Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 22:11:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Конкурс "Моята телевизионна сватба"  (Прочетена 51255 пъти)

sweet_anita
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #30 -: септември 30, 2008, 17:14:19 »

Много се радвам за тези, които са одобрени! И ние с половинката участвахме,но до сега никой не ни се е обаждал.А толкова ми се искаше да участваме, дори само на първия кастинг  cray   Конкурса е супер, особено за двойките, които не могат да си позволят да си направят сватба.Поради тази причина се записахме и ние, пък и идеята да покажем любовта си пред цяла България ни се стори много вълнуваща.  heart
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: септември 30, 2008, 17:57:34 »

Жалко Кате днес именно за теб си мислех,без да бях чела темата,че ще е хубаво ако участвате и спечелите pleasantry М*у другото успех на всички мацки,които ще участват Good luck Good luck Good luck Good luck Явно ще е като американското и ще има състезание и накрая победителите ще спечелят сватба по тяхно желание tease
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: октомври 01, 2008, 07:46:49 »

да си призная, и нас ни поканиха..даже се обадиха още онзи ден, нашият кастинг е в петък. и в началото много се зарадвахме, обаче май сега нещо се колебаем. и двамата го искахме главно заради финансовата подкрепа, защото в същата година, в която искаме да се женим, сестричката ми е абитуриентка...на следващата пък е брат ми...и не ми се иска изобщо да товарим с такива разходи родителите ни..да си платим сами сватбата пак не става, защото заплатите ни са далеч от тези, които биха ни го позволили. и все пак сватбата за нас е един такъв свещен момент, толкова личен и не знам, не си представям май навсякъде да има камери и цяла България да ми гледа сватбата...та ние искахме да се съберем само с най-близките ни..без излишна показност.
и сега и двамата сме във велико чудене дали да отидем в петък, или да се обадя да им кажа, че няма да ходим..какво мислите?
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: октомври 01, 2008, 08:56:55 »

Нищо няма да загубите! А повярвай ми на сватбата ще си толкова щастлива и в такава еуфория, че изобщо няма да усетиш присъствието на камери и фотоапарати около теб!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #34 -: октомври 01, 2008, 11:05:54 »

Аз да ви кажа, чета усърдно тези дни темата и... може би защото на мен не стои сватба на главата, но колкото и да отчитам финансовата нужда от такова нещо, то... тук според мен не опира до пари толкова. Ясно е, че батко Слави ще си направи шоуто, ще задава разни неуместни въпроси и ще съсредоточи всичко върху младоженците, но според мен трябва да се отчетат и няколко други неща:

1. На сватбата освен младоженците ще присъстват и още куп гости - приятели, роднини...Ако се оглеждат непрекъснато за камери, искрени ли ще са в емоциите си на събитието?
2. Представям си моята сватба по телевизията - камери, фотографи и то не такива, на които аз ще казвам как да ме снимат, а те на мен ще правят забележки:"Моля, завъртете се така, не този профил, 2 минутии до ефир, усмихнете се всички широко". Нали всяка булка иска сама да "режисира сватбата". Няма ли така някой друг да й отнеме това удоволствие.
3. Сещам се за всички участници, минали през някой организиран от Слави конкурс, там винаги има десетки стилисти, гримьори и други професионалисти, които въпреки цялото ми уважение към тях винаги налагат мнението си, а то не винаги е най-удачното или импонира на хората, на които се налага. Не е просто като да ти кажат: Ето ти толкова хиляди лева, направи сватбата, ние само ще я снимаме. Все си мисля, че ще дават почти задължителни съвети как да мине всичко, как ще е по-удобно за телевизията, което няма как да се избегне след подписан договор.

Бебче, това биха били моите съображения. Разбира се, всеки човек си представя различно нещата, но за мен това просто не е за хора, които се отнасят към сватбата като към уникално лично и интимно събитие. Намесата на всякакви външни хора не може да не повлияе. Друг е въпросът, че има булки, на които точно това им е заветно желание. Въпрос на характер е, мисля аз. 

Макар че сега като се замисля повечко...онова предаване: "Това е животът: Сватбата" беше уникално затрогващо и много съпреживявах. Може би следва да се прецени точно какъв екип го прави това. Останах с впечатлението, че онази режисьорка търси личния момент, а за Слави винаги съм си мислела, че там е някакси по-грубо всичко, по-комерсиално и сензационно, те все търсят пикантното. Може би просто са станали прекалено големи телевизионери и им убягва емоционалното. Знам ли. Така го чувствам аз поне. Успех на всички, които ще участват! Това, че ще снима екипа на Слави, не означава, че няма да рева от радост ако видя наша булка да е избрана.

beb4eto_na_me4o, кажи като вземеш решение. Стискам палци да си доволна smile
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: октомври 01, 2008, 16:22:58 »

Кате жалко, че не можете да участвате.
Вале и бебчето на мечо, а и на всички останали, които са одобрени - успех!
А иначе, и аз не намирам идеята за толкова лоша. Все пак незабравимата сватба е гарантирана.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: октомври 02, 2008, 12:20:22 »

здравейте съкровища мили! ами..ние с милото решихме да не ходим. да, може би ни е било на късмет, че ни поканиха и може би щеше да е хубаво да спечелим и да не дават родителите ни, а и ние, толкова парички за сватбата..обаче и двамата толкова много сме мечтали за този момент..и толкова ни се иска заедно да си го направим...че просто не искаме някой да ни се бърка и да ни казва как да стават нещата..за това..успех на всички други!! целувки!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: октомври 03, 2008, 18:42:21 »

Момичета... спечелихме yahoo...т.е. одобрени сме  , в събота сме на кастинг...стискайте палци danceg
Супер,много се радвам за те?Да не забравиш да пишеш каке минало!Стискаме палци! good
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: октомври 05, 2008, 13:19:23 »

Минахме го кастинга, но резултати чак края на другата седмица, т.е. до тогава ще се свържат с одобрените двойки.Голямо чакане падна .Ние бяхме №44 и яко ни тресеше нервата...но мисля, че горе-долу добре се справихме...Слави ни разпитваше от къде сме, с какво се занимаваме, как сме се запознали... общи приказки.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: октомври 05, 2008, 13:42:14 »

Минахме го кастинга, но резултати чак края на другата седмица, т.е. до тогава ще се свържат с одобрените двойки.Голямо чакане падна .Ние бяхме №44 и яко ни тресеше нервата...но мисля, че горе-долу добре се справихме...Слави ни разпитваше от къде сме, с какво се занимаваме, как сме се запознали... общи приказки.

Супер!Важното е после  да има резултат от това чакане,нали! blum Продължаваме да стискаме палци! Wink
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: октомври 06, 2008, 12:36:01 »

Валка късмет! Дано са ви одобрили!
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #41 -: октомври 06, 2008, 13:32:37 »

valka27  бравооооооо yahoo yahoo yahoo Ще стискам палци за вас  good
Сподели моля те, не ви ли притесни декларацията?
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: октомври 11, 2008, 11:39:05 »

Ами... май не са ни одобрили, защото все още неса се обадили, но поне се видяхме "по телевизора".Има ни в рекламното клипче, където аз казвам:"ние много си се обичаме и много искаме да си се ожениме".Относно декларацията...наистина ни притесни, но все пак я подписахме.Кatika ти откъде знаеш за нея?
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: октомври 12, 2008, 19:56:48 »

Ами... май не са ни одобрили, защото все още неса се обадили, но поне се видяхме "по телевизора".Има ни в рекламното клипче, където аз казвам:"ние много си се обичаме и много искаме да си се ожениме".Относно декларацията...наистина ни притесни, но все пак я подписахме.Кatika ти откъде знаеш за нея?
Ееее,трябва да ви гледам тогава. blum А каква е тази декларация,че ми стана интересно? pardon
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #44 -: октомври 13, 2008, 09:47:21 »

Валка, ние ходихме от любопитство и интерес когато ни извикаха, като мислихме да минем само първи кръг без да очакваме продължение, тъй като така или иначе нямаше да можем да продължим напред във времето за желаните от тях около 3 месеца ... и като прочетохме декларацията и говорихме с жените, които ги приемаха и се консултирахме по някои от точките /Pisetata, не искам да я коментирам декларацията/ се отказахме и от първата среща с екипа на Слави  smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: