Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:43:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите 5  (Прочетена 164883 пъти)

radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: октомври 03, 2008, 21:57:47 »

Момичета не се отчайвайте и се опитайте да мислите по позитивно.Ако толкова се притеснявате отидете на лекар направете си изследвания на вас и на мъжа ви.Така ще разберете че наистина няма никаква причина да се притеснявате за чисто физиологически проблеми.Така че горе главите спрете да го мислите и най малкото следете си овулацията правете секс и нещата ще станат ако не този другия или по другия месец все някога ще станат.Всеки организъм е различен и нещата се случват по различно време.
Аз вчера бях на лекар и нещата са нормални единственото което имам е течение и леко възпаление поради факта че съм болна от грип и това се отразява естествено не само на гърлото ми но след като си ицпия хапченцата всичко вече ще е наред.
Недейте да си мислите неща и да се самонавивате че имате някакви проблеми.Колко от вас са ходили на лекар и се установило че има проблем.Предполагам николко.И въпреки това защото не става еди колко си месеци вие решихте че има проблем и така си вредите.Надявам се да не се засегнете от поста ми но искам да ви кажа да се стегнете да спрете да мислите за нещата и просто да чакате.

Аз подкрепям напълно на мнението на gucci good good good Bravo Bravo Bravo
от извесно време спрях да мисле за бебе-не че не го искам,но като ме посещаваше лелката напрово изпадах в шок GROAN Плачещо момиче  cray- и така и на милото му ставаше адски гадно crazy.Все пак съм на 23г каде ще му излезне  края ,ако продължа да  се отчайвам angry.Реших че трябва да спра да се измъчвам-когато стане тогава.Е успех на всички  give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: октомври 03, 2008, 22:06:56 от radinka » Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: октомври 04, 2008, 09:47:00 »

Gucciнапълно те подкрепям за поста give_rose,така си е аз мисля сега да отида тея дни на лекар,да видя как съм ,а също така снощи подхвърлих и на милото да отидем двамата ,та да спрем да се притесняваме и да се чудим в кого е "вината"въпреки,че аз съм го казвала и друг път че единствената причина е че съм с обърната матка и ставало малко по-бавно ,а и да си призная правим малко по-рядко секс отколкото трябва blush.Аз съм сигурна ,че нямаме никакъв проблем,но искам да отидем на профилактичен преглед.Благодаря ви все пак за разбирането,а и аз като radinkaсъм все още на 23 г.и няма защо да се шашкам отсега Girl_hide.Успех на всички
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: октомври 04, 2008, 09:48:19 »

момичета здравейте пак аз ви пиша с моите притеснения и опасения.  blum . знам че многократно се е писало тук за момичета които са имали зацапване, чела съм и информация из интернет за това, но ето че когато човек се сблъска с това нещо лице в лице му идва нанагоре ако мога така да се изразя. исках да ви попитам вие какво мислите... днес се чувствам някак странно боли ме високо горе корема ( все едно е стомаха), отидох до тоалетна видях че имам лека зацапване.. рано е още за тестове защото по принцп трябва да ми дойде на 15. възможно ли е да съм бременна.. извинявам се още веднъж ако ставам банална и нахална с моите въпроси
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: октомври 04, 2008, 18:47:53 »

Аз оставам този месец в клуба. Явно след противозачатъчните датата на овулация малко е объркана и не сме имали контакти, когатое трябвало. Единственото ми притеснение е пак да не стане спонтанен аборт, както преди, само защото прогестерна ми е нисък.. cray
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: октомври 04, 2008, 20:07:03 »

няма да се шашкаш мирка другия месец с пална пара
пиеш ли хапчета за този хормон
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: октомври 04, 2008, 20:23:01 »

мирка, моя прогестерон също е нисък и ми изписаха Дуфастон. Ти пиеш ли нещо за регулиране? И без тъжни мисли, продължавай смело на пред. аз също съм минала по твоя път, но не се отказвам да вярвам.  good
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: октомври 04, 2008, 23:07:33 »

Ами да си призная  blush не съм ходила на лекар от февруари. Сега съм на билки от един месец и искам да видя те как ще помогнат. А от тоя Дуфастон преди 2 години качих 15 кг , които наполовина свалих , а останалите мъча. Лошото на Дуфастона е ,че при мен предизвиква неуписуем глад за сладко и изяждам по 3 шоколада, 3 сникарса и незнам още какво на ден. Нещо , което е нетипично за мен. Аз изяждам по1 - 2 парчета шоколад и това е достатъчно за цяла седмица.
Миналият месец почнах да се мажа с прогестеронов крем, от който нямаше странични ефекти. Но явно нивото на прогестерона не е се променило много, защото пак имах преди цикъл зацапване. До колкото знам за да се задържи плода нивото на прогестерона не трябва да е ниско. Ако някой е ползвал билки , които по естествен начин стиму;ират производството на този хормон, ще бъда много, ама много благодарна да го сподели с мен.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: октомври 05, 2008, 09:30:47 »

Мири не се трявожи всичко другия път ще е наред. Амо работете здраво и другия месец да се пресестиш в другата тема.
Аз отпадам за този месец, оята гадна лелка вчера доиде и то с пална сила- таково чудо не сам имала до сега , напражо се сковах неможех да си мрадна ни ръце ни крака. а руцете ми едно странни пози заеха много се изплаших cray cray cray
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: октомври 05, 2008, 11:11:40 »

Роди, да не е от лекарствата, които лекарката ти е изписала. Сега как си?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: октомври 05, 2008, 11:58:54 »

Мири разбиерам те за Дуфастона и аз много качвам от него около 10 кг и още се боря с тях.По принцип аз съм пила едни билки два месеца и нещата бяха по добре ама дали е от тях или не не мога да ти кажа.На лични ще ти дам инфо.Мири мила нормално е като спреш противозачатъчните овулацията и цикъла първите два месеца да не са много в ред на после ще се оправят нещата.

Роди това не е нормално мила посети лекар задължително.Ти какви лекарства пиеш сега.

Аз да ви кажа съм щастлива че нямам кисти вече и че нещата са се синхронизирали ама имам чувството че това че се поуспокойх изигра голямо значение.

ilkata зацапването може да се дължи на много неща едно от които е и бременност.Ако се притесняваш посети лекар или просто изчакай да видиш какво ще стане този месец с цикъла ти.Не всяко зацапване значи бременност и имплантиране.

Мацки само да ви споделя че Дуфастона може и да подтиска късна овулация да знаете.
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: октомври 05, 2008, 16:29:11 »

Роди, благодаря за окуражителните думи и на теб пожелавам съвсемскоро да се преместиш в друга темичка.

Мила Гучи, радвам се ,че при теб нещата се регулират. Да не би билките, за които говориш са "Матрика"? Майка ми ги изпрати одавана, но аз започнах да гипия преди месец. Снощи се рових из нета за информацияи попаднах на статии, че акупунктурата помага при жени с поликистоза и проблемно забременяване. Правено е изследване и при 68 % от жените е имало видимо подобрение , не помня обаче колко от тях са забременели. Така че може би си заслужава да опитаме и този метод  smile
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: октомври 05, 2008, 21:08:21 »

Милички за акопонктурата и аз скоро разбрах,че била много полезна за такива проблеми.една колежка не можела да забременее година и половина с второ,а причина не откривали,а тя си знаела,че има нещо ан бъбреците,та накрая тръгнала при един китаец на акопонктура и там хем я успокоили,хем й помогнали много и до месец и нещо резултатът бил на лице!Първо й направили общ преглед и сами установявали слабите и проблемни места на отганизма и действат по тези точки.Така че нищо ен пречи да се пробва и това girl_wink
Успех на всички! give_rose
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: октомври 06, 2008, 12:04:30 »

Моята лелка пък миналия месец никаква я нямаше, но и преди година-две пак ми се случи да ми прескочи цял един месец и затова сега незнам какво да мисля  crazy Струва ми се налудничево само поради тази причина да тичам за тест  crazy Иначе трябваше да ми дойде на 15-20-ти септемви, аз му дадох срок до 1-ви, на първи пък лични ми лекар го нямаше, и утре имам час да видим той какво ще каже, но ми се щеше преди това да чуя и вашето компетентно мнение, за да знам горе доло какво да очаквам. Не ми е лошо, не повръщам, понякога ме понаболва доло ниско корема, но е на кризи, не е постоянна болка  crazy Не се чувствам отпандала, не ме боли глава.....Какво мога да очаквам утре от доки?  smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: октомври 06, 2008, 12:29:02 »

Аз пък да ви кажа вече се поуспокоих и спрях да мисля само за това. Мисля, че така е по-добре, и съм по-спокойна, то си знае кога да дойде
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: октомври 06, 2008, 12:45:44 »

...Какво мога да очаквам утре от доки?  smile

Всичко и нищо!
Аз на твое място щях да съм си направила поне 1 тест!

Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: