Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 15:45:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите 4
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите 4 (Прочетена 154160 пъти)
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
Отг: Клуб на бебеправещите 4
«
Отговор #150 -:
август 27, 2008, 12:59:19 »
Аз не можах да се стърпя и вчера си купих Шуър чек. Направих си теста днес сутринта, 3 дни преди датата на М и ми показа втора бледа черта *crazy*Не знам как да реагирам и ме е страх да се израдвам , заредих се с още два теста и ще пробвам пак в петък ...
Странно мен гърдите не ме болят, оголемили са се , но не ме болят ...
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #151 -:
август 27, 2008, 13:02:31 »
Ами.... такова..... вероятно си
, но изчакай да ти дойде датата и поне още два-три дена след това и тогава направи тест. Иначе честито, ако искаш положителен резултат и успех на следващия тест, маце.....
Активен
Петето
Дива и щастлива.....
«
Отговор #152 -:
август 27, 2008, 13:20:46 »
Luv4e, от мен едно тихо Честито
за мен не е под съмнение.... ще си имаме нова бъдеща мама във форума
Моята втора черта почти не се забелязваше
ще чакаме в петък да кажеш резултатите от втория тест
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #153 -:
август 27, 2008, 14:02:04 »
Хайде Luv4e ще чакаме и ще стискаме пали да кажеш резултата
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #154 -:
август 27, 2008, 15:35:56 »
Благодаря ви момичета, аз още не мога да повярвам, но тайничко се надявам да е истина
Активен
lilsan/Лили
Професор
Любовта е поезията и слънцето на живота!
«
Отговор #155 -:
август 28, 2008, 10:10:35 »
Luv4e
, и от мен имаш едни силно стиснати палци.
На мен снощи ми дойде. Много съм разочарована. Чак пророних една, две сълзи.
Честно да ви кажа вече почвам да се отчайвам. Знам че трябва да съм спокойна и да не го мисля, но не мога.
Активен
max_hym
Ентусиаст
«
Отговор #156 -:
август 28, 2008, 10:23:27 »
ЛилСан, не се отчайвай ... разбирам те напълно, защото аз се чувствам така почти всеки месец май от доста време вече .... и много се ядосвам на причтелките си, които от добри чувства разбира се, ми казват да не мисля все за това, но просто няма как да стане ... да не мислиш за нещо което искаш толкова много. Все си повтарям нов месец нов късмет и силно се надявам скоро и аз да изпитам това хубаво чувство. Прегръщам те миличка и горе главата.
Активен
lilsan/Лили
Професор
«
Отговор #157 -:
август 28, 2008, 11:13:14 »
Много ти благодаря
max_hym
за думите. Много добре ми подействаха. И ние вече почти година опитваме и в началото спокойно приемах факта, че няма резултат от опитите ни. Все си мислех "Няма страшно другият месец 100% ще стане". Е, да ама не. Този път съм безкрайно разочарована, че пак няма бебе. Много ми е тежко, защото многооооо го искам.
Миличка, от сърце ти желая много, много скоро да изпиташ тази радост. И аз те прегращам.
Активен
Kiksi
«
Отговор #158 -:
август 28, 2008, 11:31:28 »
lilsan
, и аз те прегръщам, вярвам силно, че ще стане, сега една от моите приятелки ме зарадва с добра новина след година и половина неуспешни опити, точно когато се беше отчаяла и мислеха да тръгват по изследвания, то взе, че се получи, така че нормално е да ти сане тежко и криво, но важното е и човек да е оптимист и да има вяра!!!
И на мен ми дойде в крайна сметка, след като ви проглуших ушите със странните ми признаци - тези "придърпвания" в корема, зацапване и т.н. се оказа, че всичко е било признаци на ПМС.
Просто странното е, че зацапването започна твърде рано, продължи около седмица и накрая ми дойде на 21 ден при положение, че при мен си е 28-дневен цикъл и изкарах страшно тежка менструация...
Това зацапване плюс другите признаци ме накараха да си мисля, че може да съм бременна + редовно бебеправене
в дните около предполагаемата овулация.
Ама то какво излезе - че щом ми е дошло толкова рано, овулацията не е била тогава, когато съм си мислела при нормален 28-дневен цикъл, а много по-рано...
Честно казано малко съм притеснена от този дълъг период на зацапване и това, че ми дойде на 21-вия ден. Но досега ми се е случвало същото само веднъж - след преживян много сериозен стрес.
Та и сега реших, че може да е това - стрес покрай моята сватба, тази на сестра ми, свръхпреумора, жеги и т.н.
Но все още не съм взела да се шашкам, защото ние не сме суперсериозни с бебеправенето - всеки месец сме на различна вълна, но като цяло не се пазим много-много
, пък каквото стане...
Та затова се чудя и дали все още мястото ми е тук в клуба, но сигурно в скоро време ще започнем по-сериозно с опитите...
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #159 -:
август 28, 2008, 11:43:27 »
Момичета имам чувството, че ще ми дойде ..
От сутринта ме боли така корема , точно както преди да ми дойде...
Ама днес сутринта пак си направих тайно от милото тест и пак бледа чертичка се виждаше.Много е изнервящо това чакане , искам вече да разбера има ли бебе , пък и събота ми е моминското парти, а честно казано хич не ми е до това сега
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #160 -:
август 28, 2008, 11:44:25 »
Ох мили lilsan и Kiksi моля ви не се отчайвате зайте че все някога ще стане и тогава щастието ви ще е още по силно. И при нас вече 7 месеца не става и съм се поитормозила ,но какво ни става освен да чакаме и да се надяваме, и този месец също като другите ще се молим да видим + резултат. Аз нали ходих на гинеколог и сега си чакам резултатите от цитонамзката и даже тогава той ми каза че съм пред овулация и с милото се потруихме здраво, но има време ще видим. Аз малко се о1удих за овуто че се оказа че ми е малк след като ми свърши цикъла, но сега поне знам че не на 14 ден а в началото. извинете ме за дългия пост. Горе главите и бъдете оптимисти
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #161 -:
август 28, 2008, 11:46:37 »
Luv4e хайде ниеще стискаме палци да не ти дойде, а за моминското парти не се вкисвай, то е сао веднъж и трябжа да прекараш страхотно . ще чакаме да ни разкажеш как е минало.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #162 -:
август 28, 2008, 16:10:46 »
Ох сега ходих на аптеката да си куя фолиева киселина , ама нямаше з небременни. То аз веднъж да се навия да отида и най после да си взема и то да няма направо
ще се наложи да изчакам докато пак се реша че е време да си купя
Активен
lilsan/Лили
Професор
«
Отговор #163 -:
август 28, 2008, 17:17:10 »
Kiksi
и
Rodi
, много ви благодаря за подкрепата.
Много добре ми подействаха вашите думи и тези на другите момичета. Вече се чувствам по-добре и малко по-малко започвам пак да се обнадеждавам и да се надявам през идните месеци чудото да стане. Пожелавам го и на вас. Дано скоро всички да се похвалим с добри новини.
Luv4e
, надявам се всичко да е наред с теб. Само спокойно мила. От приятелки знам, че това приболяване е нормално. Стискам палци.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #164 -:
август 28, 2008, 18:30:48 »
dafni, много съжалявам, но едновременно с това ти свалям шапка! браво за смелостта! аз онзи ден имах силни болки и си помислих най - лошото, а като отидох сутринта на преглед се разплаках при вида на бременните жени - виждате ли каква съм...а то било колит, ужас
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...