествно как са се справили Холидай Сона.
Активен
Djidji
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: декември 06, 2008, 16:13:46 »

Здравейте и от мен............Сватбата ни е планувана за 17.05.2009г. За сега съм се спряла на този модел, надявам се да ми стои ок  Girl_hide че иначе ще има лудо обикаляне

http://vibs-bg.com/gallery.php?id=922&img=19
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: декември 06, 2008, 16:54:32 »

Djidji на мен ми харесва роклята ти, много е интересна и различна от всичко видяно от мен до сега, отивай мери там от където си я видяла за да си спокойна и ако не се харесаш да търсиш друга
Активен
Djidji
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: декември 06, 2008, 16:58:13 »

Благодаря Cinderella Wink
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: декември 06, 2008, 16:59:21 »

аз уж имах представа какво искам а преди няколко дни видях тази рокля и се влюбих, на Маги Сотеро е, но тук е много скъпа, единствено мога да отида до магазина да се видя как ще ми стои, но не знам в бг коя шивачка ще ми я ушие същата angry cray

* Aurelie.jpg (48.74 KB, 383x515 - видяно 255 пъти.)
Активен
Djidji
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: декември 06, 2008, 17:05:08 »

Този модел е страхотен и мисля, че ако разпиташ тук там за добри модни къщи, които биха я ушили,  това може да е твоята рокля smile
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: декември 06, 2008, 17:30:35 »

Благодаря ти Djidji, ще разпитвам, аз имам и повече време, лошото е че едната ми професия е моделиер конструктор и много мъки ще паднат докато я направят както искам  cray затова който има изпитана шивачка от Пловдив, Асеновград да дава координати, моля
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: декември 06, 2008, 19:17:22 »

Леле, Cinderella , роклята е убиец!
Успех с направата и че наистина изглежда доста сложна:) blum Wink
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: декември 06, 2008, 20:09:22 »

Благодаря Stassi, ще ми трябва много късмет, че наистина е сложничка, но тук струва 1400 $ с намалението, не мога да си я позволя въобще    angry
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: декември 06, 2008, 20:14:11 »

аз си я харесах от тук http://www.maggiesottero.com/collection.aspx?line=m&showAll=1
който иска да разгледа, може да намерите своя модел smile
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: декември 06, 2008, 20:20:46 »

За мен всички рокли на Маги Сотеро са върха и мисля, че всяка булка може да хареса своята рокля от нейната колекция. Аз съм и голям а фенка. За съжаление в България нямат магазин, а и да имаха биха били много скъпи. Доколкото разбрах и в Гърция цените им са доста солени. Единствено може да откраднем моделчето  pardon и да си я го ушием Wink
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: декември 06, 2008, 21:01:15 »

Здравейте,момичета! Роклите,които сте показали са великолепни!
Аз бих искала да споделиа с вас и моя опит.Когато търсих моят модел и рокля,първо гледах в интернет разбира се и биах извадила над 15 модела от колекцията на Маги Сотеро,биах влюбена в тиах,но когато отидох в магазина и ги пробвах останах разочарована.Роклите сами по себе си биаха хубави.Пробвах 3 модела и не се харесах в нито един.Така,че най-вайното е да ги пробвата,когато се видите ще усетите и разберете дали това е вашата рокля.Моята се оказа от колекцията на Мон Шери.Биах я харесала в едно списание,доста зор видях докато я открия в някои от магазините за рокли,но когато я облиакох и се погледнах в огледалото си казах това е!Успех ви желая на всички ви и пробвайте!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: декември 06, 2008, 21:15:12 »

Тази много ми хареса

и тази

Наистина на този сайт има невероятни рокли.
« Последна редакция: декември 06, 2008, 21:25:51 от gucci » Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: декември 06, 2008, 21:50:07 »

ооо аз обезателно ще отида да меря и да се видя, има мн близък магазин до вкъщи, другото е че аз не искам шлейфа много съм емоционална в танците и ще ми е проблем, не знам дали няма да изгуби част от красотата си ако ми я ушият без шлейф, изобщо въпросите са много. Като отида да меря ще се снимам ако е възможно и ще ви се покажа  blush да си дадете мнението и вие
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: