Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 14:43:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Stassi 18.10.2008
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Stassi 18.10.2008 (Прочетена 64317 пъти)
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
Отг: Сватбата на Stassi 18.10.2008
«
Отговор #15 -:
септември 30, 2008, 12:01:03 »
За маникюра според мен зависи от това с каква дължина и лак си свикнала по принцип. Ако сложиш по дълга ноктопластика може да не ти е много удобно в началото. Все пак трябва да е нещо по-специално, но от друга страна на мен не ми харесва прекалено претруфаните и "тежки" нокти.
Имаш достатъчно време да пробваш различни варианти.
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #16 -:
септември 30, 2008, 12:33:20 »
Стаси, много ми хареса грима. Иначе за ноктопластика и аз се чудя. Не обичам много дълги нокти, но и моите много се чупят и разслояват и изглежда неприятно. Но наистина, ако не си свикнала с дълги нокти може да ти е малко некомфортно и е по-добре няколко дни по-рано да го свършиш това. И аз не харесвам претруфените неща. Мисля, че е по-добре да няма много рисунки по ноктите.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #17 -:
септември 30, 2008, 18:27:54 »
Благодаря момичета.
И аз си мислех за вариант малко по изчистени нокти с някакъв съвсем загатнат ефект някъде по нокъта, но ненатрапчиво, нежно.
Относно ноктопластиката - все още се колебая, верно има време, така че ще казвам пак по нататък.
Мерси все пак.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #18 -:
септември 30, 2008, 22:07:34 »
За грима страхотен е!
И мен ме гримира Маруся и мога да кажа само едно - изключително съм доволна от грима. Не мръдна през целия ден и не беше толкова силен и натрапчив. Страхотно се справи Маруся!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #19 -:
октомври 03, 2008, 16:40:33 »
Благодаря Дори.
Точно на това и аз се надявам за грима - да не мръдне цял ден. Защото просто си представям с тези емоции, сълзи, смях, целувки, прегръдки. Абе ще има доста предпоставки да се поизтрие, но си мисля че с 1-2 минутки пред огледалцето ще се пооправи положението за да може и последната снимка от вечерта да е перфектна (не че си мисля, че без грим снимките ще са ужасни ама все пак...
)
Момичета да ви се похваля - вчера ходих при декораторката да уточним украсата. Дойдоха ни много свежи идеи и на двете, така че още от понеделник тръгвам по задачи, че трябва да се купи това онова. А иначе декорацията в крайна сметка няма да е супер претрупана - семпло, но стилно. Единствено се колебая за калъфите по столовете на всички гости, защото се оказа че това е разход около 200 лева
, а в нашия случай столовете не са много лоши, така че незнам. Иначе ще използваме нейни покривки - много красиви, снежно бели с бели орнаменти. Ще имаме най-вероятно и балони с хелий и т.н.
Вчера също така се сдобих "почти" със сватбена книга.
Намерих на Метро меню за ресторант, голямо А4, точно цвят бордо, много красиво кожено с орнаменти отгоре а вътре като една много малка папка направено. Сега ми остана да купя листи твърди формат А4, с леко перлен нюанс, които ще сложа вътре и книгата е готова. Намерих един магазин, в който се занимават да украсяват всякакви предмети и се съгласиха за 25 лева да ми украсят със ленти от сатен и органза и да ми декорират с пандели, рози и други елементи две шампански и това "меню - сватбена книга".
Така че и този проблем отпадна почти.
Вчера бях и на втора проба.
Малко остана да се разхлипам като облякох роклята - все съм си мислила че ще я докарат, но след всяка проба излизам с огромна усмивка. Станала е страхотно. А даже още не е съвсем готова. Взех си най-накрая и булото - вече всичко му е наред.
Май засега това съм свършила. В понеделник се прибирам във Варна и се мятам наново да привършвам списъка, че после да имам време за доизкусоряване и релаксация преди Деня
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #20 -:
октомври 03, 2008, 16:57:07 »
Браво
за роклята и за булото радвам се че си се харесала,не си ли прави снимки?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #21 -:
октомври 03, 2008, 21:16:47 »
Ами ако трябва да съм честна съвсем забравих да се снимам
Просто бях на съвсем друга вълна и изключих, а даже си взех фотоапарата и се заканих от вкъщи, че не трябва да забравям да си направя снимки. Но явно ще имам снимки със роклята чак на сватбата.
Или след като си я взема някой ден и ме прихванат лудите
. Ще причакам половинката да я няма, обличам се и ще се наснимам докато запълня паметта на апарата
А булото още другата седмица като се прибера и ще го снимам, но то не е чак толкова специално, няма нищо особенно, освен че е изстрадано и си е моето
.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #22 -:
октомври 05, 2008, 23:10:40 »
Stassi честита темичка с малко закъснение
изглежда всичко върви страхотно по подготовката...и съпроводено с много емоции...
6те чакаме много снимки и то с нетърпение...и 6те бъдем с теб духум
УСПЕХ!!!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #23 -:
октомври 06, 2008, 21:30:29 »
Stassi, радвам се, че така се радваш за роклята си и си така ентусиазирана
сигурна съм,че ще стане добре, а и когато булката е щастлива и сияе, винаги изглежда добре. Според мен булото е задължителен аксесоар за булката (или почти), придава по- завършен и тържествен елемент.
За калъфите- прецени дали наистина са нужни, ако ресторанта е достатъчно хубав и столовете не са някои стари и захабени, може и без тях. Лично мнение, разбира се.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #24 -:
октомври 06, 2008, 22:27:02 »
Честно казано за калъфите все още се колебая.
Сега обаче почнах да мисля вариант да сложа калъфи, а да махна покривките под наем.
Защото със всичко, което си представям че ще има на масата ( салати, безалкохолни, минерална вода, два вида вино - бяло и червено, два вида ракия - сливова и гроздова, евентуално ядки, топки питки
) незнам дали въобще ще се забелязва какъв тип е покривката. А и освен това ще има пръснати листа от рози и кристали, така че май точно покривките ще са тези които ще махна, а калъфите ще останат.
Да ви кажа и какво друго направих днес. Купих си най-сетне жартиер със синьо
, форкети за косата с перли, клонче за косата също само с перли и тюл за късметчетата за хвърляне - останаха ми само бонбонки някакви цветни да намеря и ги почвам. Дадох също така и сватбената книга да се прави, поръчах шампанското и си харесах страхотно колие, но не си го взех (защото съм отвеяна...
). Та утре пак трябва да отида до магазина, за да си го купя.
Ако някой се сети за друг тип бонбонки, освен детска радост, моля ви кажете ми че аз зациклих нещо...
п.с. Ох, днес най-сетне почнах да лепя и сглобявам подаръчетата за гостите. В най-скоро време ще сложа снимка на вече готово да го видите...
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #25 -:
октомври 07, 2008, 10:15:40 »
честита темичка и от мен, с малко закъснение;
пробният ти грим е сходен с моят първи пробен грим!!!
успех с приготовленията!!!
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #26 -:
октомври 07, 2008, 10:37:13 »
Stassi
аз съм за калъфите
,ако се колебаеш покривка или калъфи,определено калъфи с панделки, а и ще имаш пръснати листа и кристали което е достатъчно.
Покажи жартиера,и останалите неща ще се радвам да видим
На мен само това ми остана
колие
,какъв тип е това което си харесала,аз все гледам и нищо подходящо не срещнах,не че много съм обикаляла точно за това но
е нямам и още неща,но са от типа чорапи бельо,все такива дето за 5 мин си ги купувам.А ти с какви ще си?
За бонбонки има в Мола,големия в дясно от входа на 1-я или 2-я етаж като завиеш.Незнам точно къде е магазина понеже Мола не ми е слабост и не съм ходила много там засега! Но има определено,ние взехме от там за късметчетата!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #27 -:
октомври 07, 2008, 10:57:29 »
аз също съм ЗА за калъфите!!!!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #28 -:
октомври 07, 2008, 15:49:35 »
честита темичка и от мен
за бонбонки може да видиш дали ще ти допаднат има едни "bon - i - bon" малки, цветни като сплеснати топчета са. ние такива взехме да сложим към житото дето се хвърля пред църквата.
и аз съм на мнението на kikolina относно калъфите и покривките.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
октомври 08, 2008, 06:29:18 »
Стаси, честита темичка
Поздравявам те за прекрасния вкус който имаш :bravo:Всичките ти неща които видях в галерията ти са просто прекрасни- и моделите рокли, прически, халките, без съмнение ще си една прекрасна булка
С нетърпение очаквам да те видя като булка
Успех в последните приготовления и ти пожелавам сватбения ви ден да бъде безупречен
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
16
Нагоре
Изпечатай