Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 01:36:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на smiling rain - 06.09.2008!!!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на smiling rain - 06.09.2008!!! (Прочетена 25239 пъти)
Diavolitsa
Професор
Отг: Сватбата на smiling rain - 06.09.2008!!!
«
Отговор #45 -:
септември 08, 2008, 10:06:06 »
Честито на младото семейство!!! Пожелавам ви всичкото щастие на света. Обичйте се много и се радвайте на семейния живот!
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
«
Отговор #46 -:
септември 08, 2008, 13:23:28 »
Честита сватба , бъдете безкрайно щастливи!
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #47 -:
септември 08, 2008, 13:31:13 »
Честита
пожелавам ви много любов
и щастлив семеен живот
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
септември 08, 2008, 13:53:22 »
ЧЕСТИТА СВАТБА
БЪДЕТЕ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #49 -:
септември 08, 2008, 14:20:44 »
Благодаря ви момичета! За хубавите думи, за пожеланията, за вниманието. Сватбата свърши, а поздравленията и подаръците не свършват!
Имах най-странната сватба, която може да се преживее, но пък нищо не е само лошо или само хубаво.
Всичко тръгна по мед и масло и завърши също така прекрасно, но по средата нещата бяха като на филм от Костурица. Ще ви разказвам след ден два, да ми се уталожат противоречивите преживявания
. Надявам се, че ще мога да си върна чувството за хумор, разсъждавайки отстрани върху събитията. До скоро
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #50 -:
септември 08, 2008, 14:28:15 »
Ей ти се появи!
А снимки?
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #51 -:
септември 08, 2008, 16:30:01 »
Сложих 3 снимчици от приятелските апарати в албума
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #52 -:
септември 08, 2008, 22:03:44 »
smiling rain
, бъдете много щастливи заедно! Много, много хармония и разбирателство в общия ви път!
Аз си мислех, че само моята сватба се обърка...
Мисля, че разбирам как се чувстваш, дори и без да знам точно какво е станало.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
септември 09, 2008, 06:58:38 »
Честито!
Много сте хубави!
Много щастие ви пожелавам и много любов и разбирателство!
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #54 -:
септември 11, 2008, 14:26:41 »
Къде си smiling rain ? И с този никнейм няма как да не погледнеш с чувство за хумор. Каквото и да е провокирало усещанията ти в този ден го приеми с усмивка! Ще чакаме разказчето ти, а снимките са много хубави. Виждам, че си се спряла на естествената ти права коса - стои ти много нежно!
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #55 -:
септември 11, 2008, 17:50:37 »
Здравейте момичета, аз пък съм на работа, точно както и дните преди сватбата
.
Какво да ви разкажа. В петък занесах всички неща в Несебър по предназначение - роклята в хотела, украси и подаръци в ресторанта, нещата за църквата. Украсихме с любимия и брат му ресторанта (чак аз се зарадвах като видях как се получи), последни наставления на сервитьорите, на посрещачите на гостите на другия ден, отговорниците по поставянето на нещата по масите и си тръгнах в 19.30 за Варна. На другия ден всичко по мед и масло - прическата - навреме, букета също, с кумовете тръгнахме от Варна и пътьом говорих отново с "тънките ми места" - тортата и DJ. Бях супер спокойна, с усещането, че просто ще участвам в представление и само трябва да си сложа костюма.
Пристигнахме в хотела по разписание направо и просто не ми се вярваше как се подреждат нещата. Обякох се с помоща на приятелките ми, които ме чакаха там, кумата ме забули три пъти, както е традицията, правихме си снимки и ... тръгнахме за църквата. Влязохме безпрепятствено в "забранения град" с колата, явно заради бялата ми дегизировка. Пред църквата започнаха сътресенията - фотографа се изгуби, кръщенето преди мен се забави с 20 минути - но поне успях да си видя гостите. каква ми беше изненадата когато видях, че ритуалът ще се извършва от друг свещеник. И като почна този човек да вика, сякаш е на къра и гони овцете, да интонира странно ... да вметва забележки непрекъснато на всички - от дякона и помощника му, до кума и хора, направо беше кошмарно. По едно време не можех да се удържа да го слушам без да се смея. А пък аз приемам изключително сериозно обета в църквата! Просто имах чувството че участвам в скрита камера. Оказа се, че човека бил освен това по джапанки и бяло панталонче с навити крачоли, което го има увековечено на снимките
. Както и да е това свърши. Приехме поздравленията и тръгнахме да се снимаме с кумавете из стария Несебър. Тук беше най-хубавата част! Всички ни се радваха, непознати хора ни поздравяваха на различни езици, правеха ни комплименти, викаха ни горчиво или ни ръкопляскаха! Не мога да ви опиша какво е чувството. Да си център на неподправена радост! Това е най-хубавия ни спомен от сватбата!
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #56 -:
септември 11, 2008, 18:01:23 »
След това отидохме в ресторанта. Със заредените маси беше станал още по-красив. Дадох на DJ дисковете с музиката, а той просто си проведе една собствена организация на тържеството. Пропусна танците на младоженеца с майка му и на булката с бащта и, пускаше някакви диви парчета и като захапе един стил и не го пуска, да не говорим че се опитваше да диктува условията и както по-късно разбра е искал пари от хората, които са поръчвали песни - ако не платиш - не пуска парчето! Бяхме се уговорили за прави тракийски хора - той пусна само едно, всичко друго хорца от всички краища на България дето ги играеха максимум 4 човека.
Освен това в ресторанта беше адска жега и всички стопихме по 2 кг.
Нямаше кой да сервира виното, а обяда беше към средата - като видях - както си бях с роклята и заредих няколко маси, та хукнаха след мене да зареждат. Бирата също си стоеше в хладилника и няма кой да я извади по масите, та и с нея се вдигна пушилка. И на финала - тортичките бяха по малко от 0.5см дебели - легнали парчетата едва се виждаха в чиниите.
Оказа се обаче, че хората са се забавлявали, всеки ставал на някаква музика, хапнали, пийнали. Обстановката им харесала. Иначе порциите в ресторанта бяха огромни и много вкусни по свидетелството на всички, но малките неразбории бъркат нещата.
После имаше афтър парти на брега на морето, с питиета, кетъринг, клубна музика и много настроение и танци. Това си беше моята мечта за сватба и стана въпреки, че беше накрая и с част от гостите.
И така - смесени чувства и странни преживявания. Само че сега си давам сметка, че от каквото се страхувах - това ме постигна. На практика "си постелих" случките и това ми е за урок. Отново забравих, че най-важното е това, което ти е в главата и че човек привлича онова, за което мисли и се ангажира с цялото си сърце.
това за сега. Отовам да се видя с форумските булки от варна.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #57 -:
септември 11, 2008, 18:19:51 »
Цитат на: smiling rain в септември 11, 2008, 18:01:23
И така - смесени чувства и странни преживявания. Само че сега си давам сметка, че от каквото се страхувах - това ме постигна. На практика "си постелих" случките и това ми е за урок. Отново забравих, че най-важното е това, което ти е в главата и че човек привлича онова, за което мисли и се ангажира с цялото си сърце.
Не мога да повярвам колко еднакви емоций са донесли сватбите ни, макар и по различен начин. Е, аз преживях разочарованието от моята, и ти не си губи времето в тъгуване. Много е приятно усещането на омъжена жена (ти го знаеш дори и от по-отдавна), така, че се наслаждавай на малките неща и мисли за всичко хубаво, което ви предстой.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #58 -:
септември 11, 2008, 19:02:52 »
Скъпа Smiling rain нали знаеш че точно разминаванията на очакванията ни правят нещата незабравими
Мисля че в търсене къде си, последният път не можах да кажа едно искренно ЧЕСТИТО!
bridal-bouquets-31.jpg
(32.8 KB, 500x332 - видяно 383 пъти.)
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #59 -:
септември 11, 2008, 23:56:43 »
Цитат на: smiling rain в септември 11, 2008, 18:01:23
Само че сега си давам сметка, че от каквото се страхувах - това ме постигна. На практика "си постелих" случките и това ми е за урок. Отново забравих, че най-важното е това, което ти е в главата и че човек привлича онова, за което мисли и се ангажира с цялото си сърце.
това за сега. Отовам да се видя с форумските булки от варна.
Smiling rain колко верни думи... За пореден път се убедих че тайната действа с пълна сила - и аз изпитах същото за моята сватба- седмица преди сватбата ме налегнаха хиляди притеснения, част от които успях да разсея и част от които се случиха
Трябва да се гордееш със себе си защото си намерила ключа към щастието, а за негативите- "Това което не ни убива ни прави по- силни и мърди " Сватбата е миг от живота.... Предстоят ти още толкова много мигове- наслади им се, заедно с хората които цениш и обичаш
П.П. Много красива и стилна булка си била, както и всичко покрай теб
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на smiling rain - 06.09.2008!!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден