Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 05:11:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 149046 пъти)

pepita_b
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #210 -: март 24, 2009, 11:42:46 »

Благодаря!В летен сняг също проверих там има симпатични неща.А относно СИТИ незнам как протича сватба там,но когато ходих да разгледам и да проверя как седят нещата с цените,управителката беше доста груба и ми предложи ненормални цени.Аз и казвам,че имам 150-160 човека гости,а тя ми казва че можело 140.И щтяла да ни запиши за 140,а другите 20 сигурно трябваше да висят прави може би.Също така ми искаше 75лв за коверт и неможело да ползвам агенция за украсата защото неразрешавали да се прави нищо.Ааааа и друго имаше немога да си внеса алкохола.
Активен
Wedding_lady
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #211 -: март 24, 2009, 21:18:33 »

Здравейте, мацки!
 Roshko, как ти се стори дансинга, имаше ли достатъчно място? /особенно за хорцата/  smile
От ресторанта ни предложиха изнесен ритуал за подписването - как Ви се струва идеята?
 pepita_b, незнам защо така се е получило в Сити ... Ние разговаряхме с много учтива дама и условията, които ни предложи са значително по-различни от тези, които са ти казали...
Активен
pepita_b
Новак
*

« Отговор #212 -: март 24, 2009, 21:38:20 »

Ами незнам,мен ресторанта ми хареса,,но след разговора с тази жена се отказах от него. blushможе нас да не ни е харесала.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: март 24, 2009, 21:47:39 »

А в Мериан палас провери ли?
Момичета, аз днес се прибрах от СтЗ в София - бяхме си вкъщи за два дена, а доста работа свършихме... Имаме всички часове, халки и др. Сега обаче нямам много време, но ще гледам при първа възможност да се похваля за всичко!!

give_rose
Активен
Wedding_lady
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #214 -: март 24, 2009, 22:24:36 »

pepita_b eдва ли е било нещо лично.... и аз не мога да си го обясня ...   shok
Активен
Katia84
Новак
*

« Отговор #215 -: март 25, 2009, 09:30:32 »

Здравейте момичета! Аз си запазих ресторант преди много време и просто ми се иска да ви посъветвам, когато го избирате да се концентрирате върху това дали ви харесва, дали ще е достатъчно просторен, дали пасва по цветове на идеята, която имате за сватба. Това колко любезен е бил управителят според мен няма голямо отношение към самата сватба-уточнявате детайлите и толкова. Само ще дам пример с ресторант Кипарис, където определено не бяха особено любезни и услужливи с нас, но от познати и от форума знам, че сватбите там са чудесни и безпроблемни. Успех на всички в намирането на идеалното място!
Активен
pepita_b
Новак
*

« Отговор #216 -: март 25, 2009, 10:02:11 »

Ами и аз до колкото разбрах повечето сватби се правят в Кипарис.Не съм чула оплаквания от там.Но накрая се спрях на Тифани,а и нямах голям избор заради броя на готите.
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 25, 2009, 10:15:31 »

Аз искам да питам относно изследванията трябва ли да ходя до личната лекарка и какво точно и къде трябва да ида ?
« Последна редакция: март 25, 2009, 21:56:14 от karamele » Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: март 25, 2009, 10:19:48 »

pepita_b до колкото знам Тифани е за 130 човека. Дано не ви натъпчат и да няма място за игра.
Активен
pepita_b
Новак
*

« Отговор #219 -: март 25, 2009, 10:27:03 »

В момента Тифани е затворен започнаха да му правят ремонт.Гледах чертежите и мисля че ще стане доста добре и капацитета му тогава трябва да е над 200места,ако решат да сменят и цветовата гама тогава направо ще ги почерпя Bravo ее поне се надявам да я сменят
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: март 25, 2009, 11:12:13 »

wedding lady - значи... за дансинга забравих да...-ами в моемнт в който танцуват 70% от гостите нямаше място за хорца, но пък излезнахме навън  yahoo те бяха отворили вратата smile
нашите приятели си бяха вкарали алкохола... - за това съм сигурна!
изнесения ритуал в Сити беше страхотен - бяха подредили столовете много добре в конферетната им зала, украсили масата за Ритуала, пътека з амладоженците по която влязоха, страхотно беше!
аз принципно съм против изнесените ритуали, за да може да се фръцнеш по рокля из градинката  give_rose give_rose give_rose все пак друг път няма да  я обличаш тази красива рокля..., но ако искате изнесен ритуал - мястото там е супер!!! била съм и на други изнесени ритуали - просто ей така в центъра на ресторанта NO - няма нужда...
аз веднага мога да кажа отрицателно за Кипарис, но няма.. - всеки каквото си е решил.
това от мен за сега
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #221 -: март 25, 2009, 12:13:53 »

В момента Тифани е затворен започнаха да му правят ремонт.Гледах чертежите и мисля че ще стане доста добре и капацитета му тогава трябва да е над 200места,ако решат да сменят и цветовата гама тогава направо ще ги почерпя Bravo ее поне се надявам да я сменят
Здравей,
А имаш ли идея, кога ще работи отново? sad
Активен
pepita_b
Новак
*

« Отговор #222 -: март 25, 2009, 12:21:30 »

Ами до колкото знам на 01.05.09 трябва да са приключили с ремонта
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #223 -: март 25, 2009, 14:19:07 »

wedding lady - значи... за дансинга забравих да...-ами в моемнт в който танцуват 70% от гостите нямаше място за хорца, но пък излезнахме навън  yahoo те бяха отворили вратата smile
нашите приятели си бяха вкарали алкохола... - за това съм сигурна!
изнесения ритуал в Сити беше страхотен - бяха подредили столовете много добре в конферетната им зала, украсили масата за Ритуала, пътека з амладоженците по която влязоха, страхотно беше!
аз принципно съм против изнесените ритуали, за да може да се фръцнеш по рокля из градинката  give_rose give_rose give_rose все пак друг път няма да  я обличаш тази красива рокля..., но ако искате изнесен ритуал - мястото там е супер!!! била съм и на други изнесени ритуали - просто ей така в центъра на ресторанта NO - няма нужда...
аз веднага мога да кажа отрицателно за Кипарис, но няма.. - всеки каквото си е решил.
това от мен за сега
Аз лично също предпочитам да се фръцна малко с роклята. Все пак, голяма загуба че няма да може да се облече после, освен ако не се преправи по някакъв начин...
Активен
katter
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #224 -: март 25, 2009, 20:52:35 »

Здравейте момичета, извинявам се че задавам този въпрос тук но може ли някой да ми каже как мога да редактирам или изтрия моя публикация?
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: