Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:17:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Stassi 18.10.2008  (Прочетена 64325 пъти)

BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 11, 2008, 23:38:56 »

Стасииии...страхотни са ти и двата букета...  yahoo браво а с бордото ште станат оште по хубави   yahoo yahoo
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 12, 2008, 08:23:39 »

Аз се сещам за градината на Хоризонт - има изглед към морето.
А кой ще ви снима? Той не ви ли предложи евентуално къде?
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 12, 2008, 15:36:41 »

Stassi, подаръчетата за гостите ви уникални! Bravo Направо нямам думи! give_rose Наистина може да си направите "фабрика за подаръчета"! girl_wink
А твоя букет ще е направо върхът! На мен и така си ми харесва, ама нали съм пристрастна с това лилаво! blum
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 14, 2008, 09:56:36 »

Благодаря ви много момичета.
Наистина в крайна сметка започнах да се замислям дали няма да излезе на печалба да отворим фирма за подаръци smilesmilesmile
Относно снимките - ми той фотографът ни е от Добрич и си мисля че не е много наясно с града. Но в четвъртък ще се видим отново с него и ще стане ясно. Уж каза че доста пъти е идвал да снима в последния момент сватби на негови колеги, които били претрупани от работа, но все пак ще видим...
Днес отивам да си взема роклята - най-после е готова. Страхувам се да не ми е станала много широка girl_impossible, че тия дни нещо нямам голям апетит и се усещам че съм поотслабнала, но sad...Нали сложихме корсет с връзки, а не с цип за тази цел....Ама все пак, притеснението е голямо - нормално. Wink
Та такива работи. Вчера ходихме и до ритуалната зала. Подадохме си успешно документите без излишни главоболия yahoo. После си взехме шампанското, украсената вече сватбена книга (мале, страхотно са я направили  yahoo yahoo yahoo) и една украсена с панделки кошница, в която да събираме пликовете и парите от подаръците.
Днес след обяд съм събрала подкреплението от приятелки да правим късметчетата за хвърляне. Като всичко е готово, ще ги снимам нещата и ще ви ги покажа.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #49 -: октомври 14, 2008, 10:06:13 »

Здравей, Stassi  Wink Малко  Offtopic но сега разгледах снимките ти и установих, че познавам Емо, както и други хора от снимките ви  blush Поздрави го моля те специално от мен!!! Като студентка работих две лета в Лагуна бийч в Албена  smile  Offtopic

Ще следя темата за сватбата ви с интерес и ви пожелавам един вълшебен ден и много щастие, придружено от безгранична любов  любов заедно   give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 14, 2008, 21:38:34 »

Благодаря ти Katitka. Радвам се, че се познавате с Емо - светът е малък, нали...  smile
А иначе момичета днес си взех роклята  yahoo yahoo yahoo danceg danceg banana banana goody goody bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl
Леле, страхотно е станала. И май чак сега като си я взех и осъзнах че ще ставам булка в събота... yahoo.
Иначе си направих и етикети за ракията и виното днес, направих си и късметчетата за хвърляне. При първа възможност всичко ще го снимам и ще ви го покажа, честна скаутска  pleasantry.
Гледах тази вечер прогнозата за времето -  Плачещо момиче hysteric Плачещо момиче - облачно, силен вятър, дъжд. Дано поне да вали след 18.00, че всички снимки да станат хубави и слънчеви...
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 14, 2008, 23:00:57 »

Браво Стасси  bouncinggirl bouncinggirl няма по хубаво от това нештата да вървят както трябва...
вземи се настрой че ште ставаш булка заштото не остана  yahoo  tease yahoo tease
ште чакаме да пуснеш снимки и да видим и роклята и книгата...и ште стискаме много палци времето да е хубаво че ниаче лошо му се пише на това временце  beating

give_rose give_rose give_rose
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 15, 2008, 11:54:38 »

Боже, Стаси, то не останало..след 3 дни ще си госпожааа yahoo..успех и спокоиствие до краяяяя и после едно хубавоооооо разказче за наи наи-щастливия Ви ден в Животаа..
разбрах че си си взела сватбената книга...радвам се че е станала така както си я искала.. Bravo..чакаме снимчици на всичкооооооооо
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 15, 2008, 12:09:23 »

Stassi, нямам търпение да те видя булка! Girl_hide
А за времето не се притеснявай, просто мисли позитивно и ще видиш, че ще имаш една  Sunshine Sunshine Sunshine сватба!!!
Ако случайно имаш време качи снимчици на готовите неща!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 15, 2008, 12:22:20 »

Стаси,

искам да ти пожелая един вълнуващ, незабравим, слънчев и усмихнат сватбен ден!!!!

Малко от раничко, но се страхувам, че ще пропусна ....

успех с последните приготовления!!!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 15, 2008, 19:14:28 »

Стаси, съвсем мъничко остана и до твоя ден  smile Радвам се,че всичко при теб напредва с пълна скорост.
Пожелавам ти много спокойствие последните дни, мнооооооого слънце  Sunshine Sunshine, усмивки и любов. Веселете се на макс. Това е вашия ден  give_rose
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 15, 2008, 23:39:32 »

Сватбаааа Сватбаааа СватбааааStassi ей момиченцеееееее,след два дни ставаш Госпожа  Bravo .Така се радвам че си харесала роклята си и всичко вече е готово(отностно късметчетата най голямото май го е хванал бъдещият Ти мъж  danceg),изпращам Ти много Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine :sunshine:от тук (че май си имат в излишък) за Големият ден и Ти пожелавам той да бъде първият от многото щастливи дни които Ви очакват като семейство,да се насладиш на този така чакан ден,да си мноооого  DANCE banana banana hurrah усмихната щастлива,луда и щура и да си най красивата булка,която не се съмнявам ще бъдеш (за мое съжаление немога да Те видя),ще съм духом с Теб и ще се радвам с Теб миличка  Party time.Наслади се на емоцията  twohearts
 weddingday - да (ми) направиш мноооооого снимки  blum
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 16, 2008, 09:50:14 »

Стаси, подговила си страхотни неща за сватбения ден! Идята за кошничкитее страхотна! Една приятелка подаряваше такива плетени кошнички на сватбата си! Много идеен подарък, браво!!! Bravo Вървиш супер с подготовката. Остават само 2 дни! Как е настроението??? tease Сватбаааа
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 16, 2008, 09:54:25 »

Стаси, извинявай, че не съм ти писала до сега, ама и аз съм голяма блейка! Прочетох всичко, разгледах всичко и искам да ти кажа едно голямо БРАВО! Справила си се блестящо с подготовката. Всичко е много красиво, а подаръчетата са толкова оригинални...
Искам да ти пожелая спокойствие на края и една перфектна сватба! Много да сте щастливи и да прекарате един наистина незабравим ден изпълнен само с положителни емоции!!
 heart heart heart  give_rose  give_rose  give_rose

P.S. Хайде после в темичката за Добрич с впечатленията след сватбата.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 17, 2008, 07:46:31 »

Аз да ти пожелая отсега един страхотен ден утре, с много слънце и много любов и щастие!
Утре е вашия ден, така че изживейте пълноценно всеки миг!
 Good luck Good luck Good luck
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: