Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:17:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: BIG BROTHER епизод 4  (Прочетена 65662 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: октомври 29, 2008, 22:27:22 »

Еее и тая вечер стана нашето, айде сега силно стиснати палци от всички утре да излезе бай Иван  good
Кикси и на мен най антипатични са ми бай Иван и оная истеричка Виолета пък направо ме изнервя да я гледам, но добавям и Цветан!!!!
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: октомври 29, 2008, 22:30:19 »

да ви кажа момичета и аз не я понасям тази Виолета
абсолютна истеричка
много е глупава горката
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: октомври 29, 2008, 22:37:08 »

Да ви призная хич не ги гледам,предпочитам танците,4-ят сезон е адски скучен,днес малко гледах и на половината не им знам имената.  Offtopic разбрах,че Цецо не се прави и навън е толкова чувствителен и ревящ blum
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: октомври 29, 2008, 23:34:18 »

Влади не е лош, ама нямаше друг по-подходящ за излизане в тази групичка.  good
Хайде, утре бай Иван и после на номинации в понеделник - Виолета и ще сме доволни всичките smile

За Цецо аз не съм и предполагала, че се прави на много чувствителен, винаги съм си мислила, че е искрен, даже много ме трогва, когато видя мъж да плаче  good и не виждам нищо лошо в това, но си промених мнението за него, откакто взе да сервилничи на бай Иван - циника!  diablo
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: октомври 30, 2008, 09:47:30 »

Ооо днес 100% трябва Иван да излезе! beating
Обаче има нещо сбъркано в този сезон! Не забелязвате ли колко са кратки интервютата на участниците в студиото като напуснат къщата? Oh my ... Даже вече и не дават "най-добрите им моменти в къщата"  crazy Oh my ... А и тоя Милен Цветков crazy beating
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: октомври 30, 2008, 09:49:59 »

ако не гледам нова+ няма да им знам и имената, от гости в студиото и прости коментари като тези от предните два дни !!! нещо им куцат предаванията напоследък, повече наблягат на шоуто, а хората искат къщата да гледат

иначе съм за Иван или Наталия да излезнат !!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: октомври 30, 2008, 09:50:22 »

Нещо не им е наред, сигурно следващата седмица ще ги дават. Аз искреннно се смея на Бай Брадър. sarcastic
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: октомври 30, 2008, 09:54:30 »

Момичета, и аз мисля, че не дават почти нищо от къщата, като че ли преди даваха много повече, сега само 3-4 човека и то за по няколко минутки, определено не е най-доброто от всички Биг брадър. А и хората не ме трогват така.  Довечера и аз съм за Иван, но кий знае какво ще реши народа.....
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: октомври 30, 2008, 18:30:10 »

Аз си мисля,че тая вечер ще изгонят Жени. pardon
Бай Иван също не го харесвам,Наталия и Виолета са също анти! angry
Но да видиме по-късно какво ще стане! Wink
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: октомври 30, 2008, 19:18:21 »

Да, тази Виолета наистина е много дразнещ елемент crazy Много и се чудя на акъла и приказките , има и нещо , не е съвсем в час crazy
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: октомври 30, 2008, 23:16:54 »

Уф, най-накрая тоя бай Иван излезе, като го чух как говори срещу Филип и как се подиграва с проблема и мъката му и най-вече го обижда заради това и... girl_impossible направо нямам думи... Oh my ...

Какво се хвали, че имал 3 деца и 4 внука, като че ли голямото геройство е извършил, ако ги е възпитал по собствен образ и подобие, голям "принос" е дал на обществото, няма що.  diablo diablo diablo

Невъзпитан, циничен, арогантен и лукав човек!  diablo diablo diablo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: октомври 31, 2008, 12:26:10 »

Кикси, и аз видях, че Бай Иван говори против Тошко, но не разбрах защо, какъв е този проблем, за когото споменаваш??
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: октомври 31, 2008, 12:30:28 »

Мили, имах предвид, че проблемът е, че Тошко (Филип) и съпругата му не могат да имат деца и ще се подлагат на инвитро.
Той бай Иван не го спомена директно, ама нещо в тоя смисъл - как Господ го бил наказал едва ли не съвсем заслужено, как той си бил видял семето и семето на своето семе, защото имал 3 деца и 4 внука, а пък Филип нищо не можел в това отношение... Ей, такива глупости, ама точно беше удар по проблема на Филип, че не може да има деца. Как може да обиждаш някой за нещо, което не зависи от него, а от Господ, вместо да му съчувстваш. Дори и да не го понасяш, не е това начинът.  diablo diablo diablo
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: октомври 31, 2008, 12:36:29 »

"Тоя ще има деца, аз като родя"

"Знай'ш как мога да го засегна, ама така мога да го засегна, че да го заболи душата, 'щот' той ще умре като катър без история. Аз съм си видял семето и на мойто семе семето съм си видял."

"Той тотално е наказан от Господ вече, така че к'во да се занимавам с нещастници"

Справка: http://www.bigbrother.bg/ - видео "Агресивен"

Ето за тези реплики говорех, псувните и другите обиди са си едно на ръка, но това да се подиграва с проблема на Филип, вече тотално ме вбеси  diablo diablo diablo
« Последна редакция: октомври 31, 2008, 17:14:22 от Kiksi » Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: октомври 31, 2008, 13:33:23 »

дърт дядка, че и бройкаджия го раздава ха ха ха ха - много се радвам , че излезна, ама нацелува Виолета по врата видяхте ли ? а как не му е грях да говори такива неща Филип не ми е ясно, не се знае дали неговото внуче един няма да го застигне този проблем !!!!!  diablo diablo diablo
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: