Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 01:32:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 6  (Прочетена 175758 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: ноември 17, 2008, 22:05:47 »

Аз съм за Първата judges
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: ноември 18, 2008, 11:14:09 »

И аз да си кажа мнението Wink

Първата и на мен ми харесва повече! good good good
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: ноември 18, 2008, 14:34:11 »

Айде и аз да се включа  judges ЗА ПЪРВАТА, по-обемната  good
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: ноември 18, 2008, 14:37:52 »

ей, само аз ли харесах повече втората?

особено като се има прредвид, че аз бях с обемна рокля и доста трудно танцувах с нея - само я повдигах оттук - оттам;

прецени коя ще ти е по-удобна; и по-лекичка;

Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: ноември 18, 2008, 14:49:55 »

На мен също първата ми харесва повече, но имам колебание точно заради това, че ще ми е трудно сигурно да танцувам. Плюс това сватбата ще е Юли (доста жега) и не знам дали по-лекичката няма да ми бъде по-удобна. Още не съм решила...  nea
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: ноември 18, 2008, 15:04:07 »

мила,

виж в сватбеният ми албум с каква рокля бях, датата ни беше 30.08.2008;

колко пъти се питах защо не взех някоя по-лекичка, просто по мен;

не тенавивам, само споделям личен опит;
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: ноември 18, 2008, 15:33:30 »

mimozka , аз пък съм за 2-та рокля!  good

Много е важно да ти е удобна, както казва Гостенка82, моята беше лека, супер удобна, виж я в албума ми. Нашата сватба беше през юли и не беше толкова горещо, колкото ми се искаше sad, но нито за миг не съжалих, че заложих на лека и удобна рокля!
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: ноември 18, 2008, 17:07:02 »

От една страна съм съгласна, че роклята е хубаво да е удобна, но пък от друга страна, кога ще можеш да сложиш по-бухнала рокля (ако ОБАЧЕ този стил ти допада   huhhuh.gif). Аз както казах още не съм решила кое за мен е по-приоритетно ...
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: ноември 18, 2008, 17:22:03 »

Да, де, много си права!
Въпросът е, дали искаш да изглеждаш като "принцеса" или "самодива" (съвсем примерно и образно казано с цел очертаване на разликата между двата стила рокли).  smile
Аз лично избрах втория вариант, защото е по-близък до моята същност!  good

Затова трябва да се гледа това, което е близо не просто до вкуса ти, а до същността ти като жена!  good
Сестра ми например се омъжи на 16-ти август т.г. в адски обемна рокля (един модел на "Аз и ти" с розички, който дори аз харесах - дето не си падам много по-такъв тип рокли).
Беше адска жега (за разлика от моята сватба)- а тя с не-знам-си-колко пласта, обръчи, спарващо бюстие, в същия стил - аксесоар за врата - много красив, но по самия врат, адски спарващ.

Такава жега беше, че от потта нейната коса (коята по принцип е права, но за сватбата беше накъдрена) се изправи, а моята коса (която по принцип е чуплива, а за случая фризьорката ми я изправи) - се накъдри  crazy
На всичкото отгоре ми се разсърди малко, че в дъжда от балони, който се изсипа над главите им, сме сложили и червени сърчица конфети, които от потта залепнаха по роклята  и малко я боядисаха с червено  blush, но жегата просто беше непоносима, на същия ден нос Калиакра (а сватбата беше в Каварна) беше едно от 3-те най-горещи места в страната.

Определено тази рокля не беше най-удобното нещо на света (макар и много красиво), особено предвид адската жега, но като си говорихме после с нея, каза, че нито за миг не съжалява, че е била с нейния тип рокля - чувствала се е като принцеса - точно както си го е представяла и въобще не й е пукало, че е избрала такава рокля в тази жега.  good
Така че това е най-важното - да се усещате добре в роклята, в смисъл да е близка до душата ви, а останалите неща се преживяват!  Wink
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: ноември 18, 2008, 17:38:02 »

Kiksi, напълно те подкрепям  good
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #130 -: ноември 19, 2008, 10:29:04 »

mimozka аз съм по-романтичен тип и определено първата рокля ми хареса много повече. Но естествено, трябва да ги облечеш да и се видиш ти в коя се възприемаш най-добре, коя пасва на теб като излъчване. Аз се омъжих на 30.08.2008 с дълга рокля, с обръчи и не мога да кажа, че съм умряла от жега. Все пак ако не се видиш така, както си мечтала цял живот на сватбения си ден, кога друг път?
Аз направих грешката, която може би 90% процента от момичетата във форума правят- тъй като имах доста време за организация от декември 2007 до август миналата година, половин година избирах модели по снимки и сайтове, или иначе казано формирах свой вкус. Да, ама като тръгнеш да мериш, ситуацията се оказва коренно различна, аз харесвах по-прибраните рокли на M. Tyler например или Maggi  Sottero, но в тях изглеждах като някой друг, не себе си. Така че накрая избрах роклята, която най-добре подхожда на моята визия и излъчване. Малко дълъг стана поста ми, мисълта ми беше- най-добре пробвай ако трябва 1000 рокли, за да уцелиш своята. А дали ще е топло или студено, в такъв момент душата ти пее, така че освен незабравима емоция и превъзбуда нищо друго не се усеща.  good
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: ноември 19, 2008, 10:54:49 »

И двете са много красиви! След като и двете ти стоят добре, наистина важното е да прецениш коя ще ти е по-удобна. Мисля, че няма нищо по-важно от това в този ден да не мислиш и съзнанието ти да не е непрекъснато ангажирано с това, че роклята ти пречи или, че ти тежи. Мисля, че в деня на сватбата, роклята трябва да работи за теб и да те прави красива, а не ти да се грижиш за нея!
На мен също ми предстои, но все още не намирам време. Един, единствен път пробвах две рокли-едната с кринолин, а другата без. Тази без кринолина ми беше невероятно удобна, но май всичко е до нагласа.
Успех в избора!:) good Wink
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #132 -: ноември 21, 2008, 15:55:23 »

А какво ще кажете за това? Дали ще могат да ми я ушият???

* dress.gif (40.01 KB, 325x422 - видяно 2380 пъти.)
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: ноември 21, 2008, 15:59:06 »

Защо да не могат? Тук по-сложно е бюстието да го ушият добре.
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #134 -: ноември 21, 2008, 16:03:02 »

Да се надявам да успеят защото това е моята рокля. Много искам да съм с такава Girl_hide И ме притеснява това че оригиналът е цяла рокля. Да не би да не могат тукашните шивачи да се справят и да я режат на две части......?
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: