Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 05:21:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 149054 пъти)

Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: декември 31, 2008, 14:12:55 »

chee
Никой не е писал, затова аз ще ви пожелая Весело посрещане на Новата 2009 Година! Нека да е успешна, щастлива, вълшебна и да превърне всичките ви мечти в реалност!
Много любов,  heart много късмет Good luck и много здраве за всички вас мили момичета, и за прекрасните ви семейства!  smile
Щастлива Нова ГОДиНА!!!!!
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: януари 01, 2009, 14:36:36 »

Честита нова година мили момичета!!!  chee
Само хубави нещица да ни се случват през 2009...!

аз обаче дори и по празниците не мога да спра да си мисля за сватбата... и съм в голяма чуденка сега относно фото и видео и относно ДЖ. Май всички сте много доволни от студио Фокус, но все пак дали има различни мнения и други предложения, които да обмислим?!
а за ДЖ май се спряхме на Виолета ("Ами сега?!"). Някой ползвал ли е нейните услуги в тази сфера? Просто ми е любопитно как протича всичко... как ли мога да гледам разни дискчета?!
Ще съм много благодарна за всиички мнения!
Айде целувки!
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: януари 05, 2009, 00:51:34 »

Хей, Старозагорски булки, дайте да си направим една среща, да видим кой до къде е с организацията. Може да ни дойдат и още идеи за големия ден!
Активен
Valka_79
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: януари 06, 2009, 10:29:15 »

Здравейте момичета, успешна 2009 година и много хубави емоции!!! smile
Slyn4o, за нашата сватба ние ползвахме целия пакет на сватбена агенция "Ами сега?", страшно съм доволна от всичко което Вили и екипа и направиха за нас! Относно музиката изцяло се съобразиха с нашите желания. Предварително се уговорихме за това какво искаме да звучи, за поздравите и т.н.
Най- хубавото е, че както ние така и гостите ни се веселихме страшно много, а това е много важно за една сватба! smile
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: януари 06, 2009, 11:48:23 »

ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА и от мен мили момичета!!!
Желая на всички дори и най най съкровенните ви мечти да се облекат в реалност!!!
всичко хубаво на всички!!!!

П.С. Напълно ще подкрепя Valka_79 за Ами сега.
НЕВЕРОЯТНИ, само това мога да кажа.
Активен
Anubis
Регистриран

« Отговор #50 -: януари 06, 2009, 14:17:05 »

Може ли да ми препоръчате добър ресторант в Стара Загора - аз чух добри отзиви за Тифани и Орфей, ще се радвам ако и вие споделите вашите мнения
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: януари 07, 2009, 11:17:09 »

Може ли да ми препоръчате добър ресторант в Стара Загора - аз чух добри отзиви за Тифани и Орфей, ще се радвам ако и вие споделите вашите мнения

За кога и за колко гости?
Активен
rosi09
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: януари 07, 2009, 12:03:13 »

Хей, момичета! Как сте? Искам да ви се похваля, че вече си имаме оператор и фото!!! И това  са великите Митко и Светлана! Невероятни са, много съм впечатлена от тях. Оказа се, че те са снимали и бала на брат ми - страхотни снимки, страхотно видео... Да не говорим за желанието с което работят и усилията, които влагат!
А относно Виолета и “Ами сега“ - аз още преди да имам официално предложение се свързах с нея, защото ме беше страх да не я изпусна... И така и тя ще бъде до нас, за което също съм много щастлива! Дори я ангажирахме за озвучаването на сватбата, просто не съм гледала нито едно нейно тържество и затова бях попитала, но да ви кажа като се замисля Лети е толкова готин човек, че съм сигурна че ще бъдем предоволни от нея!
Аз май ви бях  казвала, че имаме и ресторант - Марица Изток на баните, на сега пък на свекъра и свекървата нещо не им допада и обмислят... ама така или иначе нас нищо друго не ни устройва, така че явно ще трябва да се примирят...  blush
И сега най-хубавата новина, която искам да споделя с вас - избрах си рокляаааа!!! Мислех сега по празниците да ходя да разгледам какво има в Галината и на 30.12 ходих да им видя работното време, надникнах през витрината и... видях мечтата си! Още на 02.01 в началото на работния им ден бях там! Премерих тази мечтаната ми рокля и познайте - стоеше ми добреее. Толкова съм щастлива!  yahoo Винаги съм знаела че искам да се омъжа с точно такава рокля! По късно ще ви пусна и снимка. Не съм я поръчала още, но аз имам и доста време, пък и все пак си мисля да погледна в София какво предлагат....
Сега ще ви оставям мили момичета (че и без това доста се олях  blum ),  give_rose за всички и доскоро!
Активен
Anubis
Регистриран

« Отговор #53 -: януари 07, 2009, 13:33:36 »

За кога и за колко гости?

за около 70 за лятото
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: януари 07, 2009, 13:50:51 »

Рисо, честити оператор и фотограф! Коя беше вашата дата? И ние сме се спрели на тях двамата, но ще не сме капарирали.

Anubis, мисля, че Кипариса ще ви хареса. На нас ни го препоръчваха горещо и от сватбената агенция, и DJ-я.Там са много коректни, но за нас е малък. Тифани също е много хубав ресторант, но не знам как са на сватби.
Активен
Katia84
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #55 -: януари 07, 2009, 15:22:42 »

Честита Нова Година на всички! Бъдете много влюбени, обичани и нека имате само хубави емоции през 2009та!
Честит нов дом на Рали-надявам се, че сте се преместили успешно и ви пожелавам семейна хармония и детски усмивки!  girl_wink
Ние сме си запазили ресторанта на Марица Изток за 13.06.2009 (първо бяхме избрали 06.06.2009, но се оказа Задушница) и съм се уговорила за украсата с Вили от "Ами сега" (Благодаря на всички, които я препоръчват-наистина е много сладка и нямам никакво съмнение, че ще се справи отлично). DJят, камерата и фотографът са ни от Велико Търново, тъй като наши роднини имат сватбени салони и агенция там.
Не знам коя църква да избера-Св. Никола е най-близо до Съвета, но пък е някак тъмна, а не ми се иска да тичаме из целия град.

Много се радвам за теб, Роси, че си си избрала рокля-аз изобщо не знам какво искам и сигурно ще трябва доста да обикалям.
А относно въпроса на Anubis аз също съм чувала, че в Кипарис са много коректни и е хубаво (ние се спряхме на Марица Изток, тъй като ми се струва удобно за настаняване на гостите от София, които на нашата сватба ще преобладават).
До скоро на всички!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: януари 07, 2009, 15:26:13 »

Роси - честито!!!!
хайде, чакаме снимките с нетърпение!!
Лети е страхотна - да, това май няма смисъл да се казва повече, очевадно всички сме на едно мнение за нея smile  Bravo good
Катя - благодаря ти, но за съжаление още имаме проблеми с разрешителните и си чакаме, не сме влезнали още..., сега избирам остатъка от мебелите.
хайде момичета публикувайте някоя снимка да се "запознаем" smile
Активен
rosi09
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: януари 07, 2009, 17:10:27 »

Слушам и изпълнявам!
ето снимките: (само първо предупреждавам, че са правени с телефон, беше студено и съм с боди, т.е. ръкавите не ги забелязвайте, а и на живо и с малко грим съм една идея по-Убава  blum )

Някой питаше за датата ни: 25.07.2009г.

А относно църквата, ние сме се спрели на "Св. Димитър" - аз живея на близо и по всякакви поводи все там сме ходили, а семейството на Стефан не са много вярващи и нямаха претенции...

Сега и аз  имам въпросче към всички, моито са били в ресторанта на Тец-а - По колко човека сте се събирали и как да натъпчем 200 броя??? Само това ни е грижата, всичко друго се нареди без проблеми, но с тия списъци вече ми иде да си оскубя косата! GROAN
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: януари 07, 2009, 17:15:52 »

Ихааааааа, голямо оживление настъпило тук! Браво, браво!  Bravo

Хайде за много години и от мен! smile Честито на новите булки, ще помагаме с каквото можем!

Роси, роклята е страхотна, принцеска!!! Точно такива обичам! Важното е да ти хареса от пръв поглед, тогава няма съмнения, че е твоята рокля!  good

Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: януари 07, 2009, 19:17:39 »

Rosi -   и на мен много ми хареса роклята ти!
Направо си като принцеса с нея  Girl_hide  girl_wink
А като добавиш и було,...лелеее, ! Страхотно!
А ти , между другото ще имаш ли було, или не си решила още?
Maйче, как е бебо? smile Расте ли?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: