Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:47:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 149028 пъти)

Rossita
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: октомври 30, 2008, 10:54:09 »

Здравейте и от мен.
И аз така мисля, tea_75. Wink Аз също мисля да си сложа в хола една голяма снимка от нашата сватба.  Bravo
Затова и с нетърпение чакам снимките да станат. А вашата сватба кога е? smile
« Последна редакция: октомври 30, 2008, 11:43:54 от Rossita » Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: октомври 30, 2008, 20:45:10 »

сватбеното тържество ще е предполагам август. не сме уточнили датата още, че чакаме няколко други подробности преди да кажем точно кога. а за снимка в хола съм твърдо с вдигнати ръце за идеята. good
Активен
Katia84
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #17 -: ноември 10, 2008, 10:43:26 »

Здравейте, момичета! Аз съвсем не пиша, но чета доста активно  smile  Без много много да му умуваме си запазихме ресторанта на Марица Изток за 06.06.2009 г. за вечерна сватба, която ако ми позволят ми се иска да започне по-рано-към 18 часа. И сега ми изниква следният въпрос - украсата ми ще е или от Стелина, или от "Ами сега" и се притеснявам, че ще си я съберат рано-рано, а на мен много ми се иска да останем до по-късно. Моля ви, споделете как беше при вас, тъй като с агенциите ще се срещам след нова година (до края на годината ми е доста напечено на работа и не знам кога ще се прибирам към Стара Загора). Поздрави и успешна седмица на всички!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: ноември 10, 2008, 13:55:56 »

здрасти Катя smile

по-добре си запази датата, защото след нова година може и да нямаш избор на агенция  blush
ние останахме до 5 без нещо в ресторанта и украсата беше до края, към 4:30 някъде сватбената ни агентка ни пита дали може да започнат да си събират украсата, защото бяха останали съвсем малко гости и ние казахме да. - това става въпрос за ами сега, за другата нямам инфо.
дано да съм била полезна smile успех с подготовката!!! give_rose
Активен
Valka_79
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: ноември 17, 2008, 12:36:09 »

Здрасти Katia84!
За също съм от тези дето четат повече отколкото пишат smile.
Ще си позволя да изкажа мнението си на една вече бивша булка, тъй като нашата сватба беше на 1.11.2008г. в гр.Трявна.
От Стара Загора съм, но с мъжът ми живеем в Бургас от 3 години. За сватбата си искахме нещо по-нестандартно, затова решихме да ползваме агенция, тъй като и времето ни беше доста ограничено, а и тичането е не малко. След като обиколихме достатъчно такива в Бургас и Стара Загора се спряхме на "Ами Сега". За мен те се номер 1, с тяхна помощ сватбата ни стана една сбъдната мечта!
Помогнаха ми в избора на поканите, украсата, подаръчетата за гостите,изработиха ни украсата на сватбените чаши и шампанското, закичките за гостите и бутониерите за кумувете и родителите.... и още куп неща.Сватбата ни беше в оранжево и бяло предвид сезона който си избрахме!
А относно украсата не виждам причини да се притесняваш, при нас уговорката с ресторанта беше до 2:30ч а купона продължи до 3:30ч., чак след това беше прибрана украсата.
Активен
Katia84
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #20 -: ноември 17, 2008, 16:38:03 »

Благодаря ти за информацията Valka  smile Ще се свържа с агенцията веднага щом се прибера в Стара Загора (това няма да е преди Никулден, дано да не е късно). Аз се притесних, защото си спомням как на сватбата на сестра ми от Стелина прибраха декорацията към 12 часа, а много ми се иска да поостанем до късничко и си мисля, че няма да е приятно ако събират, докато гостите ни са там.
Поздрави и лека вечер на всички!
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: ноември 17, 2008, 17:59:34 »

мимичета, може и да сте сложили някъде адреса на тези агенции, но може ли да ви помиля отново за адресите им.
колко време на пред трябва да се обадите?
питам защото не съм в страната. ще правим сватбата в стара загора, а аз не съм от там.  за това ме интерисуват подробности. благодаря за помоща предварително.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: ноември 18, 2008, 11:46:02 »

според мен е време да се свържеш с агенция. По мои наблюденията датите за качествените организатори свършват доста бързо, така че давай смело!
на Ами сега можеш да пишеш или да се обадиш - ще ти пратя на лични.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: ноември 18, 2008, 18:08:56 »

Боже, момичета като чета за това прибиране на украсата и направо  crazy

Съжалявам, че една бургазлийка се намесва в старозагорската ви темичка, но случайно прочетох притесненията ви за прибирането на украсата и се хванах за главата!
Милото нали има фирма за фойерверки и разни украски (не е точно сватбена агенция) и никога не съм го виждала да прибира украсата или техниката (примерно за фойерверките на 1-вия сватбен танц или за дъжда от балони, дето се изсипва над главите на младоженците) преди да е свършила сватбата.
Ако ще й в 3 ч отива да си прибира нещата или на другия ден в 06 часа, но никога не си позволява подобни неща.
Обикновено се уговаря с ди джея да му звънне като види, че сватбата е към края си и тогава отива или се уговаря нещо с ресторанта. Даже един път не сварил навреме и персонала на ресторанта след края на сватбата му изхвърлили някакви технически приспособления в казана, защото мислели, че не трябват  girl_impossible А те бяха бая скъпи.  Но въпреки всичко не си е променил мисленето и не смята, че е редно, докато хората празнуват, ти да ходиш да си прибираш реквизита  good

Та аз подобна агенция направо бих я отписала, ако ще да са им невероятни украсите.  girl_impossible
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: ноември 19, 2008, 15:49:00 »

Kiksi, ама ние тука пишем, че тази агенция не е такава и че чака докато си тръгнат гостите...
не разбирам защо е такъв коментара ти..
момичета явно няма сега активни булки..., нещо застой ми се струва..
въпреки че аз на 3 сватби ще ходим догодина...  yahoo
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: ноември 19, 2008, 23:41:37 »

Roshko , съжалявам, но не си ме разбрала правилно  give_rose
Коментарът ми не е конкретно по адрес на агенцията, която коментирате. За нея разбрах, че няма страшно.  good
А просто израз на възмущение, че съществува и подобно явление агенцията да си прибира украсата преди края на сватбата (пак уточнявам, че не визирам конкретно нито тази, нито която и да е агенцияdiablo
Честно, написах го, защото не бях чувала подобно нещо да се случва и се учудих, че една булка може да има подобни опасения за сватбения си ден  crazy Никога не съм чувала агенция, която да прибира украсата си по-рано и просто изразих възмущение, че подобно нещо може да се случва  diablo
Съжалявам, че съм била разбрана неправилно ;(
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: ноември 20, 2008, 00:53:43 »

в активно приготовление сме и даже се свързах с агенцията. само където още не съм на ясно кой ресторант да изберем, нали не съм от града и не живеем в БГ съм "жива мъка". предложения? вие къде правихте вашите сватби?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: ноември 20, 2008, 10:34:30 »

кикси - извинявам се и аз, че не съм те разбрала, уж чета ама ... blush
аз съм блонди smile blum  danceg
теа_75 - кажи първо какви да си представите за ресторант, колко гости и т.н. и тогава можем да дадем идеи.. а защо не питаш сватбената агенция - обади се ан жената и говорете, тя има представа за повече ресторанти отколкото ние... така мисля поне..
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: ноември 21, 2008, 13:03:12 »

...... обади се ан жената и говорете, тя има представа за повече ресторанти отколкото ние... така мисля поне..
свързах се с жената, която наистина се оказа много мила и поздравява всики булки от Ст. Загора. аз споменах от къде се насочих към нейната агенция. разменихме няколко майла и сега съм в позиция на изчакване от страната на съпруга ми за броя на гостите, които те плануват да си поканят. лично аз мисля да не правим някаква огроман сватба. най много 70 човека.
 :offtopic:това огранизиране на подобно мероприятие не било толкова лесно, особено когато не си от града и в страната.  girl_impossible
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: декември 11, 2008, 09:44:00 »

eeххооо! тая темичка май позаспа малко?!
Аз да я побутна, като се похваля, че вече имам пръстен!!! А малко от преди да имам пръстен имаме и датичка, запазен час за гражданското и ресторааант!
Пръстена е точно такъв, какъвто съм си го представяла винаги. Не мога да повярвам че милото го е избрал...  Wink    и   
Датата е 25.07.2009г!  danceg
Ресторантът - Марица Изток на Баните smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: