Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 14:50:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Защо ви обичам?
Страници: [
1
]
2
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Защо ви обичам? (Прочетена 10081 пъти)
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
Защо ви обичам?
«
-:
октомври 02, 2008, 12:24:41 »
Милички дами...
Дано няма сърдити за темата..и не я приемете като нещо излишно или странно...
Пускам я, защото искам да ви кажа на всичките нещо..и ако искате...и вие да споделите мнението си тук...
Искам да ви кажа, че не съм мислела, че мога да чувствам близки хора, които не съм и виждала още...а сега не пропускам ден да седна и да видя какво става с всяка от вас. Не съм мислела, че мога така да си споделям с толкова много прекрасни приятелки, и да получавам такива ценни съвети от тях..
Възхищавам ви се, защото сте умни, стойностни хора и с безброй интереси, мили и прекрасни..и ви казвам, макар че малко се притеснявам да не звучи детско и наивно, че много си ви обичам всичките!
Защо ли? Защото сте уникални и съм безкрайно щастлива, че мога да си говоря с вас ..макар и зад екрана на монитора!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
Отг: Защо ви обичам?
«
Отговор #1 -:
октомври 02, 2008, 12:46:19 »
Ех, че хубава тема. Сега на спокойствие ще мога, разтопена от удоволствие, да кажа и аз, че усещането, че имам приятели не ме е напуснало откакто съм тук. И че форумът е тайното ми средство за релакс всеки ден..И че това бебче, което е пуснало тази тема заслужава една хубава прегръдка за умната идея
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #2 -:
октомври 02, 2008, 17:41:34 »
Подкрепям с двете си ръце казаното от
beb4eto_na_me4o
и
Denitsa
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3 -:
октомври 03, 2008, 14:33:56 »
Браво beb4eto_na_me4o страхотна тема. Тук всеки може да споделя как чувства момичетата от форума. Аз също намрих тук приятелки смея да ги нарека , които не сум вийдала н ги чувствам много близки и всеки ден си пищем как сме , как е минал деня ни и други интересни нещица. Хайде споделяйте момичета кокичета
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #4 -:
октомври 03, 2008, 15:04:38 »
Аз също намерих много позитивни емоции и подкрепа в този форум, както по време на подготовката на сватбата, така и през бременността ми...
Благодаря на всички момичета. Вие сте страхотни събеседници и не пропускам ден без да вляза във форума дори за малко
Активен
dreamland
Любопитен
«
Отговор #5 -:
октомври 10, 2008, 17:55:52 »
Поздравления за страхотната темичка!
Аз съм от скоро тук, но все пак ви "познавам", тъй като чета от давна. Възхищаван ви се на всички, колко сте мили и отзивчиви. Тук наистина могат да се срещнат страхотни приятели!
Поздравявам ви и ви желая много щастие
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #6 -:
октомври 13, 2008, 13:01:57 »
И аз да си кажа :Pиде ми направо да
.Посещавала съм много сайтове,но някакси нещо все им липсваше ,сигурно е било от хората които го посещават или от обсъжданите теми,незнам,но безкрайно съм щастлива ,че намерих този брилянтен ФОРУМ и вас момичета,с ръка на сърце мога да кажа,че тук прекарвам 50% от моят ден
и никога не ми е омръзвало,да се разхождам по темичките,да чета уникалните ви коментари,да се забавлявам ,да си похапвам и да си пийвам кафенце,макар и виртуално
.Моята молба към вас организатори,благодаря ви че сте се сетили за организирането на този безценен сайт
,а на вас форумки бъдете все така себе си и никога не се променяйте и дано да бъдем все така съпричастни към радостните мигове на всяка от нас!!!!!!!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #7 -:
октомври 13, 2008, 14:18:25 »
Айде и аз да съм на всяко гърне мерудия
Радвам се че го има този форум и вас момичета. Мисля че Дени някъде нагоре е споменала, тук е най чудесното място за релакс. Бих добавила и за получаване на ценни съвети. Преди блуждаех из разни други форуми, но си имаше оформени колективи, които не допускаха външни хора и аз все се чувтсвах излишна. В този форум мацките ветерани ме приеха много топло, никога не пренебрегнаха мой въпрос за каквото и да става дума /дори понякога въпроса да е глупав никой не се е родил научен в крайна сметка/
Радвам се че ви има, благодаря че сте такива каквито сте
Активен
radinka
Сватбар
Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности
«
Отговор #8 -:
октомври 13, 2008, 18:33:12 »
момичета за мен има само ена истина,ако го нямаше форума щях да се побаркам от скука
испания не ми действа много добре,но засметка на това форума ми едно от любимите занимания.Тук получих много голяма помощ за подготовката на сватбата и много други отговори.Радвам се че го има този форум и вас момичета
мога да продалжа да пиша с часове :judges:но истината е че е страхотен,дано да продалжи завинаги така
«
Последна редакция: октомври 13, 2008, 18:35:01 от radinka
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #9 -:
октомври 13, 2008, 20:53:50 »
Обичам Ви защото сте част от моя живот.Вие сте тези с които сутрин си пия кафето и всеки ден бързам да ви погледна какво сте писали независимо колко малко време имам.Тука намерих много приятели и много положителни емоции.Наистина форума ни е страхотен и дано винаи остане такъв.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #10 -:
октомври 15, 2008, 00:11:26 »
Обичам ви заштото свикнах с вас...заштото първата ми работа като дойда на работа е да погледна как са наштата във форума...заштото сте толкова учтиви и отзивчиви и мили...
Обичам ви заштото тука в тая чужбина приятелки нямам...и няма с кой да си споделям каквото и да било...но вас си ви чувствам като такива и се радвам че ви има
АЗ ВИ ОБИчАМ...ОБИчАЙТЕ СЕ И ВИЕ...
«
Последна редакция: януари 04, 2009, 00:49:39 от maria_lakova
»
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #11 -:
декември 04, 2008, 14:15:02 »
Цитат на: gucci в октомври 13, 2008, 20:53:50
Обичам Ви защото сте част от моя живот.Вие сте тези с които сутрин си пия кафето и всеки ден бързам да ви погледна какво сте писали независимо колко малко време имам.Тука намерих много приятели и много положителни емоции.Наистина форума ни е страхотен и дано винаи остане такъв.
Същото е и при мен и нямам какво да добавя!!!
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #12 -:
декември 04, 2008, 14:25:36 »
Обичам ви защото сте моите сродни души!
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #13 -:
декември 04, 2008, 14:33:49 »
Защо ви обичам ли......... защото вендага щом стана вързам да вляза и да видя какво съм пропуснала вълнувам се за всички теми за всички форумки за всички мнения и..........
Ето за това ви ОБИЧАМ
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #14 -:
декември 04, 2008, 16:14:55 »
Обичам ви, защото сте приятелки, защото научих много от вас. Затова рано сутрин влизам и чета всичко, което сте написали. Радвам се, че ме приемате за една от вас.
Активен
Страници: [
1
]
2
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>