Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 22:08:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите 5
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите 5 (Прочетена 164878 пъти)
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Отг: Клуб на бебеправещите 5
«
Отговор #45 -:
октомври 06, 2008, 12:58:59 »
Bulechka ...честно ли? Страхувам се от това което може да покаже теста, лошото е че и от една и от две чертички ме е страх. Честно тъпо е за обяснение, но.... де да знам, не е планувано, но ако се е случило...ох....странно ми, в момента дори сигурно пиша адски тъпо и неразбираемо. В момента си внушавам че е много вероятно да станем трима, в същото време пред хората твърдя колко много неискам сега да имаме бебе! Иии разбираш ли сама се навивам ту в едната, ту в другата крайност и всеки път вярвам в това, коеот ми изнся. Един тест би ме свалил на Земята и би ми показал нещо категорично....и ще убие една от двете ми "лъжи", с които залъгвам себе си и хората около мен!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #46 -:
октомври 06, 2008, 13:38:50 »
И аз като Танчето мисля, че е добре да си направиш тест. Поне ще знаеш каква е причината. Дори и да не е плануване бебето идва тогава когато му е писано. Успех в узнаването на истината.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #47 -:
октомври 06, 2008, 14:25:26 »
Момичета имам едно питане :)понеже утре с м на изследвания за хормони , а съм мако настинала и пия едни хапчета - та дали тези хапчет ще дадът отражение върхурезултат на хормоналните изследвания . Как мислите сладурани мои
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #48 -:
октомври 06, 2008, 14:30:20 »
Говори с лекарката си.Зависи от хапчетата.Само да ти кажа за хормоните че е на гладно всичко и без кафета чайове и т.н.Дори водата не трябва да е в големи количества.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #49 -:
октомври 06, 2008, 14:37:47 »
Лошото е че лекарката е в отпускаи незнам какво да правя, а хапчетата не са антиботик а за пресичане на настинка казват се Isoprinosine.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #50 -:
октомври 06, 2008, 14:41:43 »
Звънни и на мобилния не се притеснявай тя за това е лекар да е на разположение.Мога да ти дам ако искаш телефона на моята да я питаш.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
октомври 06, 2008, 16:02:44 »
gucci радвам се че при теб нещата се нареждат
Gergancheto, направи си един тест
Успех, момичета,дано скоро се похвалите!
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #52 -:
октомври 06, 2008, 16:13:59 »
Момичета, търпение му е майката, а също и редовни опити
Аз съм пила Дуфастон за регулиране на цикъла и не ми повлия по никакъв начин на теглото, но явно при различните хора действа по различен начин. (Лекарят ми каза за Дуфастона, че ще ми го предпише пак, когато реша да забременявам
) И пак обратно на вас, на мен билковите таблетки не ми помогнаха. Но все пак става дума за различен проблем.
Активен
Вероника
«
Отговор #53 -:
октомври 06, 2008, 16:24:41 »
Moмичета ето ме и мен
Аз както писах преди временно се отписвам ама това не ми пречи да ви наглеждам и да ви изпращам повече позитивизън - Успех и скоро в другите темички да ходите.
Аз искам само да се пооплача, че вече седмица съм и на противозачатъчни по предписание
След злополучната бременност предния месец и след като ми дойде МЦ всичко уж се нареждаше.
След като ми свърши обаче почна пак едно кафяво - с две думи кръв ама много малко количесто, която като си взаимодействала с ..... (незнам си кво) и изглеждала кафява, после взе да червенее и така - взех да си кървя извънменструално. Ходих тук пак при доки - тя ме прегледа всякак и каза, че няма видима причина - незнам защо не ми изследва хормоните
ЧХГ ми пада ама още го имаше около 130 беше преди 1 седмица. Така тя ми изписа противозачатъчни - Ясмин, за да спре. Да ама още си цапам. Та така... добре съм си уж - мисля 3 месеца да ги пия тия хапчета и без това трябва да се пазим толкова време.
Сега съм кълбо от хормони и чувства - ей такава не съм била, реве ми се на някой реклами или някакви нищожни сценки - мъжа ми само ми се смее - ужас, ама хич не му е смешно като се развихря и ме удари другата крайност
Та така, надявам се след 3 месеца да съм си ОК и всичко да стане както трябва.
Друго пък което ме стресира е косопадът ми - ужас, казвам ви няма такъв косопад - това е следствие от инжекциите. Сега искам не искам ще се подстрижа -а аз исках оше по-дълга да ми стане косата -ама какво да се прави - ще избарам някоя друга прическа.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #54 -:
октомври 06, 2008, 16:57:45 »
Ох звъня на лекарката да я питам дали да си правя изследванията въпреки хапчетата които пия, ама телефона и е изключен и незнам какво да правя. Какво ще ме посъветвате момичета
Активен
Вероника
«
Отговор #55 -:
октомври 06, 2008, 17:10:01 »
Роди, къде ще правиш изследванията?
Кой ти ги насрочи?
Като идеш трябва да кажеш какво взимаш.
Активен
tonitta
«
Отговор #56 -:
октомври 07, 2008, 07:19:35 »
Роди аз чак сега виждам терзанията ти и може и да е късно,но когато аз трябваше да си правя хормоналните изследвания бях болна и на антибиотик и лекарката ми каза,че няма проблем :girl_wink:Така че при теб пък съвсем не виждам проблем,по-вредното за хормоналните е да си нервна и притеснена-това оказва много по-голямо влияние на хормоните,а не химията :girl_wink:Да не говорим,че изследвания направени само веднъж не са окончателни,ако има съмнения за някакъв проблем обикновено те карат да ги повториш няколко последователни месеца за да се проследи движението на хормоните,а и да се отхвърли вероятността отклоненията да са били инцидентни за съответния месец само...
Вероника тези настроения са напълно нормални-та ти си кълбо от хормони и смесени чувства в момента-веднъж заради случилото се и втори път заради ясмина...Така че поплачи се на воля и гледай да занимаваш съзнанието си с нещо друго и скоро всичко ще е наред,3-те месеца ще минат бързо,а после кой знае...
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #57 -:
октомври 07, 2008, 11:47:16 »
Момичета благодаря за отговорите
аз вси пак отидох и си пуснах изследванията и слетобяд ще ги взема и ще ви пиша какви са резултатите. Аз се консултирах с една мед.сестра и тя каза че не би трябвало да даде отражения хапчето което пия, ама да видим.
Вероника мила гинеколожката ми каа да си ги направя тези изследвания и ми каза в коя лаборатория да отида- бая пари ми взеха за 4 хормона 58 лв. Но понейе бележката беше за тази лаборатория не посмях да отида на друга, но а в бъдеще маи ще ходя на лабораторията която ми каза Тони там са по евтини изследванията. Ама нали знаете пустии страх да не каже псле защо на друга лаборатория съм ходила и се набутах ама здраве да е
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #58 -:
октомври 07, 2008, 12:04:09 »
Роди, сигурна съм, че всичко ще е наред с изследванията. Чакам да кажеш. И аз като си правих изследванията ми излязоха някъде около 50 или 53лв.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #59 -:
октомври 07, 2008, 12:05:48 »
Ми те горе долу токлкова щяхада ми излязат в другата лабораторияза която Тони ми каза ама аз дадох тук 58лв. ПОсле ще пиша какви са резултатите
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
29